- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
BomiBoogie #4 üzenetére
A motor, meg a 3D... A TLJ szerintem még ma is elővehető (az eredeti Deux Ex akkoriban kimaradt, az utóbbi x évben y-szor futottam már neki, de bevallom, hogy a grafika, UI, menü, játszhatóság, szinkronhangok, hangok, stb. mindig elrettentettek, és fél-fél óráknál tovább nem vittem. Hiába tetszik leírás alapján a történet, a játékban sok koncepció... A Deus Ex HR viszont nagyon tetszett, a kedvencek közé tartozik). A TLJ erősségei szerintem az artwork, a történet, a karakterek, a karakter-fejlődés, a világok (és a világnak az olyan apró részletei, amitől igazán élőnek tűnnek), és valamelyest a feladványok (amiből viszont jópár túl nehéz, néhány egyenesen túlbonyolított és illogikus volt); a kvázi 2D-ság és statikus hátterek szerintem alig vettek el belőle. Jó történetet, karaktereket és feladványokat kevés erőforrással is össze lehet hozni, de az artwork 3D-ben... ettől félek én is, hogy ez egy kicsit nagy fa. Szerintem egy TLJ-hez méltó 3D-s látványvilághoz minimum egy moddolt, HD texture-pakkos Skyrim illene, és hát abban is hány fejlesztő és hány modder munkája van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Automata kávégépek
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- Noctua NH-U14S processzorhűtő
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest