Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Azért az "új" Prey sem egy világmegváltó darab,érdekesek lettek benne az enemyk"
Szerintem az egyik legalulértékeltebb játék az utóbbi időben, számomra érthetetlen módon. Az "enemy-k" sokrétűbbek és kreatívabbak, mint a legtöbb játékban. Typhoon van kb. 10 fajta (plusz néhány altípus) néhány nagyon jó ötlettel (Mimic, Poltergeist, Technopath, Telepath stb.), mind más harcmodort igényel, mellé turret, operator, emberek. Most ha szembeállítom néhány játékkal, ahol kis túlzással van puskás vagy gépfegyveres katona...
Mellé az atmoszféra, zene, level design... Konkrétan én jobban szerettem, mint a műfaj legjobbjainak tartott Bioshockot (elég csak az említett ellenségtípusokat összehasonlítani) vagy a Half-Life 2-t, de kinek mi. Ráadásul a Mooncrash DLC-t is bitang jó. -
Nekem a sztori igencsak bejött, amikor játszottam Playstationon.
Amúgy az arcanimációk illetve a részletek kidolgozottsága az arcon olyan részletességűek, hogy lefosod a bokád!
És ez PS4 Slimen volt! Én őszintén megmondom még nem láttam játékban ennyire kidolgozott animációkat meg aprólékos részleteket az Uncharted 4-et leszámítva.Horizon Zero Dawn - PS4 vs. PC Graphics Comparison (FULL HD)
Ez egy 2016-ban készült Playstation fanboy trollkodós videója,a kommentek aranyat érnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ketogén étrend
- Pánik a memóriapiacon
- Hobby rádiós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mellé az atmoszféra, zene, level design... Konkrétan én jobban szerettem, mint a műfaj legjobbjainak tartott Bioshockot (elég csak az említett ellenségtípusokat összehasonlítani) vagy a Half-Life 2-t, de kinek mi. Ráadásul a Mooncrash DLC-t is bitang jó.
Amúgy az arcanimációk illetve a részletek kidolgozottsága az arcon olyan részletességűek, hogy lefosod a bokád!
És ez PS4 Slimen volt! Én őszintén megmondom még nem láttam játékban ennyire kidolgozott animációkat meg aprólékos részleteket az Uncharted 4-et leszámítva.