Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Azért az "új" Prey sem egy világmegváltó darab,érdekesek lettek benne az enemyk"
Szerintem az egyik legalulértékeltebb játék az utóbbi időben, számomra érthetetlen módon. Az "enemy-k" sokrétűbbek és kreatívabbak, mint a legtöbb játékban. Typhoon van kb. 10 fajta (plusz néhány altípus) néhány nagyon jó ötlettel (Mimic, Poltergeist, Technopath, Telepath stb.), mind más harcmodort igényel, mellé turret, operator, emberek. Most ha szembeállítom néhány játékkal, ahol kis túlzással van puskás vagy gépfegyveres katona...
Mellé az atmoszféra, zene, level design... Konkrétan én jobban szerettem, mint a műfaj legjobbjainak tartott Bioshockot (elég csak az említett ellenségtípusokat összehasonlítani) vagy a Half-Life 2-t, de kinek mi. Ráadásul a Mooncrash DLC-t is bitang jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mellé az atmoszféra, zene, level design... Konkrétan én jobban szerettem, mint a műfaj legjobbjainak tartott Bioshockot (elég csak az említett ellenségtípusokat összehasonlítani) vagy a Half-Life 2-t, de kinek mi. Ráadásul a Mooncrash DLC-t is bitang jó.