Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Azért az "új" Prey sem egy világmegváltó darab,érdekesek lettek benne az enemyk"
Szerintem az egyik legalulértékeltebb játék az utóbbi időben, számomra érthetetlen módon. Az "enemy-k" sokrétűbbek és kreatívabbak, mint a legtöbb játékban. Typhoon van kb. 10 fajta (plusz néhány altípus) néhány nagyon jó ötlettel (Mimic, Poltergeist, Technopath, Telepath stb.), mind más harcmodort igényel, mellé turret, operator, emberek. Most ha szembeállítom néhány játékkal, ahol kis túlzással van puskás vagy gépfegyveres katona...Mellé az atmoszféra, zene, level design... Konkrétan én jobban szerettem, mint a műfaj legjobbjainak tartott Bioshockot (elég csak az említett ellenségtípusokat összehasonlítani) vagy a Half-Life 2-t, de kinek mi. Ráadásul a Mooncrash DLC-t is bitang jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged