- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Azért az "új" Prey sem egy világmegváltó darab,érdekesek lettek benne az enemyk"
Szerintem az egyik legalulértékeltebb játék az utóbbi időben, számomra érthetetlen módon. Az "enemy-k" sokrétűbbek és kreatívabbak, mint a legtöbb játékban. Typhoon van kb. 10 fajta (plusz néhány altípus) néhány nagyon jó ötlettel (Mimic, Poltergeist, Technopath, Telepath stb.), mind más harcmodort igényel, mellé turret, operator, emberek. Most ha szembeállítom néhány játékkal, ahol kis túlzással van puskás vagy gépfegyveres katona...Mellé az atmoszféra, zene, level design... Konkrétan én jobban szerettem, mint a műfaj legjobbjainak tartott Bioshockot (elég csak az említett ellenségtípusokat összehasonlítani) vagy a Half-Life 2-t, de kinek mi. Ráadásul a Mooncrash DLC-t is bitang jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Bittorrent topik
- Óvodások homokozója
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 7
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest