- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Engem az első 4 része beszippantott mindet megvettem, és végigjátszottam.
Remélem ezt sem rontják el.
A trailer alapján tetszik.
Nagyon jót szórakoztam rajtuk.
A 3. része volt a legnehezebb és legjobb szerintem. -
gyáliSanyi
őstag
Nekem maga a történet tetszik, hogy egy elszigetelt kis faluban kell hentelni a szélsőséges szektásokat!
-
ot93
senior tag
Egyetértek. Szerintem, már túl más is, nem hogy ugyanaz... Persze nagyon várom, de nem is annyira az igazi far cry hangulat.. De amúgy jó ötletnek találom ezt a témát, meg azt is, hogy most helyi rendfenntartót fogunk alakítani elvileg... Az is érdekes, hogy az ellenség aszerint fog keménykedni, hogy mi milyen "agresszívak" vagyunk...most úgymond civilizáltabb környezetben vagyunk, repülők is lesznek...
Míg a 3 és a 4 sok hasonlóságot tartalmazott, mint pl. egészen hasonló animációk, véletlenül kerülünk a cselekménybe a szereplővel, hasonló fegyverarzenál, járművek, 2 típusú ellenség a két külön pályarészen (vaas és hoyt emberei és hasonlóan a 4-ben is), addig sok újdonság is volt, több fegyver, mozsárágyú, mini helikopter, hús dobás állatok odacsalására, 4 fő erőd, havas vidék, shangri-la vagy ami nagyon tetszett a "gladiátorharc"... Történet 3-ban jobban tetszett, bár ott a hoyt-os rész kevésbé. 4-ben is jó volt szerintem és dönteni is lehetett, hogy amita-t vagy sabal-t támogatjuk... Aztán jól kiderült, hogy mindegyik rossz döntés
Primal-t nem játszottam, de ott elég más a világ.
5-re szerintem egyáltalán nem mondható, hogy ugyanaz, mert már ez a pár perces videó is mutatta, hogy más lesz, legalábbis én úgy érzem. -
Chapel
addikt
"Semmi ötlet vagy innováció évek óta itt se..."
Gondolom számodra a Primal az dettó olyan volt mint a 3-4, hiszen fps... mutass kérlek egy ilyen nevű szériát ahol csak kicsit is mertek változtatni, nem hogy egyből meglépni egy tök más témát...erre most az után egy csizsolt Primal 2 helyett megint más időszak, más világ, de ez is ua?
-
s4hu|SyD^
addikt
Sokkal inkább valami kreatív innováció hiányzik. Ugyanazok a sémák vannak mindig.
-
tibaimp
nagyúr
Várós....
-
davidsone
addikt
Tetszik ez a stílus váltás egy jó kis tanyasi redneck hentelde
-
wolfman
veterán
válasz
CsonkaImo #84 üzenetére
Ezt nem szoktam érteni én sem. Miért lenne hatalmasabb élmény a 4K az 1080p-hez képest, ha teszem azt a grafika alapból rusnya? Annyi az egész, hogy a recék eltűnnek az élekről, amit tizenéve próbálnak eredménytelenül eltüntetni, de 4K-s gépigény mellett az 1080p-nek is remekül el lehet tüntetni recéit AA-val.
Szóval egy adott játéknak alapból ha szép a grafikája, oda nem kell 4K, ha meg ronda, akkor az se segít rajta.
-
Danecay
addikt
válasz
CsonkaImo #84 üzenetére
Felbontásnak mi köze a grafikához?
Minél nagyobb a felbontás annál részletesebb a megjelenítés, nem? Nekem sincs még csak Full HD-s monitorom sem, de mégis érzékelhető a videó minőségjavulása magasabb felbontásra állítva. Azért linkeltem ezt a videót mert ez alapján talán objektíven ítélhető meg a játék kinézete, persze ehhez nem árt a lehetőségekhez mérten a legjobb minőségben nézni. Természetesen nem azt mondom, hogy bármelyik mai játékkal felveszi a versenyt, de még most sincs miért szégyenkeznie, és az ezt követő részeiben is látható a grafikai fejlődés. Szerintem kár lenne ezt elvitatni.
-
-
Danecay
addikt
válasz
CsonkaImo #79 üzenetére
Sok mindent lehet a Far Cry-okra mondani, csak azt nem, hogy csúnyák. [link] Told fel a felbontást, szerintem ez a grafika még ma is megállja a helyét, pedig 2012-es megjelenítésű játékról van szó, a következő részeiben pedig szerintem igenis tetten érhető a grafikai fejlődés, finomítás. Az asszony minap kezdte újra a Primal-t és most is rácsodálkoztam, hogy milyen szép a játék, legalábbis az én szememben és milyen szépen fut stabil 60FPS-el, pedig csak egy alsó-középkategóriás gépem van. Azért az utóbbi dolog sem elhanyagolható.
-
twi452
senior tag
Banshee féle brutalitás és feeling meg jó gunplay és jöhet is én szívesen várom
-
Goldberg03
tag
Végre, a modern világban játszódik. Ideje volt már.
-
Petyyyyy
addikt
Excusez moi, de mi a tosz az a 90-es évek közepét idéző pixelhalom a fákon
Mintha valami ősrégi Tomb Raider részt láttam volna.A többi trailer rendben van, de az első nagyon kapufa.
-
ot93
senior tag
lehetséges, azt nem néztem
(#69) k-adi
ezen az elven a gta-któl kezdve rengeteg játék meg sem történhetne -
FLATRONW
őstag
Ugyanezen az oldalon, hogyha megnézed például a 4. rész oldalát, akkor látható hogy ott is feltüntetik a CryEnginet, pedig az is a Dunia motorra épül. Valószínűleg csak azért tüntették fel, mert a Dunia a CryEngine-ből lett kifejlesztve és nagyon kis mértékben még most is tartalmaz kódokat belőle.
-
Danecay
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #67 üzenetére
Igen hasonlóképp vagyok vele én is, mármint abban a tekintetben, hogy a Primal nekem is bejövős volt, a végére ült le egy kicsit, így egy pár állatos mellékküldetés teljesítetlenül maradt. A FC5 trailerét elnézve nekem is beugrott a Wildlands, ami most nálam is pihen egy pár hete, pedig még nagyon messze vagyok a végétől, inkább időm nem nagyon van rá. A FC5 esetén a több felvonultatott karakterből kiindulva valami Primal-hez hasonlatos embertoborzós játékmenetre is számítok.
-
gyimger
őstag
Ha jól értelmezem, akkor a szektavezér itt a kiskirály és mindenki vagy a nyájába tartozik, vagy halott. És mi jövünk terroristáskodni a békés közösségbe. De remélem, hogy nem csak belepottyanunk, mint a negyedik részben, mert ott semmi motivációt nem éreztem a lázadásra, Pagan egész szimpi volt.
-
k-adi
nagyúr
Én azt nem értem, hogy ha modern világban játszódik akkor hol van ilyenkor a swat, stb.. ?
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekem a Primal abszolút bejött, maga a helyszín, a törzs, az hogy végre értelmet nyert a gyűjtögetés meg a kraftolás. A grafika, a nyílt világ mind tetszett ott.
Valahogy nálam a modern világban a füvek gyűjtögetése kevésbé volt érdekfeszítő.
Ez a Far Cry 5 kb ugyanaz, mint a 3, 4, Wildlands mix egyben. Én konkrétan semmi újdonságot nem tudok elképzelni. Wildlands is a szép, nagy világon kívül semmi extrát nem tud nyújtani.
-
lapartman
tag
Érdekesen néz ki
. A 3 jó volt, a 4 gyakorlatilag a 3 volt új köntösben, a Primal-t ki sem próbáltam.
-
carl18
addikt
Na az egész jó lett idáig. Jó játéknak tünnik grafika is ütős. Azért a gépigényre kíváncsi leszek
Biztos jóval nagyobb lesz mint a primalnak. -
Danecay
addikt
Nekem eddig mindegyik FarCry játék tetszett de ez most így elsőre engem sem annyira nyűgözött le, én is jobban örültem volna egy westernes tematikájú résznek de valamiért úgy érzem, hogy játszva majd sokkal jobb és élvezetes lesz. Én látom benne a potenciált!
-
student
őstag
everybody pre-order!
-
kisbalázs
tag
Hát lehet jó, nekem tetszett a 3 és a 4 is igazán élvezetes volt talán ez is olyan lesz. Nagy ziccerkihagyás lenne ha a bad religion egyik zenéjét nem tolnák be
Mondjuk a The Resist Stance -t. Régen a quake 3 alá toltam illett hozzá
-
gyimger
őstag
Tetszik! Mi leszünk a rend zölfülű őre, akit próbál majd a szektavezér már az elején megvenni, de nem hunyunk szemet. Ezúttal nem kalózok és királypártiak sanyargatják a népet, hanem szektások, de nekem tetszik, a helyszín nagyon hangulatos. Azt továbbra sem értem, hogy leszünk majd a természet fia, hogy állatoknak parancsolgassunk, de majd lesz valami. Viszont megjelenésig háromszor elfelejtem, hogy ez jön egyáltalán.
-
Millerchris
tag
Kezd olyan lenni mint az AC széria. Semmi újítás.
-
Húúúú de messze van még...
Én már tölteném lefelé. -
.LnB
titán
-
negyven2
veterán
-
tuki2200
senior tag
válasz
Shadowguard #44 üzenetére
Amerikába a KKK meg sok más szekta is vígan működik most is, az ilyen rozsdaövezeti porfeszkekkel meg senki nem igazán törődik, rendfenntartó sincs mindenhol, mint itthon sincs minden faluba rendőr és aki munkát vagy akármilyen fizetést tud adni a népeknek az a kiskirály
-
bozont
veterán
Jó lesz ez. A 3 után végre valami ami lázba hoz.
-
törölt tag
csak nekem jött át egy az egybe egy korai Gta v trailer hasonmása az első videóból? Nagyon nagyon hasonlónak találom az emberek fizikáját,meg a trailer néhány mozzanatát . persze tudom hogy játékmenetben nincs hozzá köze.. vagy már nagyon beégett a gta az agyamba
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
jozefgucci1 #48 üzenetére
A Primal egy igazi Far Cry, ha nem a legjobb! A 3-mal holtversenyben.
-
jozefgucci1
addikt
Anno az FC1 miatt lettem gépfüggő és eddig kivéve a Primalt , baromi jó hangulatú játékok voltak,de ez nem jött át.
-
marcee
addikt
Érdekes, pont fordítva vagyok vele. Nekem eddig mindegyik Far Cry tetszett, és úgy gondoltam, hogy minimális játékmenetbeli fejlesztéssel, kis grafikai csiszolással, egy jó új sztorival nekem bármikor el lehet majd adni egy új részt... De ebben eddig semmi vonzót nem találtam.
Érdekes, hogy az ellenzők a GTA V-höz, illetve kiegészítőjéhez hasonlítják. Én az elmúlt pár évben csak a Far Cry, GTA és Dead Island sorozatokat játszottam ki/élveztem igazán (engem csak a single player rész érint), de egyelőre ez az FC5 szinte taszít. el sem tudom képzelni hogyan lesz ebből élvezetes játék. -
gézu
őstag
A csaj bejövős, a főgonosz level10-es szararc és van RPG is. Jó lesz ez.
-
Danecay
addikt
Valóban az van odaírva, hogy
hacsak ez nem kizárólag az ezt megelőző mondathoz köthető, aminek mondjuk nem túl nagy az életszerűsége
Akárhogy is elég meglepő lenne a több házon belüli fejlesztésű engine mellett, mint pl. a FarCry sorozat kapcsán elsősorban említendő Dunia engine, vagy említhetjük akár a AnvilNex-et vagy akár a Snowdrop emgine-t is.
-
Shadowguard
senior tag
Csak engem zavar az alaphelyzet?
Az előző részekben ki lehetett magyarázni a magányos hős koncepcióját: a kettőben egy banánköztársaság, a háromban egy trópusi sziget, a négyben egy fiktív kis országban voltunk (ahol olaj sincs), a primal meg az őskorban játszódott.
De (saccra) napjaink Amerikája és egy rohadt nagy szekta csak úgy randalírozik? Hol van a hadsereg, a SWAT, a nemzeti gárda? Komolyan, senkinek még csak eszébe sem jut, hogy üzenni kellene a rendfenntartóknak?Oké, játék meg fiktív sztori, de na... Engem kizökkent, ha a játék világa nem ragaszkodik a saját szabályaihoz.
-
ribizly
veterán
Hoppá! És tényleg. Mondjuk azt nem tudom, hogy a Dunia engine mennyiben épül a Cryengine-re, de a wiki szerint arra épült.
-
Benito94
tag
Szerintem teljesen jó, hangulattal sincs gond.. nem értem miért kell mindig fikázni mindent, főleg úgy, hogy ki sem adták még. A másik, hogy a grafikát azok szapulják akik mindig azt hangoztatják, hogy az nem fontos.
-
Danecay
addikt
Gondolom a Wikipedia-n feltűntetett CryEngine csak valami tévedés lehet
-
laceszgamer
addikt
Hát, Primalba legalább volt valami fantázia. Ráadásul eddigi részek a Primal-t és a Blood Dragont nem számítva mind kaptak valami egzotikus környezetet, bár akár a kihagyott két részt is besorolhatjuk ide, egyik sem egy szokványos területen játszódott.
Most meg kapunk egy hétköznapi amcsi tájat.... GTA V -ből tényleg ki lehetne ugyanezt hozni jóformán. Ennél még az is jobb lett volna, ha kapunk egy középkorban játszódó részt, amolyan For Honor - Far Cry vegyítésként, ha a Primalban megoldották a fegyverek kérdését, a középkor már menne könnyedén.
-
Scholes9
nagyúr
Kiderült a nagy semmi
Én nem merném senki helyében előrendelni
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
errorcode06 #29 üzenetére
Ahogy előre tippeltem: a Wildlands seggéből húzták ki a FC5-öt. De ettől még lehet jó, szerintem az is lesz!
-
errorcode06
őstag
Rácsodálkoztam olvasás közben hogy a season passt még nem jelentették be hozzá...
-
tuki2200
senior tag
Kiváncsi leszek a légi harcokra, az autók irányítása eddig eleg "arcade" volt
-
ViZion
félisten
Vajon ebben miféle extrák lesznek? Fenyőtoboz-gyűjtés? Kukorica morzsolás?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Infók:
-It's the first Far Cry game set in America.
-It's also playable on PS4 Pro and Project Scorpio.
-You can play the entire story solo or in two-player co-op.
-You play as the new junior deputy of fictional Hope County, Montana, players will find that their arrival accelerates a years-long silent coup by a fanatical doomsday cult, the Project at Eden's Gate. Protagonist is customisible meaning you can choose gender and skin color
-Villians name is Joseph Seed
-You can fly planes and take part in aerial dogfights.
-Vehicles include American muscle cars, ATVs, boats, and big rigs.
-Weapons include guns, grenades, sledgehammers, and baseball bats.
-You can recruit other people to fight for you.
-You can also recruit animals like bears and cougars.
-There is a map editor that will have "new features that add a new dimension to the content created by fans".
-PS4 players are getting a free Far Cry 5 skin pack at launch.
-Ubisoft Montreal is leading development, with support from Ubisoft Toronto, Ubisoft Kiev, Ubisoft Shanghai, and Ubisoft Reflections. -
XuChi
addikt
Az FC3 nagyon tetszett anno. Kb vagy 100 óràt beleraktam. Az FC4 màr annyira nem jött be. Kb 30 óra alatt letudtam a story-t, a tornyokat és hagytam is a francba. A primal kb 10 perc utàn a kukàban landolt.
Ennek a témája bejön
Szektàs seggarcokat halomra ölni fuck yeah
. Ha nem ctrl-c ctrl-v a 3-4-ből más skin-nel, mélyebb szerepjàtékos elemek, jobb jàrműfizika és változatos nem egyhangú terep, akkor ismèt vagy 100 órát belerakok
-
Totál indokolatlanul került oda, ahogy a pajtából kiszálló autó is, és a horgászra vadászó puma, és a tehéncsorda amit valami mezőgazdasági oldalról kapott le valaki. A megvalósítása valami rém gagyi.
Csak PS-ben összedobáltak dolgokat amik lesznek a játékban, de nem gondolták végig. Kitalálták ezt az utolsó vacsora majmolást, majd telehányták a hátteret igénytelenül.Kb ennyi.
-
Cagm^c
tag
Én csak a FC1-el játszottam a szériából. A többi valahogy kimaradt, nem fogott meg a videók alapján a hangulat, de ez tetszik.
-
k-adi
nagyúr
a primal ősemberes bohóckodás után a kis vidéki amerikai táj igen is nagyon biztató
Bizony, a Primal hatalmas csalódás, dögunalom volt. Annál már csak jobb lehet ez.
A grafika meg jobb lesz, még korai előre ítélni. A játék februárban jelenik meg elvileg, addig még sok minden történhet
-
_drk
addikt
Grafikát felesleges fikázni még.
Ez még csak valami korai videó, 2018. február 27-én jelenik meg, innen nézve még szinte 1 év.A 4. rész után ami totál ugyan az mint a 3, és a primal ősemberes bohóckodás után a kis vidéki amerikai táj igen is nagyon biztató, Vallási fanatikusokat gyilkolászni meg pláne jó lesz.
Betesznek egy jó kis talent tree-t, jó pár órát el is lehet majd kalandozni. -
.LnB
titán
Jó a zene
Jó a grafika
Jó a pultos csaj
Jó a helyszínDe ez még mindig egy Far Cry játék, amiből nekem még egy se jött be.
Viszont ez így elsőre, tetszik.
-
DeathAdder
veterán
Csak az Assassins Creedet ne bassza el az ubi, légyszi
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
J.Hetfield #11 üzenetére
Közben olvasom az infókat, úgy néz ki ezúttal RPG szerűen lehet custom karakter készíteni. Hát ez fura
-
xtro
aktív tag
Azért a Ps üt a plakáton, főleg aza medve,csak tudnám ki gondolta hogy az oda jó ötlet.
-
J.Hetfield
aktív tag
Úgy tűnik most se történnek forradalmi változások, sebaj így is elmókolok majd vele. Kár, hogy a főszereplőről nem tudni semmit.
-
hitvanyalak
senior tag
Azért így, az általam nagyon kedvelt, FC3-4-Wildlands után nálam kezd kifulladni, a kisfőnököket és erődöket tisztítunk meg lopakodva, majd durván vonal.
-
jozefgucci1
addikt
Ez így nekem elég gyengécske story. Várom a további infómorzsákat.
-
laceszgamer
addikt
Hát, az összes eddigi részből ebbe szorult a legkevesebb fantázia.... komolyan, ha nem tudtam volna, hogy Far Cry tailert nézek simán elhinném, hogy egy GTA V mod...
-
Juhaszatti
addikt
Erre a koncepcióra épül a Far Cry a 3. rész óta. Van egy szép bejárható táj, meg egy elmebeteg főellenség az embereivel.
Nekem speciel ez jobban bejön mint pl az első rész a szörnyeivel.
Az utóbbi évek egyik legjobb fps koncepciója amit az Ubisoft lefektetett a 3. résszel, és viszi tovább a többin. Részemről nincs ezzel baj amíg szép tájakon játszódik, és fel tudnak építeni erre az előbb taglalt alapra egy jó történetet.
Aztán úgyis jön majd egyszer egy újabb koncepcióváltás. -
Raymond
titán
A multkori teaser-ekben jobb volt a grafika, meg csak par nap es maris downgrade?
-
[CsuCsu]
őstag
Nekem bejon a tema.A grafika nyilvan nem lesz olyan, mint a trailerben, de ennek ellenre a tobbi FC sem volt rossz. Nem lesz ev jateka, de jobb mint az atlag amit manapsag kiadnak.
-
Raysen623
addikt
Az első előzetest néztem csak meg, de mehet a levesbe az egész. Nem vagyok hajlandó újra megvenni ugyanazt csak azért mert most piros zoknit húznak fel kék helyett ugyanarra a főgonoszra, aki továbbra is egy elmebeteg állat. Tényleg csak ennyire futja koviubiék konyhájából? Semmi ötlet vagy innováció évek óta itt se...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Öt új videóval mutatta be az Ubisoft a széria legújabb részét, amely sajnos csak jövő év februárjában jelenik meg.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest