- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspirit
csendes tag
Gondolom ez AMD tulajok számára készült. Úgyis jön nemsokára az r9 390x ...
Long live the lord Jen-Hsun Huang!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem semmi, hogy már itt tartunk...
Live-Die-Respawn
-
spanglee001
addikt
nekem az 1200w chieftek is bőven több mint elegendő, kicsit mintha el lenne szállva az ára szerintem.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
CYBERIA
senior tag
Titaniumot láttál már valahol 600 W alatt?
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
titán
És miért is kell neked egy 400W-os Platinum? Nem tök mindegy hogy Bronze, vagy Titánium egy 400W-os tápnál? Egy tápnak egy csomó sokkal fontosabb paramétere van a 80+ címkéjénél (de még a valós hatékonyságánál is). Persze, ha a kiemelkedő hatékonyság párosul passzív működéssel, akkor az megint más tészta.
Sporolnal evente 70kWh-t, ha 0-24 megy a gep.
Ha 0-24-ben megy a gép 100% (400W) terhelésen[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Reggie0
félisten
Minek neked 400W platinum? A titanium es platinum kozott 50%-on lenne 8W kulonbseg. Semmi ertelme sincs penzt pazarolni ra. Sporolnal evente 70kWh-t, ha 0-24 megy a gep.
(#8) schawo: meg a passziv hutesnel se szamit, mert 100%-os terhelesen mind a kettore 91% az eloiras. A hutobordat pedig 100%ra kell tervezni, mert akkor van a legtobb veszteseg.
[ Szerkesztve ]
-
zdanee
őstag
Egyszerre porszívózhatsz, forralhatod a vizet a teának és tolhatod a Shadow of Mordort! Mindezt egyetlen tápról! (a régi bérházban lakók a beszerzés előtt kérjenek hálózatbővítést az áramszolgáltatójuktól!)
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
shteer
titán
végre. nagyon kellett ez már kár, hogy az én gépembe nem fér bele
szerintem jónak tűnik..
-
titán
Ezért emlegettem hatékonyságot, nem címkét Az a nyavajás címke amúgy sem ér semmit. Van, hogy egy Gold címkés táp a Bronze szintet is alig ugorja meg valós használatban, máskor meg a Bronze simán hozza a Silver hatékonyságszintet is. Ezek csak vacak marketingplecsnik egy vacak marketingcég jóváhagyásával.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
subset
senior tag
Egy újabb hiánypótló termék köszönjük
Használj Te is szabad szoftvert !
-
törölt tag
Asszem a kombínókat is ilyen hajcsa...
-
imibogyo
veterán
Az vótmá, hogy ezzel akár hegeszteni is lehet???
-
flashpointer
őstag
Ezeket lehet SLI-be kötni, ha kevés lenne a 2kw?
-
SaGaIn
senior tag
Nem tudom mit kicsinyeskednek kéne egy 5kW os meg egy 10kW os társ is szerintem.
nehogy már öt tápot kelljen kaszkádba kötnöm...
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
BatchMan
senior tag
Házi alukohót is lehetne csinálni vele...
-
őstag
Tápoknál is lassan az van, hogy "valamit kompenzálni" akar kilowatt feletti tápokat vásárol
-
Borisz76
veterán
Ez sem átlag usernek készült.
A cég elmondhatja magáról: igen mi voltunk az elsők. Ennyi.
Az az 1-2 ember aki évente 1-2 alkalommal showműsorok keretében tuningol....nekik meg odaadja a cég promó célból.Tehát elmondhatjuk ,hogy ez a termék egy :
Elegáns ipari hulladék.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Graphics
Jómunkásember
Ez megrántja Paksot
Viccet félretéve, a Super Flower tápjait egy ideje követem, és nagyon is felnőttek a komoly tápgyártók szintjére.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
félisten
Lassan eljutunk oda, hogy akár a traktort is beröffentheted vele.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
imibogyo
veterán
Szerintem erről már simán. Ha az 500-as CM megbírkózik egy Astra-val.
-
fornettisuti
veterán
ha lesz normális táp, bizony mondom, leválok paksról
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Graphics
Jómunkásember
-
Bjørgersson
félisten
3,5+0,5=4
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Balathruin
veterán
Erről hány darab minimum 4 procis gép futhatna egyszerre?
-
7time
senior tag
válasz Balathruin #40 üzenetére
Lényegtelen és OFF, 100k kártyáról beszélünk nem 20k belépőszintről, amugy meg az üzenet a gyártó felé a lényeg, mégpedig hogy 100k már nem adhat el szemetet mert belebukik.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Attól még marad 4GB.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Bjørgersson #42 üzenetére
Ha gondolod van eladó 1TB-os HDD-m, az utolsó 250GB használhatatlanul lassú, dehát 750 + 250 = 1TB.
Nekem sincs ilyen kártyám, de undorító húzásnak tartom, és nem megyek csak úgy el mellette, még a végén egyre gyakrabban találkozunk ilyen kis apróságokkal.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na végre! Emiatt nem tudtam eddig gépet építeni.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
inspiroyhome
senior tag
Annak jól jöhet, aki nem tud 2 tápot egyszerre használni, bár az akinek egyszerre 2 tápra lesz szüksége valszeg ért is hozzá.
"Nekem nagyobb van" emberkéknek jó választás lehet, főleg ennyiért..
-
Thorus
aktív tag
Szép méretes táp szép nagy áron.
A cégnél a telepített CO2 hegesztők max 580A adnak le 12V-os rövid zárnál. Ha így haladunk pár év múlva tápegységekkel fogunk hegeszteni.
Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
Gyuri27
félisten
Kell ez.
A fanyalgókat nem is értem. Szerintem csak írígyek.Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem