- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Projektor topic
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Kell ez.
A fanyalgókat nem is értem. Szerintem csak írígyek. -
Thorus
aktív tag
Szép méretes táp szép nagy áron.
A cégnél a telepített CO2 hegesztők max 580A adnak le 12V-os rövid zárnál. Ha így haladunk pár év múlva tápegységekkel fogunk hegeszteni.
-
inspiroyhome
senior tag
Annak jól jöhet, aki nem tud 2 tápot egyszerre használni, bár az akinek egyszerre 2 tápra lesz szüksége valszeg ért is hozzá.
"Nekem nagyobb van" emberkéknek jó választás lehet, főleg ennyiért..
-
Na végre! Emiatt nem tudtam eddig gépet építeni.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz
Bjørgersson #42 üzenetére
Ha gondolod van eladó 1TB-os HDD-m, az utolsó 250GB használhatatlanul lassú, dehát 750 + 250 = 1TB.
Nekem sincs ilyen kártyám, de undorító húzásnak tartom, és nem megyek csak úgy el mellette, még a végén egyre gyakrabban találkozunk ilyen kis apróságokkal.
-
7time
senior tag
válasz
Balathruin #40 üzenetére
Lényegtelen és OFF, 100k kártyáról beszélünk nem 20k belépőszintről, amugy meg az üzenet a gyártó felé a lényeg, mégpedig hogy 100k már nem adhat el szemetet mert belebukik.
-
-
Balathruin
veterán
Erről hány darab minimum 4 procis gép futhatna egyszerre?
-
-
-
fornettisuti
veterán
ha lesz normális táp, bizony mondom, leválok paksról
-
imibogyo
veterán
Szerintem erről már simán. Ha az 500-as CM megbírkózik egy Astra-val.
-
-
Lassan eljutunk oda, hogy akár a traktort is beröffentheted vele.
-
Ez megrántja Paksot
Viccet félretéve, a Super Flower tápjait egy ideje követem, és nagyon is felnőttek a komoly tápgyártók szintjére.
-
Borisz76
nagyúr
Ez sem átlag usernek készült.
A cég elmondhatja magáról: igen mi voltunk az elsők. Ennyi.
Az az 1-2 ember aki évente 1-2 alkalommal showműsorok keretében tuningol....nekik meg odaadja a cég promó célból.Tehát elmondhatjuk ,hogy ez a termék egy :
Elegáns ipari hulladék.
-
Tápoknál is lassan az van, hogy "valamit kompenzálni" akar kilowatt feletti tápokat vásárol
-
BatchMan
senior tag
Házi alukohót is lehetne csinálni vele...
-
SaGaIn
senior tag
Nem tudom mit kicsinyeskednek kéne egy 5kW os meg egy 10kW os társ is szerintem.
nehogy már öt tápot kelljen kaszkádba kötnöm...
-
flashpointer
őstag
Ezeket lehet SLI-be kötni, ha kevés lenne a 2kw?
-
imibogyo
veterán
Az vótmá, hogy ezzel akár hegeszteni is lehet???
-
törölt tag
Asszem a kombínókat is ilyen hajcsa...
-
subset
senior tag
Egy újabb hiánypótló termék
köszönjük
-
Ezért emlegettem hatékonyságot, nem címkét
Az a nyavajás címke amúgy sem ér semmit. Van, hogy egy Gold címkés táp a Bronze szintet is alig ugorja meg valós használatban, máskor meg a Bronze simán hozza a Silver hatékonyságszintet is. Ezek csak vacak marketingplecsnik egy vacak marketingcég jóváhagyásával.
-
shteer
titán
végre. nagyon kellett ez már
kár, hogy az én gépembe nem fér bele
-
zdanee
őstag
Egyszerre porszívózhatsz, forralhatod a vizet a teának és tolhatod a Shadow of Mordort! Mindezt egyetlen tápról! (a régi bérházban lakók a beszerzés előtt kérjenek hálózatbővítést az áramszolgáltatójuktól!)
-
Reggie0
félisten
Minek neked 400W platinum? A titanium es platinum kozott 50%-on lenne 8W kulonbseg. Semmi ertelme sincs penzt pazarolni ra. Sporolnal evente 70kWh-t, ha 0-24 megy a gep.
(#8) schawo: meg a passziv hutesnel se szamit, mert 100%-os terhelesen mind a kettore 91% az eloiras. A hutobordat pedig 100%ra kell tervezni, mert akkor van a legtobb veszteseg.
-
És miért is kell neked egy 400W-os Platinum? Nem tök mindegy hogy Bronze, vagy Titánium egy 400W-os tápnál? Egy tápnak egy csomó sokkal fontosabb paramétere van a 80+ címkéjénél (de még a valós hatékonyságánál is). Persze, ha a kiemelkedő hatékonyság párosul passzív működéssel, akkor az megint más tészta.
Sporolnal evente 70kWh-t, ha 0-24 megy a gep.
Ha 0-24-ben megy a gép 100% (400W) terhelésen -
spanglee001
addikt
nekem az 1200w chieftek is bőven több mint elegendő, kicsit mintha el lenne szállva az ára szerintem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem semmi, hogy már itt tartunk...
-
hunspirit
csendes tag
Gondolom ez AMD tulajok számára készült. Úgyis jön nemsokára az r9 390x ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Super Flower Leadex Platinum 8Pack extrém teljesítményt kínál az extrém tuninghoz.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest