- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Igen ez egy korábbi videóból azért elég jól látszott. Ahogy a késleltetés is.
Persze egy játéknál az a pontatlanság annyira nem számít. (mondjuk autósnál lehet) De amire én akarom, ott azért igen...szerk.: a másik kérdés meg a fényviszonyok. Mivan ha én nem akarok díszkivilágításban játszani este...? Akkor hogyan látja a mozdulataimat? Okés a monitor / TV megvilágít, de mivan ha a képernyőn sötét jelent van? Akkor mit lát? Van benne infrakamera is?
Ez csak azért érdekes, mert az egyik korai kinect reklámfilmben a család ült a TV előtt este(!) a nőci a kezével lapozott a filmek között és úgy választotta ki mit akarnak nézni.
Szal a lényeg, hogy nem akarok este lámpa mellett filmezni / játszani csak azért, hogy a Kinect lássa mit csinálok...Márpedig ez az esti fényviszonyok mellett szerintem necces.
-
Dany007
veterán
Igen igen! Ezt én is láttam. Volt róla egy cikk! Fel is csillant a szemem... De amikor megláttam elszomorodtam
Még kell ennek egy 5-10 év mire használható lesz.
Jól mutat meg látványos meg minden... de az is látszik belőle, hogy mennyire gagyi még, pontatlan, nehézkes. Ez még nem az amire gondolok, de az alapok jók. Már csak a pontosságon kéne javítani. Hogy kisebb mozdulatokat is pontosan érzékeljen. -
Dany007
veterán
Nem úgy értettem a nagy kihívást
Úgy értettem, hogy mindezt amit felsoroltál úgyis megcsinálják egy adott játékhoz! Ahol a mozdulatok 1-1 utasítást jelentenek. Tehát ezt egy játék esetében úgyis meg kell, hogy írják. Csak annyi lenne, hogy adott mozdulat nem az autót irányítaná jobbra-balra, hanem mondjuk a windowsos hangerőt szabályozná le fel...
Gondolom ezek után ezt már nem olyan nagy kihívás megcsinálni. Persze nyilván én nem tudnám leprogramozni, de az aki csinál egy NFS vezérlést kinect-hez neki már nem lenne nagy dolog átírni windows vezérlésre. -
Dany007
veterán
Én leginkább arra lennék kíváncsi, hogy játékokon kívül jó lesz-e valami másra is?
Mert én mondjuk HTPC-t szeretnék vezérelni vele... Amin történetesen mezei Win7 fut, tehát nem Xbmc vagy hasonló. Tehát ha nem is teljes mértékben, de részben PC-t szeretnék vezérelni egy ilyennel.
Mondjuk egér helyettesítése kézmozdulatokkal, esetleg hangvezérlés egyes műveletekhez.
Mindezt olyan szoftver keretében, ahol szabadon testreszabhatók az utasítások a hangminták / mozdulatminták, és ezekhez tetszés szerinti parancsot rendelhetek...Na nekem valami ilyesmire lenne szükségem. Nem érzem nagy kihívásnak fejlesztői oldalról (hiszen adott egy hangminta rögzítése, majd ennek felismerése megfelelő hibaszázalék használatával). Majd ha ilyet is tud akkor veszek egyet. Játékra egyenlőre kevésnek érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest