- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen scannert vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Szerintem félreértettél. Vadiúj gép, feltelepítem a Win10-et, felrakom a 19.12.1-et, minden rendben, nem tapasztaltam fagyást. Közben jön az Adrenalin 2020, driverből felrakom a 19.12.2-őt, majd a WoT nekiáll fagyogatni. Ebből a helyzetből végül az hozott feloldozást, hogy újratelepítem a Win10-et, felrakom a 19.12.1-et, és a gép gazdijának a lelkére kötöm, hogy nehogy frissítsen, amíg nem szólok neki...
Mutass rá, hol van itt a User Error...
De én inkább elengedem ezt a témát.
-
Kansas
addikt
Annak gyorsabb az OS reinstall, akinek nincsen több tucat apró-cseprő nem exportálható beállítása, amit utána manuálisan kell újra alkalmazni mindenféle programokban, illetve sajnos a játékok user profilban tárolt részének(beállítások, modok, mentések, stb) átvitele sem teljesen triviális vagy zökkenőmentes...
"A Microsoft nem kötelezi a cégeket, hogy a store-ból kelljen letölteni a vezérlőpultot." - fura, mert az Nvidia és az Intel is hivatkozik ilyesmire:
1. "Following Microsoft requirements, neither the Intel® Graphics Control Panel nor the Intel® Graphics Command Center will be included with the graphics driver."
2. "Per Microsoft requirements, the NVIDIA Control Panel is no longer included in the base DCH driver package and is instead distributed exclusively through the Microsoft Store and seamlessly installed following the completion of the NVIDIA driver installation. "Az AMD-nél sajnos nem találtam hasonló FAQ-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5070 Ti MASTER 16G OC DLSS4 Gar 2028.03.22 Alza
- Gainward RTX 4070 SUPER GHOST 12GB (18 hónap garancia)
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest