Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Szerintem félreértettél. Vadiúj gép, feltelepítem a Win10-et, felrakom a 19.12.1-et, minden rendben, nem tapasztaltam fagyást. Közben jön az Adrenalin 2020, driverből felrakom a 19.12.2-őt, majd a WoT nekiáll fagyogatni. Ebből a helyzetből végül az hozott feloldozást, hogy újratelepítem a Win10-et, felrakom a 19.12.1-et, és a gép gazdijának a lelkére kötöm, hogy nehogy frissítsen, amíg nem szólok neki...
Mutass rá, hol van itt a User Error...
De én inkább elengedem ezt a témát.
-
Kansas
addikt
Annak gyorsabb az OS reinstall, akinek nincsen több tucat apró-cseprő nem exportálható beállítása, amit utána manuálisan kell újra alkalmazni mindenféle programokban, illetve sajnos a játékok user profilban tárolt részének(beállítások, modok, mentések, stb) átvitele sem teljesen triviális vagy zökkenőmentes...
"A Microsoft nem kötelezi a cégeket, hogy a store-ból kelljen letölteni a vezérlőpultot." - fura, mert az Nvidia és az Intel is hivatkozik ilyesmire:
1. "Following Microsoft requirements, neither the Intel® Graphics Control Panel nor the Intel® Graphics Command Center will be included with the graphics driver."
2. "Per Microsoft requirements, the NVIDIA Control Panel is no longer included in the base DCH driver package and is instead distributed exclusively through the Microsoft Store and seamlessly installed following the completion of the NVIDIA driver installation. "Az AMD-nél sajnos nem találtam hasonló FAQ-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Amazon Kindle
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest