Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Majd rájuk is sor kerül, de először a nagy halakat kell kiiktatni.
Aha, jogállamban ez nem így van. A "nagyhal" meg "kiiktatni" szavaknak amúgy sincs jogi tartalmuk.
Majd holnap ne lepődj meg, ha ott leszek a házatok előtt és rakom fel a kamerákat, mondván: "Miért ne csinálhatnék éppen valóságshow-t? Vagy talán vaj van a füled mögött, azért tiltakozol? Én meg majd jól meggazdagszom belőle, hogy bekamerázom az embereket aztán weboldalon közvetítem. Vagy ezt csak a multiknak szabad?
Nekik sem szabad, a köztéri megfigyelőkamerák felszerelése és használata súlyosan korlátozott, szabályozva van.
De elég hülyén érzem magam hogy ilyesmit magyarázni kell. Pláne hogy tudom ezekkel te is pontosan tisztában vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec GPS-500 / Csavarmatricás!
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 11.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest