- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
#52931072 #51 üzenetére
Szerintem a kínaihoz hasonlót te se láttál, ha csak nem jártál ott, de Kínán belül se a keleti parti ál-kapitalista részen, hanem a belterületen... én se láttam, az utolsó pillanatban sikerült kihúznom magam a kínai üzleti útból, pedig már benne volt a vízum az útlevelemben.
Nem is akarok ezután se.
Nem vágyok diktatúrákba, örülök, hogy Rákosi idején még nem éltem...Egyébként mitől látnánk jobban a függöny mögé, mióta kijöttünk elé? Tárgyilagos történetírás teljesen kizárt, míg él bárki akinek személyes élményei vannak, akár a szülein keresztül is...és a téma átpolitizáltsága se segít.
-
Kansas
addikt
Te se sokat élhettél kommunizmus alatt... szerencsére én se sokat, és azt is a puhább fajta alatt, de az elég is volt...
Egyébként én speciel nem szeretem az USA-t sem, most sem örülök hogy az egyik vezető európai tech céget bekebelezi egy amerikai, de ha választani kell köztük meg Kína közt, akkor már maradnék az európai kultúrkörnél...
Jobban örülnék, ha kinőne egy nagyjából független európai tech-szektor, ami az amerikaival versenyez, nem csak a leányvállalatait tömöríti zömmel, mint jelenleg - nem is tudok hirtelen nagy európai IT tech céget említeni(Bosch, Siemens az old tech, nem arra gondoltam) csak kutató központokat, mint a CERN...
Anno egy holland IT multinál kezdtem a pályafutásom, de az is csak szolgáltató volt, semmi K/F vagy úgy általában termék-előállítás, a többi meg pici, NNG, Tresorit, stb... -
Kansas
addikt
válasz
#06658560 #29 üzenetére
"megspórolhatja a licenszdíjat, amivel a konkurenseknél azonnal olcsóbb lehet." itt mondtad.
Ott van köze, hogy a GeForce már egy ideje az NVidia terméke, és ha annál nem viselkedtek úgy, esélyes, hogy az új termékeknél sem fognak...
Vagy ilyen hülyének nézed a versenyhivatalokat, hogy ne tudnának kontextusban gondolkodni és ők követnék szerinted azt a gondolatmenetet?
-
Kansas
addikt
válasz
#06658560 #21 üzenetére
Tehát megspórol némi licenszdíjat, amiből persze egyből árat csökkent... és abból a 40 milliárdból amit az ARM-ra költ, mennyi árat csökkenthetne?
A GeForce-okon mennyi árat csökkenthetne úgy hogy még mindig nyereséges marad? Miért nem teszi, tuti többen vennének $500-ért RTX3080-at mint $800-ért...
Vedd ki a kezed a biliből, nem árcsökkentés miatt veszik meg az ARM-ot... abban sem vagyok biztos, hogy bármekkora összeget, amit megspórolnak, a vásárlóknak osztanák vissza, és nem a részvényeseknek... vagy a hitelezőiknek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Reuters riportja szerint Kína, illetve a dél-koreai vállalatoknak nem tetszik amit látnak, a RISC-V viszont jól jöhet ki a helyzetből.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest