Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Te se sokat élhettél kommunizmus alatt... szerencsére én se sokat, és azt is a puhább fajta alatt, de az elég is volt...
Egyébként én speciel nem szeretem az USA-t sem, most sem örülök hogy az egyik vezető európai tech céget bekebelezi egy amerikai, de ha választani kell köztük meg Kína közt, akkor már maradnék az európai kultúrkörnél...
Jobban örülnék, ha kinőne egy nagyjából független európai tech-szektor, ami az amerikaival versenyez, nem csak a leányvállalatait tömöríti zömmel, mint jelenleg - nem is tudok hirtelen nagy európai IT tech céget említeni(Bosch, Siemens az old tech, nem arra gondoltam) csak kutató központokat, mint a CERN...
Anno egy holland IT multinál kezdtem a pályafutásom, de az is csak szolgáltató volt, semmi K/F vagy úgy általában termék-előállítás, a többi meg pici, NNG, Tresorit, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Reuters riportja szerint Kína, illetve a dél-koreai vállalatoknak nem tetszik amit látnak, a RISC-V viszont jól jöhet ki a helyzetből.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Formula-1
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest