- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
A vérpistikéknek.
Múltkor összeállítottam papíron egy alap, már játékra is alkalmas konfigot kolléganőm gyerekének, Intel G4560/8GB ram/GTX1060 3GB/normálisan felszerelt B250M alaplap, mellé időtálló cuccok, mint Nanoxia DS3 ház, Zalman FX70 cpuhűtő, egy AOC IPS 22" monitor, és egy Thermaltake Smart SE 530 táp.
Végül nem ez lett, hanem:
Intel G4560/4GB ram!!!/Sapphire HD6450 vga!!!!!/RGB ledes gagyiszar B250M alaplap, mellé kevésbé időtálló cuccok, mint Akyga ház, cpuhűtő a gyári intel, egy használt 17collos 5:4 monitor, és egy KOLINK 1200W táp.Amikor kérdeztem, hogy mégis mi a fasz van, a válasz: több árammal gyorsabb a proci. A videókártya meg sokkal erősebb mint az, amit írtam neki, mert 6x nagyobb a szám a nevében, ezért gyorsabb...
No comment. Szóval az ilyeneknek való a b....tt nagy tápegység, ami majd 10-15%-on üzemel neki, hatásfok meg csáó. Ha egyáltalán elindul, azon sem csodálkoznék, ha nem...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 4.0-s specifikáció már idén, míg az 5.0-s valamikor 2019-ben válhat véglegessé.
- Politika
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Micro Four Thirds
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest