Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Úgy tűnik a sceen gitchek nagy részéért a HDI kábel volt a hibás, vagy a DP adapter+HDMI együttese. Érdekes a HDMI kábel egy 760-as VGA-val nem volt problémás. Most kicseréltem először az adaptert - még furibb villogósabb lett, majd a kábelt is azóta egyszer sem ment el a kép.
Találtam hosszabb mini csavart itthon és megcsináltam az 2x80mm-es ventis, top flow-s, alu profilos hűtést.
Kihajtogatott bordákhoz jó, majd ha lesz időm megnézem melyik a hatékonyabb az 1x92 vagy 2x80 , de nekem az utóbbi tűnik erősebbnek. (2 venti egyforma típus csak az egyik 2 éves, a másik új)Bordák még nincsenek ennél kihajtva, ez csak "összerakási teszt", 1 már kihajtott, azon bróbálom majd.
Ere vízhűtésben gondolkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest