- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumi1980
tag
válasz
pumi1980 #1390 üzenetére
Kipróbáltam az UEFI-snek gondolt BIOS-omat (módosított nano) úgy, hogy közvetlenül DP kábellel kötöttem rá a kártyát egy AOC Q3279VWFD8 monitorra (a korábbi tesztekben DP-DVI-D adapert + 20col DVI-D monitor hiba nélkül működött), jelenség:
- WIN10 betöltésig nincs kép
- BIOS-ba ennek ellenére be lehet lépni
- Ha a WIN-t leállítom és később bekapcsolom a gépet akkor a WIN-ben sincs kép, de a WIN betőlt, mert ha ki-be kapcsolom a monitort a kép megjelenik
- Ha a WIN-ből újraindítom a gépet vagy reset gombot nyomok akkor mindig van kép a windows betöltése után.Átkapcsoltam a kártyán a BIOS-t a másodlagosra (gyári MI8 BIOS):
- A WIN10 betöltésig nincs kép, de a windows mindig ad képetKipróbáltam a hivatalos módosítatlan AMD.R9Nano.4096.160212 BIOS-t:
- úgyanaz a hiba, mint a módosított BIOS-ommalPróbaként visszaírtam a gyári MI8 BIOS-t az elsődleges chipen:
- A WIN10 betöltésig nincs kép, de a windows mindig ad képetA BIOS-ba minden esetben be lehet lépni. Amikor a nano BIOS-okkal nincs kép a windowsban
a monitor a visszajelző LED-je aktív állapotot jelez, vagyis feléled stand-by-ból, de kép nincs.
Majd megpróbálom még moddolni a gyári MI8 BIOS-t is, mert a nano így nem OK.Kicsit teszteltem a kártya videó lejátszási képességeit is: az uhd-hevc filmeket sajnos nem tudja hardveresen gyorsítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest