Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmi bajom a linuxxal, mindenki azt használ, amit akar, csak azt nem értem, hogy miért baj az, hogy egy ingyenes oprendszert nem telepít előre egy gyártó egy olyan gépre, amit 99.99%-ban amúgy is windows-al fognak használni. Aki meg van annyira hozzáértő, az minden további nélkül rá tudja tenni az ubuntut is, senki sem akadályozza meg ebben, ráadásul neki egyébként is tök fölösleg lenne előre telepíteni.
Az árában meg valszeg elenyésző az oprendszer ára, akit ez tart vissza, hogy pont ezt a gépet vegye, az így járt...(Mellesleg használtam linuxot, de nem győzőtt meg, ráadásul olyan programokat használok, amik többsége nincs linuxra, annak meg nem látom értelmét, hogy linux alól futtassak emulált környezetben windowsos programokat...)
-
kokyt
senior tag
Teljesen igazad van. Rohadjon meg:
- minden alaplap gyártó, mert nekem nincs szükségem az összes bővítőhelyre és portra
- a Toshiba, mert dokkoló port nélkül nem tudom megvenni a Tecrát, pedig én nem is használom
- a billentyűzet gyártók, mert minek fizessek a billentyűzet Pause/Break gombjáért, ha még nem is használtam soha?
- az Ikea, mert csúszásgátló talpakat is adnak a bútorhoz, de nekem szőnyegen nem kell
No comment... -
törölt tag
Az eladáskor belekalkulálják az árba az oprendszert is ez zavar leginkább iylen gépnél az eredeti ár akár 2-3x át is.
egy oem win??? minek a 2-3x-osa? az oem piaci árának? vagy a laptopnak? az egyik szimpla hülyeség, ráadásnak ebben az árkategóriában, ha drágábban is mérnék hozzá, aprópénz.
ha a laptop 2-3x-ára gondoltál, akkor szerintem "keresse fel orvosát, gyógyszerészét". -
negyedes
addikt
Igen benne voltam. Mara mar megszunt a nagy "szabadsag" lazam es visszatertem win7re. Just works februar 1 ota, ugy hogy most pl beta teszter vagyok eles gepen(sp1). Az is logikus, hogy felteszel egy ingyenes ost es virtualisn futatsz egy fizetoset(aminek meg kell vedd a licenszet). Na nem akarok tobbet kotekedni.
Amugy a gep az vagany, Massziv egy darab.
-
Most tényleg azt gondolod, hogy egy ilyen laptopot 2-3 évig bekapcsolva tartanak? Ez egy teljesen normális pici laptop, csak bírja a gyűrődést, hogy szutykos-poros helyen is lehessen használni. Nem hülye a gyártó, nyilván pontosan tudja, hogy a vásárlóközönségének mire van szüksége, és ebbe nyilván beltartozik egy használható oprendszer is. (nem, a linux nem az, csak a kockáknak, egy átlag felhasználó nem tudja kényelmesen használni, és a célközönség nem a kockákból áll főleg...)
-
negyedes
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A V100 megerősített vázú notebook Core i7 processzorral lesz kapható.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB DDR4/512GB NVMe SSD/13"3 FHD, IPS,Touch, Matt/WIN11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD IPS/Chrome OS
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest