- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABee
tag
Hallod most nem tudom eldönteni hogy csak racionalizálsz-e... Hidd el én is szívesen elhitetném magammal hogy jó ez így de már nem megy.
SPOILER!:
Sokan elmondták előttem mi a baj vele és úgy gondolom az nem bug hanem legalább hanyagság hogy a csapattársaim akiknek halottnak kellene lenniük a Normandiára kerülnek. Legalább mutathatnák hogy mi történik. Az meg megint más tészta hogy Joker miért menekül hol és hogy és hogy mi értelme van annak hogy nem a földet segítik újraépíteni hanem lezuhannak egy idegen bolygón ahol nagy eséllyel éhen is halhatnának mind mert egyáltalán nem biztos hogy találnak rajta olyat amit meg tudnak emészteni. Mert ha van értelme akkor pont hogy lezáratlan a történet és egy új sorozatnak készíti elő a szerepet aminek viszont nem mass effect kéne hogy legyen a neve mert a relék ugye megsemmisültek. Persze az csak jó ha ez neked nem probléma, inkább örülj hogy te elejétől végig élvezted a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megérkezett az idei év egyik legjobban várt játéka, lássuk hogy valóban olyan jól sikerült-e, mint ahogyan azt a külföldi oldalak állítják.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest