- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Fizetett tesztek, preparált videók vagy akármi. Én is "független" oldalon olvastam, meg YT viddeót néztem, etc... a fogyasztás miatt vettem meg, fel voltam készülve, h kevés lesz, de arra nem, h linuxot sem bírja, mert nincs driver, illetve csak pár disztró némelyik kernel változatához van valami, amit sehogy nem tudtam ráhegeszteni, amikor mégis, akkor meg kiderült, h nem vagyok beljebb, sokat nem gyorsult. Ha vállalod a 30-40 % bukót, akkor játéknak elmegy, én is továbbadtam, kész.
-
ViZion
félisten
Fentebb pont azt írtam. Mutatnak teszteket és jó! Juhééé... majd kiderül, h fake az egész, nincs driver, etc. GPU nem segít be, minden "izomból" megy, idle is pörög a proci. És minden ba****ott lassú. Nem tudom mit szólnál, ha gépeléskor nem látnád amit írsz, mert nem tud követni a gép. Maradjunk annyiban, h inkább fagyizd el amit VIA procirra szánsz, jobban jársz. Brazos ezek mellett egy féktelen halálosztó
Mellesleg van sok cucc, ami keveset fogyaszt, de ha kell, akkor van benne kraft.
-
ViZion
félisten
+1
Korábbi nagy-nagy üdvöskéjükről van tapasztalatom... Se linux, se win driverek. A YT videóban demózott teljesítményt meg sem közelítette a procijuk anno, levelekre meg ccsak vakarták a fejüket, vagy sablon duma, vagy nem is írtak. Terméktámogatás 0, driverek 0 és ki merem jelenteni, h vevőket megtévesztették a fake tesztekkel és review-ekkel, mert fórumokon egészen más volt, mint a tesztben. Via oldalon meg lelkesen ki is pucolták ami nem tetszett nekik...Szal. VIA-tól bármit (igen, beleértve bármilyen alaplapi audio vagy más chipet is! Igen, rákereshetsz, egyik cuccomba sincs.) majd akkor, ha csillámpónikat lövök a holdba a seggemből...
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest