Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fizetett tesztek, preparált videók vagy akármi. Én is "független" oldalon olvastam, meg YT viddeót néztem, etc... a fogyasztás miatt vettem meg, fel voltam készülve, h kevés lesz, de arra nem, h linuxot sem bírja, mert nincs driver, illetve csak pár disztró némelyik kernel változatához van valami, amit sehogy nem tudtam ráhegeszteni, amikor mégis, akkor meg kiderült, h nem vagyok beljebb, sokat nem gyorsult. Ha vállalod a 30-40 % bukót, akkor játéknak elmegy, én is továbbadtam, kész.
-
Fentebb pont azt írtam. Mutatnak teszteket és jó! Juhééé... majd kiderül, h fake az egész, nincs driver, etc. GPU nem segít be, minden "izomból" megy, idle is pörög a proci. És minden ba****ott lassú. Nem tudom mit szólnál, ha gépeléskor nem látnád amit írsz, mert nem tud követni a gép. Maradjunk annyiban, h inkább fagyizd el amit VIA procirra szánsz, jobban jársz. Brazos ezek mellett egy féktelen halálosztó
Mellesleg van sok cucc, ami keveset fogyaszt, de ha kell, akkor van benne kraft. -
-
+1
Korábbi nagy-nagy üdvöskéjükről van tapasztalatom... Se linux, se win driverek. A YT videóban demózott teljesítményt meg sem közelítette a procijuk anno, levelekre meg ccsak vakarták a fejüket, vagy sablon duma, vagy nem is írtak. Terméktámogatás 0, driverek 0 és ki merem jelenteni, h vevőket megtévesztették a fake tesztekkel és review-ekkel, mert fórumokon egészen más volt, mint a tesztben. Via oldalon meg lelkesen ki is pucolták ami nem tetszett nekik...Szal. VIA-tól bármit (igen, beleértve bármilyen alaplapi audio vagy más chipet is! Igen, rákereshetsz, egyik cuccomba sincs.) majd akkor, ha csillámpónikat lövök a holdba a seggemből...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mellesleg van sok cucc, ami keveset fogyaszt, de ha kell, akkor van benne kraft.
Te használtál ilyet? Frankón büntetnéd a népet