Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Fizetett tesztek, preparált videók vagy akármi. Én is "független" oldalon olvastam, meg YT viddeót néztem, etc... a fogyasztás miatt vettem meg, fel voltam készülve, h kevés lesz, de arra nem, h linuxot sem bírja, mert nincs driver, illetve csak pár disztró némelyik kernel változatához van valami, amit sehogy nem tudtam ráhegeszteni, amikor mégis, akkor meg kiderült, h nem vagyok beljebb, sokat nem gyorsult. Ha vállalod a 30-40 % bukót, akkor játéknak elmegy, én is továbbadtam, kész.
-
ViZion
félisten
Fentebb pont azt írtam. Mutatnak teszteket és jó! Juhééé... majd kiderül, h fake az egész, nincs driver, etc. GPU nem segít be, minden "izomból" megy, idle is pörög a proci. És minden ba****ott lassú. Nem tudom mit szólnál, ha gépeléskor nem látnád amit írsz, mert nem tud követni a gép. Maradjunk annyiban, h inkább fagyizd el amit VIA procirra szánsz, jobban jársz. Brazos ezek mellett egy féktelen halálosztó
Mellesleg van sok cucc, ami keveset fogyaszt, de ha kell, akkor van benne kraft.
-
ViZion
félisten
+1
Korábbi nagy-nagy üdvöskéjükről van tapasztalatom... Se linux, se win driverek. A YT videóban demózott teljesítményt meg sem közelítette a procijuk anno, levelekre meg ccsak vakarták a fejüket, vagy sablon duma, vagy nem is írtak. Terméktámogatás 0, driverek 0 és ki merem jelenteni, h vevőket megtévesztették a fake tesztekkel és review-ekkel, mert fórumokon egészen más volt, mint a tesztben. Via oldalon meg lelkesen ki is pucolták ami nem tetszett nekik...Szal. VIA-tól bármit (igen, beleértve bármilyen alaplapi audio vagy más chipet is! Igen, rákereshetsz, egyik cuccomba sincs.) majd akkor, ha csillámpónikat lövök a holdba a seggemből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest