Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
#65675776 #12 üzenetére
Nem, analfabéta vagyok...
ZedMester: Tavaly ilyenkor még én is az 5/0,5-ös ADSL 2+ technológiával szoptam, ami ráadásul 2x ennyibe is került a TV-telefonnal együtt.
Dunaújvárosban van a DIGI-nek pl gigabites neten, és terjeszkednek ha jól még egyéb nagyobb vidéki városokban is. Elég gyorsan terjeszkednek, de azért rájuk férne egy kis + munkaerő, az tuti. De pl a telekom is szépen lassan elkezdte a gigabitet húzni, pl itt nálunk a XII. kerületben, mert látta, hogy a DIGI terjeszkedik elég szépen.
De nincs az az isten, hogy én többet telekomhoz visszamenjek, amit én sz*ptam azzal a hulladék ADSL-el.
bambano: Jaj, ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire a lelketekre veszitek.
Csupán azért raktam be, hogy 2017-ben már ez lenne az elvárt sebesség. Megsúgom az oszlopokra egy egész XII. kerületben, pik-pak ki tudták húzni tavaly, szal nem is szakadnának bele. Csak több ilyen cég kéne, mint a DIGI, akik nem olyan profit éhes szarháziak, minta trékom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Cisco Visual Networking Index előrejelzése szerint 2021-re az internetes adatforgalom megháromszorozódik és meghaladja a 3 zettabájtot, Közép-Kelet Európában a kapcsolódó eszközök fele M2M modul lesz.
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest