- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
-
bambano
titán
válasz
#56573440 #34 üzenetére
ne mondd már, hogy az normális, hogy a szolgáltatón akarják leverni a saját gazdagodásukat meg a saját erkölcsi elveiket!
de abból a mondatodból, hogy fizessen nekem a core, azt látom, hogy nem érted, miről van szó. én arról beszélek, hogy a kiadói lobbik a saját érdekeik védelmét az isp-k pénzén akarják megoldani. ez mostanában folyamatosan előjön, hogy jönnek mindenféle csürhék, előadják a nagyhalált, az isp meg fizessen. miért? ha a kiadói lobbi bevételt akar, finanszírozza a hozzá szükséges befektetést. nekem semmi okom egy rakás pénzt elkölteni azért, hogy a kiadók jobban járjanak.
-
bambano
titán
válasz
Necroman_Mk2 #30 üzenetére
és vajon ki fizeti ki nekem, hogy folyton azzal foglalkozom, ami az amcsi kiadók érdeke, és nem azzal, ami az enyém?
-
bambano
titán
aminek a hatásossága konvergál a nullához...
különös tekintettel arra, hogy jelszóemlékeztetés céljából szoktak emailt kérni, így ha költözik az oldal, akkor egy körlevél, és mindenki tudja, hova ment.ez egy tipikus példa arra, hogy miért utálom, amikor a jogász informatikában okoskodni kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Cisco Visual Networking Index előrejelzése szerint 2021-re az internetes adatforgalom megháromszorozódik és meghaladja a 3 zettabájtot, Közép-Kelet Európában a kapcsolódó eszközök fele M2M modul lesz.
- Asztalos klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest