Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
nyisziati
üzenetére
""Pont ezért nem jut sehova a Linux közösség, meg képtelenek a problémákat belátni és elfogadni hogy léteznek, hanem csak küzdenek a nagy nem létező ellenség ellen. "
Ez tökéletesen így van."Természetesen ez nincs így. Másrészt a linux nagy része desktop vonalon nem pénzorientált módon működik, hanem az a lényeg, hogy a kezük alól kiadott szoftver jól működjön.
A többire:
Általában én szoktam elmondani a véleményemet azzal kapcsolatban, hogy szerintem a túl nagy népszerűség nem tesz jót a linuxnak. Mégpedig azért, mert a windowsra nevelt társadalom a windowsos beidegződésével szintén windowsként akarja használni a linuxot. Ez pedig már egyre jobban meg is látszik rajta.Szóval mielőtt személyeskednél, esetleg átgondolhatnád, hogy némi logika is rejtőzik az egyes gondolatok mögött, amitől még nem lesz valaki skizofrén.

Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest