Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Nem értem miért csesztetitek Abu-t. Nekem abszolút nem az jött le, hogy vegyen mindenki ATi-t, mert az a jó, hanem elmagyarázta hogy miben is lehet jobb. Nem kezdte el azt az összehasonlítást, amire rákényszerítettétek. Félre értés ne essék, nincs gondom senkivel innen, én is nVidia párti vagyok, de Abu helyében nem is válaszoltam volna ezekre a szurkálásokra.
Azt be kell látni, hogy fejlesztenek is, nemcsak pénzt csalnak ki tőlünk, bár ez nagyobb részben van sajnos jelen. Ha pedig odafigyeléssel olvasom Abu hozzászólásait akkor lejön a lényeg, hogy ha nem is lesz szebb a játék (bár nálam a normálsi AA jelenléte már ezt jelenti, utálom ha recés a kép), de gyorsabban futtatható lesz DX11-ben. Ennek persze tutira ára lesz, nem adják majd olcsóbban a karikat, de ha meg valaki ragaszkodik az XP-hez (én egyre kevésbé) akkor annak hiába is magyaráznám, hogy vegyen DX11-es karit, nem jönne ki a különbség.
Részemről ennyi, köszönöm Abunak, hogy adott egy kis olvasnivalót és remélem lesz még pár ilyen.(egyébként nem vagyunk haverok és nem szoktam senki seggét nyalni)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater teszt
- További aktív témák...
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- PowerColor RADEON RX 7900 XTX HellHound Spectral OC 24GB - Garancia
- GIGABYTE RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 WINDFORCE OC - Gari 2027.03.28. -ig - Eladó!
- Asus STRIX RTX 3060 12GB GDDR6 Videokártya!
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest