- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Nem értem miért csesztetitek Abu-t. Nekem abszolút nem az jött le, hogy vegyen mindenki ATi-t, mert az a jó, hanem elmagyarázta hogy miben is lehet jobb. Nem kezdte el azt az összehasonlítást, amire rákényszerítettétek. Félre értés ne essék, nincs gondom senkivel innen, én is nVidia párti vagyok, de Abu helyében nem is válaszoltam volna ezekre a szurkálásokra.
Azt be kell látni, hogy fejlesztenek is, nemcsak pénzt csalnak ki tőlünk, bár ez nagyobb részben van sajnos jelen. Ha pedig odafigyeléssel olvasom Abu hozzászólásait akkor lejön a lényeg, hogy ha nem is lesz szebb a játék (bár nálam a normálsi AA jelenléte már ezt jelenti, utálom ha recés a kép), de gyorsabban futtatható lesz DX11-ben. Ennek persze tutira ára lesz, nem adják majd olcsóbban a karikat, de ha meg valaki ragaszkodik az XP-hez (én egyre kevésbé) akkor annak hiába is magyaráznám, hogy vegyen DX11-es karit, nem jönne ki a különbség.
Részemről ennyi, köszönöm Abunak, hogy adott egy kis olvasnivalót és remélem lesz még pár ilyen.(egyébként nem vagyunk haverok és nem szoktam senki seggét nyalni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmgyűjtés
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest