Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elmör

őstag

Nem értem miért csesztetitek Abu-t. Nekem abszolút nem az jött le, hogy vegyen mindenki ATi-t, mert az a jó, hanem elmagyarázta hogy miben is lehet jobb. Nem kezdte el azt az összehasonlítást, amire rákényszerítettétek. Félre értés ne essék, nincs gondom senkivel innen, én is nVidia párti vagyok, de Abu helyében nem is válaszoltam volna ezekre a szurkálásokra. :N
    Azt be kell látni, hogy fejlesztenek is, nemcsak pénzt csalnak ki tőlünk, bár ez nagyobb részben van sajnos jelen. Ha pedig odafigyeléssel olvasom Abu hozzászólásait akkor lejön a lényeg, hogy ha nem is lesz szebb a játék (bár nálam a normálsi AA jelenléte már ezt jelenti, utálom ha recés a kép), de gyorsabban futtatható lesz DX11-ben. Ennek persze tutira ára lesz, nem adják majd olcsóbban a karikat, de ha meg valaki ragaszkodik az XP-hez (én egyre kevésbé) akkor annak hiába is magyaráznám, hogy vegyen DX11-es karit, nem jönne ki a különbség.
    Részemről ennyi, köszönöm Abunak, hogy adott egy kis olvasnivalót és remélem lesz még pár ilyen. :R (egyébként nem vagyunk haverok és nem szoktam senki seggét nyalni)

Új hozzászólás Aktív témák