Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
antikomcsi #133 üzenetére
Abba nem gondoltál még bele, hogy ez nem elfogultság, csak jobban átlátom az egész helyzetet, így könnyebben meg tudom ítélni a felhasználók érdekét?
Ha elfogult lennék, akkor régen sem ajánlottam volna az NVIDIA kártyákat, pedig amikor az NV-nek volt jobb technikája, akkor az Ati-sokkal vitáztam.[link] - valszeg akkoriban azért álltam az NV mellett, mert jobbat kínált.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa EVO
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Nintendo Switch 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo IV
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest