Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
vannak emulátorok erre a célra
meg aztán félre lehet tenni egy xp-s cd-t is, meg egy régi vasat, de sztem az xp 20év mőlva is fel lehet majd dobni a gépekre, és lehet a régi játékokkal játszani.... miértz aki régen dos-os játékokkal játszott, azok szerinted mind kidobták a játékaikat?
na látod

-
VictorHUN
aktív tag
Már kezdem unni hogy állandóan a Mafia 2-öt árazzák le. Ez már hányadik leárazás volt a fél évben? 4.ik? 5.-ik?
-
Dyingsoul
veterán
"ami anynit tesz"
-
MZsoltee
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát nem igazán értem mi a bajod azon kívül, hogy nem tudtad hogyan kell használni és így buktál talán egy kulcsot. Ettől még nem rossz a steam!
-
törölt tag
"...utána tök mindegy a világ melyik pontján vagy, ha van megfelelő gép akkor a játék is ott van veled."
Csak játszani nem biztos, hogy tudsz majd vele.
-
törölt tag
No én megvettem az alapot, tehát nem a Deluxe-ot. Majd lehet a DLC-ket is megfogom, amikor leárazzák

-
misx
senior tag
válasz
GeryFlash
üzenetére
És ha megszűnik mi van? Sok régi játéknál nincs támogatás új hardverekhez, Windows 7-hez stb. Sőt tavaly olyan történt velem hogy majdnem hanyatt estem a 2007-es (!!!) ProStreet-et sehogy sem bírtam működésre bírni Win7 alatt. A régi Tomb Raiderekhez is amatőrök gyártottak patch-eket hogy legyen benne magasabb felbontás és menjen új rendszereken. Ha meg nem megy a régi az új gépen, akkor meg csak lom.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
GeryFlash
üzenetére
Megszűnik a steam, akkor mi lesz?
Ezen már én is gondolkoztam...de nem jutottam semmire.Egyszer minden véget ér.De nem hinném h (jelenleg) 30 millió felhasználóval rendelkező szolgáltatás egyhamar megszűnne.
A következő konzol generáció is a digitális letöltésre lesz felkészítve.Erről már több hír volt.Ez a jövő, ami még csak most kezd kibontakozni, szvsz
-
GeryFlash
veterán
egyszer minden megszűnik, szovjet unió, európai unió, steam... a steam azt kamuzza hogy megoldják, h ha megszűnik a szolgáltatás akkor majd megoldják... nem fogják! miért? mert sehova nincs szerződés szerűen kikötve ez, és különben meg minek áldozzanak meg cirka 1millió dollárt, csak hogy a világ jobb legyen? már az is nagyszám, ha minden játékhoz adnak ki egy patchet, ami steamteleníti (ejde szép szó
) a gémeket... De ha vmit steam,en vásároltál, annak annyi... vagy max megpróbálod valahogy kiírni adathordózóra... -
MZsoltee
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mi bajod a steammel?
-
ProEvoFan
nagyúr
karácsonykor már megvettem a DLCkel együtt
sajnos a DLCk most nincsenek leárazvajobb lesz ha mindenki hozzászokik a gondolathoz: PCn és hamarosan konzolon is a digitális vásárlás a jövő

-
Doki16
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csak olyan van
Amit a boltban megveszel rendes lemezes verziót azt is Steamen kell aktiválni. -
hohoo
senior tag
Így sem veszem meg... jó lett volna pedig... ha nem 5 óráig tart az egész úgy hogy utána semmi késztetést nem érzek újra játszani, csak a grafikában jó gyönyörködni amihez képest gyönyörűen fut.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem lesz Steam-mentes verzió.
-
- = Zk = -
félisten
no igen. azt én sem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jogos. de nekem nincs annyi dobozos játékom, tehát 1 fokkal könnyebb a helyzetem.(#10) HS 2142
fain
hát, inkább nem szeretném becopni ezzel is, mint a HL2-vel anno. bolond öcsém feltelepitette, de nem tudjuk hová kinek az accountjára. és ugyebár a kód hiányában kuka a lemez az én accountomhoz. -
HS 2142
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
PowerBuldognak igaza van és szerintem nem is várható steammentes verzió.
-
vhunor
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
9 év alatt a 4. költözéskor már a f****m se akarta a polcon látni a Neverwinter Nights Collector's Editiont
.Szerk.: kb. 50 játékom van Steamen, nagyon nem szeretnék ennyi doboznak helyet keresni. Elég a '95 óta felhalmozódott PC-s és a kb. 20 PS3 stuffot pakolgatni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
remélem lesz olyan "verzsön", amit nem
...(#3) Jhonny06
úgyvan!...
-
PowerBuldog
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Így is-úgy is Steamen kell aktiválni, nem?
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én sem szeretek Steam-en vásárolni, mintha nem kapnék semmit a pénzemért.
Nyilván kapok és már vásároltam is, de inkább legyen a polcon a gém. 
-
- = Zk = -
félisten
nagy reményekkel olvastam, erre a Steamen.

hát meg a f@szom
.... na mind1. majd kéz alatt beszerzem, más nem marad
-
Huvi00
tag
Még jó hogy nekem csak 10 Dolcsi a Delux kiadás sima meg 7,5 ennyiért megéri ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
meg aztán félre lehet tenni egy xp-s cd-t is, meg egy régi vasat, de sztem az xp 20év mőlva is fel lehet majd dobni a gépekre, és lehet a régi játékokkal játszani.... miértz aki régen dos-os játékokkal játszott, azok szerinted mind kidobták a játékaikat?
12 óra alatt megcsináltam easyben majd hardban.

Egyszer a Föld is megszűnik...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)