- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gekkito
tag
Én már végigjátszottam múlthéten. Szerintem a visszatöltődő nitro nem nagy probléma, (bár ezen kívül minden fogy, szóval valamilyen szinten igazad van) mert ha maxra van upgradelve, akkor 4db nitrozási lehetőséged lenne, és az igazat megvallva azt az első 500 méteren ellőném
Ennél vannak sokkal rosszabb dolgok is:
- Egy rohadt motor nincs a játékba, holott a a filmben rengetegszer szerepelnek, főleg a régiben.
- Ez mi? Engem nem kapott még el ekkora erejű szél az életben, de nehezen tudom elképzelni hogy 8x szaltózzak, inkább elvinne magával, és nekivágna a sziklának vagy nem tudom...
- Szarul van optimalizálva. Egy conwoy megtámadásánál pl eléggé betud szaggatni. (PS4) Elsőnek azt hittem az én konzolommal van baj, de aztán különböző fórumokon láttam, hogy sokan panaszkodnak erre.Számomra ezek voltak a negatív dolgok, ezen kívül minden abszolút pozitív. Most nem kezdem el sorolni, mert kisregényt írhatnék.
én 9 pontot adnék rá a 10-ből, a maga filmadaptáció játék kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest