- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- BIOS frissítés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nauro
aktív tag
Tényleg egyszerű ez a Docker, de sajnos nekem pl. nem tünteti el a dock hátterét, hiába állítom be. Nem tudom mit ronthatok el
-
m0h0senator
őstag
Ami ezen a desktop-on van felül olyat szeretnék vagy ahhoz hasonlót. de köszönöm a második linket sok hasznos szintaktikát.
-
válasz
m0h0senator #14 üzenetére
Naptárral mit szeretnél pontosan? Itt találsz fórumtopicokat horizontális naptárakkal kapcsolatban, illetve idő és dátum attribútumokkal kapcsolatban ezt az oldalt érdemes felkeresni.
Xero: egész pofás!
Egyszer talán én is ráveszem magam, hogy rendbe szedjem a zenéimet, mindig irigykedve nézem, nálad milyen példás rend uralkodik e téren...
-
Xero
nagyúr
Lehet ezt durvábban is küldeni
:
Ezt kb 5 éve követtem el egy unalmas hétvégén. Akkoriban jött be a hud stílus én pedig amibe csak lehetett belenyúltam.
Ez pedig 2009-es:
Itt is egy unalmas hétvégén találtam pár template-et, amiből piszok nagy borító vadászat és ikon cserélgetés lett.
-
lorcsi
veterán
szoktam olvasgatni a desktopos topikot..ha sok időm lesz egyzerr kipróbálom miylen csiszolgatni a felületeket, nagyon jó ötleteket láttam már eddig is
-
Szerintem is jó lett, bár a mac nem az én világom.
-
Rics15
csendes tag
hatalmas UP nagyon jó lett nekem egy is van egy Macbook pro-m lehet én is meg csinálom meg jött rá a kedvem ettől a cikk-től
-
kromatika
veterán
köszi.hasznos volt.
-
M@trixfan
addikt
Érdekes volt erről olvasni egy kicsit. Az viszont már látszik, hogy Mac-es szemmel nézve el kéne már gondolkodni merre szeretne továbblépni az OS grafikus felülete. Szerintem a Tigerig bezárólag volt igazán high-tech érzete az OS X-nek a Windowshoz képest. Most keveredik a high-tech, a szkeumorf és az a jelenség amit én "aranyos" dolgoknak hívok a rendszerben. Ahogy haladunk előre, szerintem a szkeumorf dolgokat meg kell tartani a felületek, mintázatok, esetleg ikonok szintjén, mert ott szolgál a legjobban. Ez a mostani bőrkötéses naptár elég felemás érzéseket kelt bennem. Viszont a szövetek, anyagok a háttérben nagyon jól szolgálják a Mac GUI ízléses világát. A Windows-t most kicsit modernebbnek érzem, elenben tiszta műanyag az egész, vagy mintha cukorkából lenne
Nekem a legelső OS X grafikai ugrása az etalon GUI megújítás terén. A Panther Brushed Metal felülete is tetszett. A mostani egyszerű szürke felület szerintem fog még változni, mondjuk nem véletlenül történik ez sem, haladunk a vektorgrafikus, felbontásfüggetlen GUI felé. Nagyon bírnám, ha Ive az alu/üveg motívumokra menne rá erősen, egy-két helyen megtámogatva ízléses szkeumorf virtuális anyagfelülettel.
Ami nagyon nagy előrelépés az az igazi HDPI támogatás az OS X-ben. Számomra érthetetlen, hogy a Windows 8 ilyen szempontból nem tud semmit felmutatni, borzalmas a skálázódása. Na és akkor a retina MBP "nem integer" kettős skálázásáról még szó sincs. A másik ami GUI szempontból döbbenet a Windowsban, hogy még mindig nincs normális ablakmenedzsment. Ami van az pedig egy rossz vicc.
-
kiskaktusz
addikt
Idéznék: Ezzel szemben a Mac felhasználók körében jórészt eretnekségnek hangzik a gyári téma, a gyári ikonok, vagy akár még az Apple által megálmodott háttérkép megváltoztatása, testreszabása is, hiszen egy Mac úgy van jól, ahogy az teremtetett.
Fasza lett a mod Jorus! És kösz a cikket, most már teljes lesz az 1. hsz. a fórumban.
-
Blaise
veterán
Egyéni vélemény, de kár volt igy összerondítani a szép gyári dokkot.
-
rezme
tag
Gyíkos háttered linkelnéd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BIOS frissítés
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest