Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kam1kaze

aktív tag

Este 8-kor voltam Diginél, olvasva, hogy nem mindenkinek adtak, nem sokat vártam a dologtól, de volt és egyenlőre 1 SIM kártyát kértem is, csomagot is kaptam hozzá. :D Két hét múlva jár le a másodlagos nulla egyenleges (Telekom) számom, így pont jól jött, ha csak teszt is. Itthon szinte biztos jó lesz a térerő, egy hete zörögnek felettünk a szerelők. :D Állítólag délben volt a sajtótájékoztató, onnantól kezdve már kiadható a SIM kártya.

Azt az információt kaptam, hogy van számhordozás, de még nem tudják pontosan kell-e érte fizetni. Más szolgáltatásuknál az első hordozásnál nem kell fizetni, csak az utána lévőnél, így lehet itt is így van.

Meg, ha jól értettem, van perc limit is, de az több tízezer/hó (ha jól hallottam az ügyintézőtől).

Megkérdeztem, hogy számláznak majd. Számonként jelenik-e meg az eltelefonált összeg, vagy egybe. Állítólag egybe, nem lesz szétválasztva.

Kikapcsolt állapot után kapok-e értesítő SMS-t, ha kerestek. Erre nem tudtak választ adni, de majd utánanéznek.

Új hozzászólás Aktív témák