- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A DIGI Mobil témakörnek van egy régebbi, nagyobb topikja is a fórumon, ahol több információ gyűlt már össze a témában, kérdés, probléma esetén érdemes oda is átnézni: DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
rammstein99
csendes tag
Nagyon jó! Sajnos amíg nem vagyok ügyfél nem tudok SIM-et igényelni, pedig az én részemről minden oké, csak várok...
-
Depression
veterán
válasz
Medocsabi #294 üzenetére
Kicsi, olcsó kínai... De bakker, otthon feléért jobb netet adnak, mint a többi, és néhány apróságon kívűl, eddig nem vettem észre, hogy nem egy megamulti. Na de a vodafone-nál is azt reméltük, hogy majd most lemennek az árak, de jött a kartelezés, és szépen beállt a sorba, amint meglett a megfelelő lefedettsége.
De a digi a upc, és telekommal szemben kőkeményen szarik a konkurenciára, és akármennyire is kezdetleges a rendszerük, a szolgáltatásuk jó.
Itt azért vannak fizikai korlátok, és bugyuta embereket alkalmaznak, de maga a piaccal ugyanúgy fognak viselkedni. Ezért is reménykedem. -
-
DIGI-nél alap a NAT, az ügyfélszolgálatos csajszi szerint ha kér az ember publikus IPv4-et és át is állítják, akkor is háromnegyed évente újra kell intézni mert visszaállítják (mondjuk erről most hallottam először). Én sem azt mondom, hogy nem az a természetes ha van publikus IP-d, de a tapasztalatok alapján eléggé tuti, hogy NAT-olt. Persze biztosan lehet kérni publikus IP-t, de ez csak tipp. A teszt üzemmódú, ingyenes és lassú mobilnet mondjuk szerintem egyelőre pont nem elég stabil ahhoz, hogy szervereket engedj ki rajta keresztül a netre.
-
Somatom
veterán
-
Nekem még nincs, mert várok a mobilnetes szolgáltatás elérhetőségére, de teljesen biztos vagyok benne, hogy NAT-oltat adnak, ez nem is kérdéses. Bennem inkább az a kérdés fogalmazódott meg, hogy ha már ennyire innovatívak, akkor vajon van-e IPv6 támogatás? És az ugye nyilván nem lenne NAT-olt (még ha egyelőre hasztalan is).
-
Somatom
veterán
Bocsi, hogy nem böngészem végig az összes hsz. -t. A net publikus IP -t ad, vagy NAT -oltat?
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #275 üzenetére
👍🤣
-
sfdrakex
nagyúr
-
T. Almeida
senior tag
válasz
TheBikerider #275 üzenetére
az ilyeneknek az a lényege, hogy mekkora idióta kretén mindenki, hogy drágán mobilozik, mikor lehet olcsóbban is okosan, mint ahogy ők csinálják.
-
azbest
félisten
A jelenlegi korlátozott lefedettség mellett például ideális lehetne asztali lte telefonhoz, például idősebb rokonhoz, videotelefonálásra. Már csak találnom kell olyat, ami nem horribilis összegért szerezhető be itthonra.
Egy a sok közül
Androiddal, whatsuppal, skype-pal és hasonló progikkal marha jó lenne anyámnak, aki nem hajlandó amúgy technikával foglalkozni.
-
-
M@cika
őstag
válasz
Depression #238 üzenetére
Apám olyan flottában van, hogy 1200-ért korlátlanul hív bárkit belföldön
-
Exian
addikt
Nem ide akartam, bocsánat.
-
SirRasor
addikt
válasz
st3v3np3t3r #249 üzenetére
Bocs az offért, de világ életemben 2G-n telefonáltam. Az mitől hátrány? A hangminőség pont olyan, amilyennek lennie kell.
-
janeszgol
félisten
válasz
MasterMark #252 üzenetére
O, koszi. Nem tudom hogy meg lehetett-e volna ugy csinalni ezt a VoLTE tortenetet, hogy minden 4G-s telefon alapbol az legyen.
No mindegy, akkor csak adatra fogom hasznalni inkabb, oda eleg a megfelelo frekvencia ismeret. -
kbyte1024
veterán
válasz
MasterMark #265 üzenetére
Aha...na ez itt a gáz.Mert akkor átraknám a karit a Lumiából az Iphone8-ba de ezekszerint azon se váltana át 2G-re időben.
-
kbyte1024
veterán
válasz
MasterMark #263 üzenetére
ok akkor tudsz fogadni is hívást ez a lényeg
mármint ha 4G agy.
-
kbyte1024
veterán
valaki iphone-al próbálta már hogy minden rendesen megy?
-
Aflamin
tag
hülye kérdés: B20 nélkül mi a helyzet? Csak 2G?
-
kbyte1024
veterán
válasz
MasterMark #257 üzenetére
köszi igen olvastam a másikba
-
kbyte1024
veterán
válasz
MasterMark #254 üzenetére
ha hívom a másik karimakkor eltűnik a 4G jel tehát az nincs ezekszerint.
-
kbyte1024
veterán
válasz
MasterMark #254 üzenetére
ok köszi.na hívni tudok de fogadni nem.
letöltés sebesség: 10.3 fel: 4.5 -
kbyte1024
veterán
a 4G ott van a térerőjel mellett de azt honnan tudom hogy VoLTE működik e?A net hasít viszont.
-
kbyte1024
veterán
Na Uraim egy kis infó.Szentendrén a térkép szerint kéne hogy legyen szolgáltatás,de nincs térerő.Ma jöttem dolizni és itt már(4ker)van minden.Net,hívás minden működik.Régi Lumia 925 telóval.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Aki tervezi,hogy kihoz teszt jelleggel digis sim kártyát, az a Digi Mobil topikba olvasson bele és feltétlen ellenőrizze,hogy a készüléke kompatibilis-e és VoLTE/VoWiFi képes-e! Ugyanis hiába 4G képes a készülék,ha nem kezeli a VoLTE-t akkor csak 2G-n tud telefonálni!
-
NandoXXL
senior tag
Én kötelezném őket hatóságilag hogy ezt a csomagot 10 évig nem vezethetik ki, és a benne lévő árakat az infláció mértékéig emelhetik minden évben
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#72630400 #245 üzenetére
Nekem most a korlátlan LTE kártya (Telenor) 5250ft.... korábban még adatmegosztót is adtak +600ft-ért....én akkor vettem. Szóval egyáltalán nem elszállt a gondolatmenet. Csupán az eddig is mindenki számára elérhető de flottas cuccokat kell atnevezni lakossági csomagnak...
Én is tervezek egy kártyát kihozni, net nem érdekel csak a beszéd, most is 5ft-ert beszélek de VoIP-vel....
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
janeszgol
félisten
válasz
st3v3np3t3r #237 üzenetére
Azért kell neki, mert nem az ő nevén van az előfizetés. Nem ő az előfizető.
-
rankesz
veterán
válasz
Jackie_Chan #240 üzenetére
Elvileg igen, nekem ma az ügyfélszolgálaton azt mondták hogy LTE hotspot-ban is használhaó
-
Keem1
veterán
Én azt remélem a Digitől, hogy az állóvizet felkavarja a többieknél. Most május óta a Telekomnál potom 2500-ért minden ismerősömet ingyen hívom, de a net az borzalom. Van egy tök jó hálózatuk, de ilyen 1-3-6 gigákkal kell b*szakodni. Lesz 6 hónapjuk felkészülni, és kijönni valami ilyesmivel: 10 GB = 1000 Ft, 30 GB = 2000 Ft, 60 GB = 3000 Ft, korlátlan 5000 Ft. Plusz ugye nyilván a beszédcsomag díja mellé.
Ha a Digi új, még nádszál hálózata elbírja az 50 GB-ot, Magentáéknál se kéne gondot jelentsen.
-
Jackie_Chan
senior tag
Én csak a mobil net miatt hoznék ki egy SIM-et.Ipad AIR2ben használnám.Üzemelni fog benne?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Depression #238 üzenetére
Ezt a flottát kérjük a flottás topikba.
-
Depression
veterán
A magas ló a stílusodra vonatkozik, és nem arra, amit mondasz.
Vannak kezdetleges problémák? Nem is kevés. Vannak hiányosságok? Bőven.
Van jogod lebecsmérelni egy nem megfelelően oktatott dolgozót, és ráadásul ebből általánosítani?Melyik flotta az, ami 1800-ért 2250Ft lebeszélhetőséget ad?
-
mexel
veterán
Én is elhoztamegy kártyát, arra gondolva hogy majd jó lesz a net a nyaralónál. De nem olvastam végig, csak ott szólt az ügyintéző hölgy hogy 4g-s telefon kell hozzá. ( a sajátomba nem tudom berakni mert az más számokkal van használva) amik meg itt vannak ( telefonok - router) az mind cak 3G-s. Akkor ezekkel teljesen esélytelen a net? A telefonálás az működik ( gondolom 2g-n) azzal nincs gond.
Szereznem kell egy 4G-s routert vagy sticket vagy telefont hogy tudjam majd használni a netet?
-
kano
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #234 üzenetére
Nem érti, még mindig nem érti! És azt sem érti amit olvas vagy nem is olvas!
Mindegy, fejezzük be. Én vagyok a madár.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
nem tudom mit kell pattogni...
elmagyarázzák, hogy ez csak teszt üzemű szolgáltatás! Ezt nem úgy kell venni, hogy bemész, kihozod,használod! ez egy nyilvános lakossági teszt! TESZT,PRÓBAÜZEM! Nem úgy mint a telekom,vodafone vagy telenor hálózata... Eleve miért megy be valaki, kihozni szimet,ha olyan szolgáltarási területen lakik,ahol nincs garantált lefedetség... az is fent van a weboldalon!
Szűrés! Saját hálózata, joga van megválogatni a tesztelőket... Ha a Digi kizárólag meglévő ügyfeleivel akarja tesztelteni, megehetsz panasszal akár a Hágai bíróságra is, elfognak hajtani... Ha nem tetszenek a feltételek, azt jelezd a szolgáltató felé... Ne itt panaszkodj légyszives, mert neked nem adtak valami okból teszt sim kártyát...
-
janeszgol
félisten
Pihentesd a dolgot egy v két hónapig. Én a hétvégén megyek az Örsön lévő Digi pontba simért. Ha nem állnak a helyzet magaslatán, akkor én is jegelem. A Digi volt a legsikeresebb problémamegoldó tavaly. Az ügyfelesekkel náluk voltak a legjobban megelégedve az előfizetők. Azt hiszem idén lehet nem így lesz.
-
kano
nagyúr
Olvastad, hogy mit írtam? Nem a mobil szolgáltatással van a problémám, hanem az ügymenettel. Semmit nem tudnak, nincs dokumentum, tegnap nem volt szerződés minta a MOM Parkban, a 1272 össze-vissza beszél.
Nem érzed ezt viccnek? Bevezetsz egy új szolgáltatást (még ha teszt jelleggel is) és nem oktatod a dolgozókat, hogy mit, hogyan kell csinálni? Az ügyfél előtt szerencsétlenkednek, keresgélnek, találgatnak? Kb 3 oldalas dokumentumból próbálta kikeresni, hogy mi is a helyzet és ha nem volt benne akkor jöjjek vissza később. A saját ügyfélszolgálatát nem volt hajlandó felhívni. Nincs 1 helyen az összes kitöltendő dokumentum 1 adott szolgáltatáshoz? Nincs egy folyamat ami pontosan szabályozott és dokumentált?
Nem vagyok elkeseredve, mert igazából nincs szükségem rá (és egyébként is a Vodához kellene mennem, mert náluk Svájc EU-s). Flottában vagyok (kártyák saját néven), kb 1800Ft a havidíja, 2250 Ft lebeszélhető, korlátlan böngészés és email és 3,5GB adat. Igazából ezt sem szoktam letelefonálni.
De azért természetesen kíváncsi lettem volna, hogy milyen.
Csak nem értek dolgokat ebben az országban.De korábban leírták, hogy velem van a baj, magas lovon ülök.
-
snowdog
veterán
Egy páran nagyon elvannak keseredve, csak azt nem értem miért. Teljesen ingyen ki lehet próbálni,
Akinél (mint nálam is) rendben működik, az örüljön az ingyen netnek, akinél meg nem megy, az maradhat a régi szolgáltatójánál.Kimondottan teszt jelleggel indították az üzemet, de vannak akik ezt vagy nem akarják, vagy tudják megérteni.
-
M@cika
őstag
Na, megvan a 4 kártya, csak az egyiket raktam még be telefonba, pár perc kellett neki, míg feléledt, de egyből volt híváslehetőség és Net is. Én a 06-50-10xxxxx tartományból kaptam a számokat.
-
Gijon
senior tag
Nekem se adtak, pedig volt régről meghatalmazásom, ami a gépükbe is benne volt. Nem volt probléma, mert feleségem egy másik városban (Győr) simán intézte a 4 kártyát.
Majd ha fizetni kell, akkor nem kérnek meghatalmazást.., bár lehet, hogy félnek a "rossz", nem fizető ügyfelektől, amit valahol meg is értek.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
vittorio7 #221 üzenetére
A Digi Mobil topik összefoglalójában benne van a helyes APN, a biztonság kedvéért ellenőrizd!
-
vittorio7
őstag
válasz
MasterMark #217 üzenetére
Elvileg beállítottam. És egyelőre nincs net.
-
kano
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #218 üzenetére
Hol írtam, hogy számhordozásról van szó? Egy egyszerű simet akartam kérni, de dolgozni sem akart a csaj és a meghatalmazás sem volt neki jó amit előzőleg a 1272 azt mondta, hogy ilyet vigyek. A jogi osztály most dolgozik a meghatalmazáson. Tényleg ilyen hülyék dolgoznak a Diginél? Hogy lehet elkezdeni árulni egy terméket, hogy nincs hozzá flow? Ki tervezte ezt meg náluk?
Mindegy, elengedtem. Nem akarok velük szívni, mert nyilván egy low cost szolgáltató aki nem véletlenül nincs jelen nyugaton (mert ugye nem tud nyújtani megfelelő minőségi szolgáltatást). -
spirit007
senior tag
"re": (#149) spirit007
Hazaértem, mindkét SIM hiba nélkül műxik.
Aktiválás: teló kikapcs -> régi SIM ki -> Digi SIM be -> bekapcs -> PIN megadás - kész (~ 3 perc)
Érdekesség:
Mobilnet próba, első portal (itcafe) ....betöltés majd egy felugró ablak: Ön első száz DIGI Mobil aktiváló közül, így lehetősége van választani ajándék készülékeinkből ...van még 5 perc... mindössze 1$ szállítási költségért. (és felsorol vagy öt fullos telót S9 az alja...)
Elsőre megtévesztő mert a DIGI színeit használja.
Kattintottam egyet azért ha már a féreg ennyit fáradt -> csak adja megy a következő adatokat (átvált angolba): firstname, lastname, credit card, stb.stb
signup pont gamesock pont netemlékeztető: hamis-jatekok-digi-neveben
-
kano
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #214 üzenetére
Tök mindegy, szerintem a telepítési cím számít.
Ekkora egy tökéletlen, pancser bandát mint ez a Digi. 1272 össze-vissza beszél, hogy nyomtassak ki egy meghatalmazást majd írjam rá, hogy mobilra is érvényes és ezt el fogják fogadni. Persze elküldtek a sunyiba. Fogalmuk sincs semmiről, dolgozni nem akarnak, nincs folyamat. Hogy működhet így egy új termék bevezetése?
Ki tervezte ezt meg? Minden előkészítés volt?
Vicc az egész... -
kbyte1024
veterán
válasz
st3v3np3t3r #210 üzenetére
Meglatjuk
ne hiszem hogy keszulekfuggo lenne a dolog.
-
kbyte1024
veterán
válasz
st3v3np3t3r #206 üzenetére
Ma 12:10kor
-
Egyelőre úgy tűnik, hogy igencsak ragaszkodnak ahhoz, hogy a bejelentett lakhelyed szerepeljen a lefedettségi listában (plusz, hogy technikailag is rendben legyen a térség). Persze azt nem teljesen vágom, hogy mi benne a ráció, mert nyilván otthon ott a vezetékes net és a Wi-Fi, és mindenhol máshol érdekes a mobilnet. Én főleg munka közben használom a mobilnetet, az meg ugye nem mindig a lakhely szerinti belterületet jelenti.
-
Jelenleg ez egy teljesen tesztjellegű szolgáltatás, viszont részben külsősként is csatlakozhatsz, jövő héttől 1.000 Ft lesz havonta az 50 GB mobilnet (amit legfeljebb csak lassítanak de nem vágnak el). Szerintem ez így is remek ár érte, a hangszolgáltatás pedig amúgy is eléggé használhatatlan még élesben.
-
Foremi
tag
Kár, hogy csak DIGI és Invitel előfizetők kérhetnek ilyen SIM kártyát.
Pedig 2 SIM kártyás a telefonom (Samsung Galaxy A50), és ez a Digi oldalán benne van a készülékek listájában, amiknél 100%-ig garantálják, hogy működik. És Baján van is hálózatuk (a térkép szerint is, meg a hálózatkeresésben is fogom).
Ez elég nagy "gond" szerintem, hogy azokat kizárják, akiknek nincs Digi vagy Invitel előfizetése, mert különben vevő lennék rá.
Remélem, hogy ezt átgondolják és rövidesen bárki számára elérhetővé teszik a szolgáltatásukat. Ha igen, én már jövök is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR CSAK MA!! - Dell Precision 5680 - i7-13700H, RTX A1000, 16", 32GB DDR5, 1TB SSD - 2 ÉV GARI
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest