- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-book olvasók
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
miccur
aktív tag
Na nem ezt akartam kihozni a dologból ! Bármilyen hihetetlen én is panelban lakom ,(sajnos) nincs összefügésben a panel a minőségi zenehalgatással , van aki igényli van aki nem , nem vagyunk egyformák-! de ez igy van rendjén. 22-éves koromig csak egy Hitachi rádiósmagnóm volt, mindig jobbat akartam mivel már akkor hallottam minőségi berendezéseket (és nem a SONY és társaira gondolok) igen tisztában vagyok a szallagos magnó fogalmával és a bakelit sem ismeretlen mind a mai napig és nem zenész kérdése a minőségi zene hallgatás. A 3k-s philips azért kicsit erős volt!!!
no comment.....
-
törölt tag
A szalagos magnónak, és a "bakelitnak" eleve nagyon sok köze van a minőségi zenéhez. Ha az jó minőségű! CD-lejátszóból is a csúcsot a korai példányok jelentették (de az analóg elvű lemezjátszást sosem szárnyalták túl, hát még egy stúdió magnót), manapság sokkal több kacatot gyártanak, még millióért is vehetsz zenélni nem tudó cuccot. Utóbbi időkben egyértelműen a kompaktság irányába mozdult el az audió világ, a minőség másodlagos lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest