- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
sziasztok! baromi atomimba legjobb fülest szeretnék venni cséhez!
mit ajánlanátok?
5.1es legyen mindenképpen( én ezekre gondoltam:
roccat kave
speedlink medusa 5.1 gaming
steelseries 5h v2 )Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
egoistus
tag
Na jó az egy kicsit tényleg erős, de 20k+ kategóriában már nagyrésszével meg lenne elégedve az ember. A paneles véleményem viszont továbbra is az hogy ha dinamikát akarsz akkor a szomszédok kiborulnak, próbáld ki mondjuk a boleróval, a végén úgy is lehallkitod, a sony-t pedig annyira nem kel lehúzni csak mert olcsón nem ad minőséget( van ott 1-2 dolog amit elfogadnék)
asse tom mi van sokszor, hát még most
-
Blackdeath
aktív tag
sztem elég hülyén néznek ki ezek az "izék". fel nem vennék ilyet soha.
nekem most 1 philips sbc-hp250-es fejhallgatóm van (kb. 5k volt anno a MM-ban), nekem tökéletesen megfelel a mai napig. pedig nyúzom mint állat, és még nem recseg 1általán. sőt, már jó párszor sikerült lerántanom a földre (a 6m-es vezetéke miatt ), és még mindig működik hibátlanul! és olyan mélyeket nyom ki magából (4cm-s ferrit hangszórók vannak benne, asszem 64 ohmosak), hogy ihaj!
később esetleg lehet hogy beuházok egy jobb sennheiserre (mondjuk egy HD 435-re vagy egy HD 485-re), de addig is jó a philips.
[ Szerkesztve ]
-
miccur
aktív tag
Na nem ezt akartam kihozni a dologból ! Bármilyen hihetetlen én is panelban lakom ,(sajnos) nincs összefügésben a panel a minőségi zenehalgatással , van aki igényli van aki nem , nem vagyunk egyformák-! de ez igy van rendjén. 22-éves koromig csak egy Hitachi rádiósmagnóm volt, mindig jobbat akartam mivel már akkor hallottam minőségi berendezéseket (és nem a SONY és társaira gondolok) igen tisztában vagyok a szallagos magnó fogalmával és a bakelit sem ismeretlen mind a mai napig és nem zenész kérdése a minőségi zene hallgatás. A 3k-s philips azért kicsit erős volt!!!
no comment.....
-
törölt tag
válasz #56474624 #66 üzenetére
Erre van igény, nem kell ezen csodálkozni. Minden területen ez zajlik. Akinek a mainstream cuccoknál több/jobb kell, nyugodtan vehet, csak fizesse ki.
A "drágán bóvlit" pedig fel lehet fogni úgy, hogy hülyeségadó. Én sem örülök neki, hogy ilyen van, de nincs új a nap alatt, szintén mindenütt megtalálható már.A témához:
A játékok hangjának megvannak a maguk korlátai - a mostaniakat nem ismerem, de a pár éves programokban agyon tömörítették a hangot. Gondolom nem változott meg alapjaiban a helyzet. Emiatt teljesen feleslegesnek tartom játékra az ilyen drága fejhallgatót. Kihasználatlan marad a tudása.
-
Tiszteletes
aktív tag
Látom kellőképpen megosztja a kedves Prohardver olvasókat ez a ketyere. Függetlenül az anyagfelhasználástól, és a tényleges (itt csak az adatlapról idézett) műszaki értékektől, valami ORDENÁRÉ rondák ezek a fülesek. Arról a 65 és 80k-ról már ne is beszéljünk. Ha ennyit fizetnének, akkor sem tenném a fülemre.
Véleményem szerint 5.1 centrikus játéknál nem a hangminőség az elsődleges szempont. Kényelmes legyen, és tényleg halljam már, hogy honnan akarnak a hátamba settenkedni egy jó késelés reményében. ;-)
Valami újgazadag, "megyekamelegtüntetésreparadicsommadárnak" ficsúron inkább el tudom képzelni ezt a fülest, mint egy átlag 13-17 éves, csak kicsit is igényes gamer-en.
Uff
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
Godefroy
senior tag
Az 5.1 es füleseket nem kell leszólni, amikor megvettem az elsőt, COD2 ben sokkal jobb lett a térélmény, kb a frag felment 50 ről 60 ra.
Egyszerüen hallod amikor mögötten vagy feletted van ez nagy elöny.
Zenére alkalmatlan, játékhoz jó.[ Szerkesztve ]
Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
törölt tag
A szalagos magnónak, és a "bakelitnak" eleve nagyon sok köze van a minőségi zenéhez. Ha az jó minőségű! CD-lejátszóból is a csúcsot a korai példányok jelentették (de az analóg elvű lemezjátszást sosem szárnyalták túl, hát még egy stúdió magnót), manapság sokkal több kacatot gyártanak, még millióért is vehetsz zenélni nem tudó cuccot. Utóbbi időkben egyértelműen a kompaktság irányába mozdult el az audió világ, a minőség másodlagos lett.
-
bteebi
veterán
Biztos kiváló minőségű, de szerintem ez egy félresikerült termék. Egy gémernek tényleg em "prémium" sztereó kell, hanem 5.1. Az utsó 2 színösszeállítás tényleg gémer . A jó minőségű mikrofont viszont dicséret illeti .
Én egyelőre maradok az 590-es Sennheiseremnél, aztán majd idővel beújítok egy HD650-est vagy egy AKG K701-et. Még később meg majd talán egy Orpheust . Remélem .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
egoistus
tag
Eleve jó jel forrás kéne a jó minőségü zenéhez, 20 éve nincs hifi???? 20 éve tudod mi volt szallagos magnó, meg kazettás, ja meg bakelit(a világ első kiadott cd-je 82. mire mo.-ra megjött 90-es évek) nekem pl sohasem volt cd lejátszom csak zenehalgatásra (csak dvd lejátszó vagy cd rom) mégis itt vagyok 31 évesen. Ja és egy panel lakásba mia lóf...ak sok 100 ezres hangtechnika? Én ált a közép kategoria alját veszem és nem használom
ki Ha zenész vagy vegyél jobbat ok, de egy átlagos ember aki naponta max 1 órát halgat zenét miért kőltene rá többet? És hallom a külömbséget csak nem akkorát hogy az nekem megérje, mert hogy minden relativ, ha nem közvetlenül előtte vagy utána hallgatod nem tudod meg a külömbséget. Ezért tud jol szolni akár egy 3k-s philips isasse tom mi van sokszor, hát még most
-
simonzé
addikt
Tejóságosatyaúristen. Ha ezek fele olyan jól szólnak mint amilyen randák, akkor nagyon.
I don't fit in. I fit out.
-
miccur
aktív tag
Sajnos nem ! Az mp3 mint lehetőség nem rossz mert sok track elfér kevés helyen , a hangminőség egy másik probléma (bár egyre jobb), utcán és irodában a monotonitás megtörésére kíváló.
Az Audiofil és a High-End megint más tészta, mint árban mint minőségben, engem csak az bánt hogy neves gyártók jutnak erre a sorsra, kiváncsi leszek mondjuk egy Musical Fidelity mikor kezd el hordozható mp3-as játszókat gyártani, de remélem ez nem következik be...... Úgy sem értékelné a "nagyérdemű" . A "Hifi torony" megnevezés meg egyenesen sértő már legalább 10-éve. Lásd: Korea, Sony. Panasonic, stb..... sajnos a köztudat sincs tisztában a HIFI szó jelentésével. És azért mert süket . Tipikus felhasználó szöveg (Nem vagyok Wide fülű) De igen ,csak nem igényled vagy még nem hallottál jó hangzást , nem egy példa van a magát süketnek hívő felhasználó-! hallotta a különbséget , és most nem milliós nagyságrendű berendezésekről beszéltem!
Az álltalad emlitett régi berendezések hangminőségére tett megjegyzésed , sajnos nagyon igaz, mai piacon nehéz régi technika alapján gyártott berendezéseket találni a polcokon (emberi árban), de azért nem lehetetlen. Mikor a házimozi sett -10db-en hozza a dinamikát az már rég rossz-! Ha szétbontasz egy ilyen erősitőnek nevezett förmedvényt és meglátod a táp felvett teljesitményét Csatornánként 7*100W teljesitményre, na akkor van brrrrr....... 70w Azért ez több mint ciki, a NASA könyörög a tervrajzokért , hogy csináltál kevésből sokat..... Ellen példa a Stereo erősitőm DIN szerint 2*80W 6-Ohm-n 470Wattos táppal van épitve és alacsony hangerőn halgatva is van dinamika nem kell órditatni azért, hogy haljak részletes tiszta dinamikus hangot.no comment.....
-
törölt tag
Sonynak vannak nagyon jó cuccai, időnként még az alsóbb árszegmensekben is, de azért nem ez a jellemző, főleg manapság. Általában egyáltalán nem a legjobb ár-teljesítmény mutatóval bírnak a termékeik, a névből viszont jól megéldegélnek (ők is).
Az egész hifi/audio piac minősége esett pár szintet, jó pár szintet. Bár azért nálunk az áruk is alaposan leesett (nem tudom sajnos, kint mennyibe kerültek a műszaki cikkek a 70-es, 80-as években)... Audió vonalon egyértelműen "válság" van, ha szabad így fogalmaznom. A fejlődés nem előre, hanem visszafelé történik. Pl. SACD képtelen betörni már mennyi is? 5 éve? Nem terjedt el igazán, ez tény! Pedig az emberek nem hallgatnak kevesebb zenét. Csak éppen háttérben zenehallgatáshoz minek kéne minőségi? Még szerencse, hogy TV-nél nincs ilyen, azaz háttérben nézés, így ott előre mutat a fejlődés...[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Uristen, miaszarez?
Fogtak egy Technics RP-HT300-at, aztan mindenfele csilivili szinre kipingalva eladjak 10x annyiert?
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
wector81
csendes tag
Nem most kezdett gagyisodni, hanem vagy 20 évvel ezelőtt. De valóban, napjainkban higúl érezhetően. mp3 lejátszós hifi torony...brrr...meg hasonlók. Sajnos erre van igény nagy rétegben, és aki nem tartja a "lépést" (hiába hátrafelé lép), az elbukik. Kell a bevétel. De ettől függetlenül tartja magát az Audiofil és a High-End piac is, jobbnál jobb készülékekkel. De egyre nagyobb a szakadék a két part között. Én azt mondom, ha valaki relatíve olcsón szeretne igazi hifi hangminőséget kapni, akkor irány a használtpiac, igazi gyöngyszemeket lehet találni, abszolút megfizethető árért. És nem kell félni, hogy elromlik, mert azokban még volt anyag - hogy ezt az elcsépelt kifejezést használjam. Ha 20 éve megy, az elmegy még 20-at. És kapitális különbség van hangminőségben.
-
wector81
csendes tag
Én sírok...ezt most ugyan minek kellett?! Miért kell egy Beyer-nek ilyet gyártani?! Az 5hz-35KHz szép, és érzékenység? és impedancia? és torzítás? És ez alá milyen hangkártyát tegyek, hogy úgy szóljon, ahogy tud? Nekem egy régi DT 700 PRO van, zárt, ez is 5-35.000Hz, 96db, és 250Ohm, oldalanként. Nade egy 23 éves marantz hifire kötve, nem holmi hangkártyára...pláne usb...no comment...hova fejlődünk...
-
miccur
aktív tag
Vicces! Még egy (bőr) veszteség a hozzá nem értőknek! Gratulálok -! Beyerdynamic. Szép luxus, csak kár hogy nem high-end . Melegitse a ti fületeket hosszú távon.
Azt utálom mikor hozzáértő cégek gagyi kategóriát gyártanak ! Egy pc hang sosem lesz high-end kategória, miért nem lehet ezt meghagyni a logitech és társainak !
Bár pont én beszélek AE hangfalakkal ! De tévedni emberi dolog
[ Szerkesztve ]
no comment.....
-
pointer4
tag
[ Szerkesztve ]
-
nádasi
tag
Ez a motyó a DT770-re épülhet (külső, ár alapján).
Akkor viszont nem szólhat rosszul, azonban egy gémernek biztos kell az 5.1. -
Integra
titán
válasz #65675776 #22 üzenetére
a sonynak vannak jó termékei, de nem a legolcsóbbak közt kell keresni
te úgy tűnik nem ilyet fogtál ki, ennyi
sok puccos agyonsztárolt fülest hallgattam már, a nagy audio márkák közül is, én is úgy voltam, hogy majd azt veszek, mert a név kötelez..
csak aztán ott állt a polcon ez is, meghallgattam, megfogtam és simán verte az egész palettát minőségben és hangzában is.
én eleve nyitott fülest kerestem, de ezt mondtam....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
vfeco
aktív tag
LoL! A LEGO már füleseket is gyárt? Elég "sittes" szvsz.
Maradok az én jól bevált Speedlink Medusa 5.1-es fülesemnél! CoD4-ben mindíg köpködnek, hogy WH-s vok, pedig csak hallom merről jön a "Jóskapista". És nem érti miről beszélek, fején a HAMA fülessel. -
CYBERIA
senior tag
válasz #56474624 #45 üzenetére
Jelgenerátor, esetleg SACD.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
.mf
veterán
Érdekes, a legtöbb füllhallgatóban 2 db hangszóró van, és mégis sztereónak hívják őket
És füllhallgatókat ritkán is szoktak 5.1-esnek hívni, az inkább fejhallgatóknál van1.) A legtöbb "5.1 parasztvakítás edisön" fejhallgató igénytelen vackul szól.
2.) A térhangzás nem annak a függvénye, hogy hány hangszórót zsúfolnak bele.
3.) Az igazi hi-end fejhallgatók továbbra is sima sztereók.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
A zártnak is megvan a maga előnye: ha a környező zaj csillapítása vagy a hang benntartása fontos szempont. A DT-770-nek pedig híresen jó a zajcsillapítása, nála már csak egyes fülcsatorna-monitorok jobbak, de azok gyakran még ennél is drágábbak, és nem mindenki tudja megszokni.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Blackhole13
senior tag
Áruljátok már el mitől lesz egy füles "gamer"?
Azért mert van rajta egy mikrofon?
Én pl AKG K242 HD-val szoktam játszani és ez abszolút nem gamer viszont kiválóan hallok vele minden apró zajt, amég a régi 5.1-essel szinte alig...[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Én inkább úgy mondanám fejhallgató "luxus"játékosoknak...
-
L4D1K
őstag
Játékra minek csinálni "zenei" fejhallgatót? Legyen zárt, hogy ne halljuk mit ordítanak mellettünk lanon, közép és magas hangokat recsegés nélkül tisztán szólaltassa meg ( ez 2008-ban már nem nehéz) ergó halljam ha trappol az ellen B sötétben. A mikrofont meg gondolom mindenki hangfelvételre fogja használni, bár ki tudja .
Ja igen hamár zene és az ár hasonló[link], szerintem.
# ANTAL Tuning #
-
Allien
veterán
Nézzél fel sűrübben, és más hülyeséget is olvashatsz tőlem, ez van, sorry.
De, nézd meg, mennyien gyártanak stereo fülest? Milyen új dolgot hozhatnak még ki? Szerintem szinte semmit. Már, így érzem, de persze, valamilyen szinten tévedek is, mert nagyon nem mindegy, milyen anyagokat használnak, meg rengetegsokminden más-más. De, 5.1-s fülest sokkal kevesebben építenek, és ott még azért van hova fejlődni, érzésem szerint. Ha sok pénzem lenne, és ez 5.1 lenne, valszeg meg is venném. Átlag felhasználóknak majdnem mindegy, játszanak, ha elfárad a fülük a fejhalgatótol, vagy kényelmettlenné válik, pause, és kész. De, aki warrozik, az nem tehet ilyet.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Ezt most mé nekem (legalábbis, nem kellene személyeskedni, nem emléxem, hogy megbántottalak is volna valamikor)??? Írtam valahol, hogy szar a Sony-d?
Másrészt,Nekem más a véleményem, más elvárásaim vannak, más a fülem, más a hallásom. Nekem az 5.1-s fejhalgató jött be, és és nem kezdek stereo fülessel (játékra), olyannal se, mely virtuálisssan képzi a teret, ennyi. A botfülemhez sincsen semmi közöd. Azon az állásponton vagyok, hogy a játékhoz cél eszközök KELLENEK. A vga-t is azért cserélgetik az emberek, pedig néha semmi külömbség, max több fps-t csikarnak ki belőle. Kár ezen is vitatkozni. Akár ezzel az erővel felesleges játékra szánt egeret is venni, mert a régi görgős is jó játszani, ez tényleg igaz. Legalábbis, én elfogadom, ha valaki azzal jót tud játszani, de ne akarjon meggyőzni, ha én úgy tapasztaltam/éreztem, hogy azzal meg én nem tudok játszani. Persze, beszélhetünk róla, Ő mit tapasztalt, érzett, de sajna, én nem azt éreztem, ez van. Vagy mi.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
pok.tom
aktív tag
1es fülhallgatókba nem csak 1 hangszórót helyeznek el, ezt nevezik a "füles kategóriában 5.1nek" állítólag. de ezt csak úgy megjegyeztem
amúgy tényleg sok az a ~72e ft érte így látatlanban is, de biztos lesz aki beruház rá,
hátha a ph is kap 1 teszt alanyt
nekem bh501-es fülesem van teljesen tökéletes nekem. 1ik fő szempont h. nagyon kényelmes és a vezeték nem zavar -
REDeath
őstag
aha ~300 eurós füles, 20 eurós hangszerrel csak én érzek ellentmondást a párosításban?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
zOMG
csendes tag
Hát nem tudom volt már a birtokomba pár drágább füles átmenetileg de én a jó öreg Sennheiser PC 161-emet semmire se cserélném el mert számomra tökéletes bírja a strapát ráültem leesett 2 méterről kábel megráncigálva nem is akárhogy belerúgtam többször persze mind véletlenül és semmi igaz 1-et rottyra vágtam de már másnap megvettem az ugyanolyat kényelmes a zártakat nem bírom akármennyire is szűrnek vagy nem nekem bassza a fülem irritálja akármiből van tehát ezt veszem megint ha ezt is sikerül kivégeznem de hogy a témához is szóljak ilyen fülest már csak státuszból vesz a hülye gyerek hogy elmondhassa a kocka cimboráinak hogy neki ilyene is van persze akad olyan is aki a minőséget keresi de az nem játékos ennyi pénzért a hasonló árkategóriájuak között olyan kurvanagy eltérés hangba nincs esetleg minőségbe ill minőségérzetbe összeszerelésbe bárki bármit mond.
-
E-Maxx
tag
Nem, de eléggé igényes vagyok zenére, filmekre, ezért van is egy több milliós hangrendszerem itthon....De fülhallgató ezekhez képest nagyon gyatra.Pl én nem tennék a fülembre akármilyen 20-30ezres fejhallgatót, mert borzalmasak....
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Depression
veterán
Még szerencse, hogy tönkre ment a hallásom, különben biztosan milliós cuccom lenne itthon, és nem lennék vele megelégedve. Ez is olyan ördogi kör, hogy mindig jobb kell, és az ember már-már értelmetlenül öli bele a pénzet. A minőséget meg lehet szokni, és utána már nincs meg az a szuper érzés, mint az elején, és az ember váltani akar. Tényleg szüksége van bárkinek is egy olyan fülesre, ami több, mint egy havi minimálbér? Persze stúdióban igen, de játékra?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Egzee
őstag
Nem mi??? Tegnap eléggé hallottam a szar Sony fejhallgatómmal ami biztos valami ótvar szar lehet, hogy honnan jön az ember... (bal hátulról kicsit feljebb, dombon lefele mentem) De tényleg... Szar a sony... Azonos hangforrásból nem csinál jobbat? Hát télleg... Szarból nem lehet várat építeni... Én még mindíg azon az állásponton vagyok, hogy minden fülesnek és hangfalnak megvan a maga hangja, és nagyban különbözhet az, hogy kinek mennyire tetszik, hogy kinek milyen az ízlése! Nem mindenkinek lehet ugyan az a szép hangzás... Nekem például a Sennheiser 500-as alatt nem tetszik semelyik füles hangzása... (a Sennheiserek közül...) Ha meg nem hallottad meg a 2 ezres Phillips és a 35K-s sony közt a különbséget, akkor meg csak gratulálni tudok! Megnyerted valamelyik felmenődtől a bot fülét...
-
F e Z o
veterán
az én botfülemre egy logitech gaming precision headseat is bőven elég, a többit meg ráköltjük VGA-ra
H2O über alles!
-
Allien
veterán
Dehát méééé nem 5.1! Hát, ha már játszok, KELL az a térhangzás. A sterejóval, meg sterejóbol kevert térhangzással nem érek túl sokat.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
törölt tag
Amikor egy 35k-s Sony füles nem szól jobban azonos forrásból, mint egy 2,5k-s Philips, akkor azért elgondolkodik az ember... (Inkább megvettem a mostani Beyer-em 20k-ér akciósan, és messze veri mind a kettő említett terméket.) A Sony már többszörösen eljátszotta minden bizalmam.
-
Eagl3
veterán
Mint mindenre, erre is van vevő.
Biztos jól szól, jó az anyaghasználat, de ennyit 100%-hogy nem ér.
-
egoistus
tag
Ez kb ugy néz ki mint a 3500 ft gagyi füles , hz-ek meg csak mért értékek egyáltalán nem biztos hogy szépen is szól, az sokminden mástol függ de leginkább az felhasznált anyagoktol és ezek összhangjától, hallotam már 5-8e forintos fülest szépen szolni , meg 65e-t rettentő doboz hangal
asse tom mi van sokszor, hát még most
-
Cs_Laci
senior tag
Ez valami iszonyat igénytelen gagyin néz ki...
-
airwin
csendes tag
Igen, persze, mondjatok még hatalmas hülyeségeket!
A 5Hz-30kHz az a standard -6dB-re megfeleltetett vágás. És azért jó a nagy átviteli frekvenciatartomány, mert a 20Hz-20kHz tartományban, ahol a füled is működik, sokkal egyenletesebb lesz a karakterisztikája.
Egyébként az első, saját pénzenmen vásárolt fejhallgatóm volt Beyerdynamic. No azt 10 percig nem tudtam viselni, annyira kényelmetlen volt. Azóta maradok a Sennheiser-nél.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
Dehogy nincs értelme. A hallható tartomány szub és felharmonikusai ugyanolyan fontosak, mint a hallható tartománybeli hangok. Egy hangot megszólaltató eszköz (emberi beszéd, hangszer, stb) hangszínét a felharmonikusok határozzák meg. Ugyan nem halljuk a 20 kHz feletti hangokat, de ezek befolyásolják a hallható tartomány minőségét. Teltebb, élethűbb hangzást kapunk, hogyha ezek a hangok is megszólalnak.
-
Horbal
őstag
5Hz-30KHz persze persze
Denevérek és elefántok előnyben...
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
juliabrilke
veterán
Pedig már vártam, hogy valami aranyozott vagy csicsás drágakövekkel kirakott valami lesz.
-
luw2win
őstag
Istenem ez már annyira tulzás...
Ebből már csak a 7.1 hiányzik.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Biztos jól szól, de lehet olcsóbban is minőségi gémer füleseket kapni. Szvsz ennyit nem érnek meg.
-
Integra
titán
én kifejezetten utálom az ilyen zárt füleseket, egy profi nyitott füles sokkal kényelmesebb, jobbak a hangok is, és nem fárad el benne az ember füle sem..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sNORh
addikt
jólesz majd hozzá a tegnapi Creative okosság, és már lett is értelme nekie..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
.mf
veterán
Na AZ lenne a parasztvakítás...meg a 7.1...
Tippre a DT-770-es, aminek az egyik legjobb a hangszigetelése, és a mélyekben is kiemelkedő, nagyon mélyeknél is marad ereje. A sima DT-770 sem sokkal olcsóbb; ugyebár ezek már nem mezei bóti fülesek, hanem hi-end fülhallgatók.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Kriza
őstag
"(...) aki nem akarja a hangkártya analóg kimenetére csatlakoztatni a fejhallgatót, az 20 eurós felár ellenében vásárolhat PC- és Mac-kompatibilis USB adaptert hozzá. " És akkor hallgathatom az USB-n közlekedő bitek ciripelését? A végeredmény előbb-utóbb úgyis analóg lesz.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
sNORh
addikt
úristen 80 ropi...
de amugy nagyonjólnézki, meg hát biti elég minőségi lehet..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
einstein
senior tag
5.1?
-
Frenky87
aktív tag
nem túl olcsó, de legalább jól szól
már ha nem pv az a 30kHz
/ perpill az álomfülesem is "csak" 17-26,5-ös dinamikájú (AKG 530) ////
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Wharfedale Diamond 9.2, 9.CM, Cube 10+, DFS
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest