Új hozzászólás Aktív témák
-
Ügyes! Én is akartam anno 660 Ti-ra magam csinálni. Aztán vettem egy 770-et, amin van
Respekt!
-
Lomha 8V
addikt
Király! Tényleg nagyon igényes a gép belseje, így már értem, miért kellett ezzel foglalkozni.
-
Elkezdtem olvasni és amikor megláttam a plexis megoldást, már rosszat sejtve abba akartam hagyni. Szerencsére nem tettem, mert a fém lemezes kifurkált backplate nagyon szuperre sikeredett!
Gratulálok hozzá, és a nagyon szép gépedhez! (ilyenkor egy kicsit bánom, hogy én csak notebook-okkal foglalkozom.)
-
Samus
addikt
válasz
lukaszokni #5 üzenetére
Valamit tudsz
Én anno műanyagot fúrtam így rácsozva, de az egyszerűbb volt, fafúróval, hegyes, a műanyag puha. Nem semmi munka lehetett kipontozni ennyit...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Király lett, a hőfokokat várom, ha nem dob annyit, én is betervezek valami hasonlót
-
lukaszokni
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Hőmérsékleteket majd pótolom.Fúrás állványos fúróval készült, de előtte baromi pontosan berajzoltam a krepp matricára és be is pontoztam.
Ha nem lett volna állványos, befogtam volna satuba és akkussal kifúrtam volna, sztem úgy is jó lett volna.
A lényeg a pontozás, ha az nincs elk*rva, akkor már nagy baj nem lehet.
Am' meg ha közelről, felülről megnézed, látszik pár minimális elcsúszás.Kisebb hiány ram modulok pöcke, nagyobb hiány cpu venti.
-
Samus
addikt
Ez nagyon komoly. A fúrás CNC géppel készült? Kézzel hihetetlennek tűnik...
És miért hiányzik belőle egy kis darab, mi van ott?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Baromi jól néz ki
.
-
törölt tag
Szerintem is nagyon jó! Grat hozzá!
Hőmérsékletre azért kíváncsi leszek! Gondolom azért melegebb lesz picit a kari. -
aero.
veterán
Jó lett.
Én is akartam ilyet egy időben, de rájöttem, hogy se anyagom se szerszámom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- iPhone topik
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- Revolut
- További aktív témák...
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- APPLE Mac mini M2
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- CORSAIR K100 AIR
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest