- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Expulso
tag
szép-szép, meg biztos precíz mint a dög".. de 70 dodó
> ne menj még! míg benned van a zene.. a Te zenéd!
-
bakagaijin
tag
Ez nem egész napos használatra van, max laptop mellé. A mérete kb az Anywhere MX-el egyezik meg. Szóval tenyeres fogáshoz túl rövid, karmos fogáshoz túl keskeny .
http://images.amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/B006MBP7T0_m600_AnywhereMX_comparison_lg.jpg
-
mzso
veterán
A geniusnak már rég van simogatós egere. http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=36674&ctNode=1184&mp=10
Bár itt csak a görgő lett lecserélve de szerintem így pont jó, midig az használódik el elsőnek.
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Előre nem rossz, kipróbálnám.
De lehet, hogy hajítanám is ki az ablakon, ha véletlenül kattingatnék vele.
Ami nagyon jó benne, hogy egy pöccintéssel az oldal aljára, tetejére jutnék, de én félnék attól, hogy gyakorlatilag nem lehet megfogni az egeret, mert ugye akkor már kattint. Nyilván csak az orra érintésérzékeny, de én akkor is macerásnak látom -
MZperX75
addikt
Apple-nél már régóta a tapicskolós a menő!
De nem rossz, sőt még szép is. -
Recon666
Közösségépítő
Szerintem szép lett, de biztos nem lehet egyszerű megszokni az érintésérzékeny részét fizikai gombok után.
-
Honkydoo
őstag
Szerintem úgy néz ki mint egy tavi kavics.
Kacsázni lehet vele?
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
banhammer
veterán
Ez legalább nem kattog hangosan.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Amacs
aktív tag
Tehát akkor azon nem úgy működik, mint ahogy logikus lenne.
Erről nekem a kis szörnyecske jut eszembe a half-life-ból, amelyik ha meglátott felemelt csápokkal kezdett el nyargalni az ember felé kb így nézhet ki a kéz egy ilyen egér használata közben legalábbis az én elképzelésem szerint. -
M@trixfan
addikt
Bizonyos dolgokra teljesen alkalmatlan egy ilyen egér, viszont engem már nagyon zavar általános használatnál a görgő kötöttsége, sokkal jobb virtuálisan mozgatni a tartalmat mint görgetni és gombot nyomogatni. A multitouch gesztusokról nem is beszélve, elég korlátozottan érzem magam utána egy sima egérrel. Játékra ezt nyugodtan el lehet felejteni, már egy sima távcsöves zoom is probléma A szoftveres oldala is elég fontos, mert nem mindegy hogyan kezeli a rendszer a multitouch vezérlést.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Apika
addikt
Kinézetre szépen mutat. Szokni kell azonban ezt az új megoldást. Ez már Asgard technológia..
-
Amacs
aktív tag
Gondolom csak megoldották valahogy az érintés érzékeny részen is, hogy ne a levegőbe kelljen ágaskodni az ujjunknak.
Lehet, ha hosszan rajta hagyjuk, akkor nem érzékeli kattintásnak.
Egyáltalán kattintásnak lehet még ezek után nevezni? Vagy most már az egér is "megbökős" lesz? -
törölt tag
Jah érdekességnek jó. De a kérdés mennyire tapintásérzékeny, hisz akárhogy is nézzük, mindenki a gombokon szokta tartani az ujját és nem mereven fölötte.
-
veterán
Nekem ez a megoldás nem tetszik,már a Touchmouset-ét sem tudtam megszeretni.Játékra meg teljesen alkalmatlan.
duree54
-
LordX
veterán
Kérdés, hogy ezen is olyan balfasz módon oldották meg a kattintást, mint az MS egerén, nagyon remélem hogy nem.
-
nyunyu
félisten
En arra lennek kivancsi, mikor mennek ki ezek a simi hardverek a divatbol.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
lujó55
addikt
Szimmetrikus. Na nekem pont ez nem tetszik. A kezünk sem szimmetrikus.
-
Isee
senior tag
Kipróbálás és megszokás kérdése szerintem. Ahhoz képes, hogy szinte "multi-touch-os" cuccról beszélünk, (amit nem a trust gyárt ) szerintem nem sok a 70dodó. Persze nem vennék magamnak ilyet, de kipróbálni érdemes lenne
Láttam már ennél sokkal rondább/igénytelenebb egeret 2x ennyiért."...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
datatomm
tag
Gondolom csak a gombok helyén érzékeny. Mindenesetre én kipróbálnám. Olyasmi lehet mint a laptopokon a tapipad. Csak ez jobb. Aranyos!
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
Aranyos... DE... egész nap ilyennel dolgozni nem tudnék. Érintésérzékeny részen nem lehet "pihentetni" az ujjakat. Nem tudom elképzelni se igazán, ha valaki használt ilyesmit majd kijavít. Ára sem baráti igazán
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Drón topik
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla