- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Lézervágás, gravírozás
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Expulso
tag
szép-szép, meg biztos precíz mint a dög".. de 70 dodó
-
bakagaijin
tag
Ez nem egész napos használatra van, max laptop mellé. A mérete kb az Anywhere MX-el egyezik meg. Szóval tenyeres fogáshoz túl rövid, karmos fogáshoz túl keskeny
.
http://images.amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/B006MBP7T0_m600_AnywhereMX_comparison_lg.jpg
-
mzso
veterán
A geniusnak már rég van simogatós egere. http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=36674&ctNode=1184&mp=10
Bár itt csak a görgő lett lecserélve de szerintem így pont jó, midig az használódik el elsőnek.
-
syl5
őstag
Előre nem rossz, kipróbálnám.
De lehet, hogy hajítanám is ki az ablakon, ha véletlenül kattingatnék vele.
Ami nagyon jó benne, hogy egy pöccintéssel az oldal aljára, tetejére jutnék, de én félnék attól, hogy gyakorlatilag nem lehet megfogni az egeret, mert ugye akkor már kattint. Nyilván csak az orra érintésérzékeny, de én akkor is macerásnak látom -
MZperX75
addikt
Apple-nél már régóta a tapicskolós a menő!
De nem rossz, sőt még szép is. -
Recon666
Közösségépítő
Szerintem szép lett, de biztos nem lehet egyszerű megszokni az érintésérzékeny részét fizikai gombok után.
-
Honkydoo
őstag
Szerintem úgy néz ki mint egy tavi kavics.
Kacsázni lehet vele?
-
banhammer
veterán
Ez legalább nem kattog hangosan.
-
Amacs
aktív tag
Tehát akkor azon nem úgy működik, mint ahogy logikus lenne.
Erről nekem a kis szörnyecske jut eszembe a half-life-ból, amelyik ha meglátott felemelt csápokkal kezdett el nyargalni az ember felékb így nézhet ki a kéz egy ilyen egér használata közben
legalábbis az én elképzelésem szerint.
-
M@trixfan
addikt
Bizonyos dolgokra teljesen alkalmatlan egy ilyen egér, viszont engem már nagyon zavar általános használatnál a görgő kötöttsége, sokkal jobb virtuálisan mozgatni a tartalmat mint görgetni és gombot nyomogatni. A multitouch gesztusokról nem is beszélve, elég korlátozottan érzem magam utána egy sima egérrel. Játékra ezt nyugodtan el lehet felejteni, már egy sima távcsöves zoom is probléma
A szoftveres oldala is elég fontos, mert nem mindegy hogyan kezeli a rendszer a multitouch vezérlést.
-
Apika
addikt
Kinézetre szépen mutat. Szokni kell azonban ezt az új megoldást. Ez már Asgard technológia..
-
Amacs
aktív tag
Gondolom csak megoldották valahogy az érintés érzékeny részen is, hogy ne a levegőbe kelljen ágaskodni az ujjunknak.
Lehet, ha hosszan rajta hagyjuk, akkor nem érzékeli kattintásnak.
Egyáltalán kattintásnak lehet még ezek után nevezni?Vagy most már az egér is "megbökős" lesz?
-
törölt tag
Jah érdekességnek jó. De a kérdés mennyire tapintásérzékeny, hisz akárhogy is nézzük, mindenki a gombokon szokta tartani az ujját és nem mereven fölötte.
-
Nekem ez a megoldás nem tetszik,már a Touchmouset-ét sem tudtam megszeretni.Játékra meg teljesen alkalmatlan.
-
LordX
veterán
Kérdés, hogy ezen is olyan balfasz módon oldották meg a kattintást, mint az MS egerén, nagyon remélem hogy nem.
-
nyunyu
félisten
En arra lennek kivancsi, mikor mennek ki ezek a simi hardverek a divatbol.
-
lujó55
addikt
Szimmetrikus. Na nekem pont ez nem tetszik. A kezünk sem szimmetrikus.
-
Isee
senior tag
Kipróbálás és megszokás kérdése szerintem. Ahhoz képes, hogy szinte "multi-touch-os" cuccról beszélünk, (amit nem a trust gyárt
) szerintem nem sok a 70dodó. Persze nem vennék magamnak ilyet, de kipróbálni érdemes lenne
Láttam már ennél sokkal rondább/igénytelenebb egeret 2x ennyiért. -
datatomm
tag
Gondolom csak a gombok helyén érzékeny. Mindenesetre én kipróbálnám. Olyasmi lehet mint a laptopokon a tapipad. Csak ez jobb. Aranyos!
-
ViZion
félisten
Aranyos... DE... egész nap ilyennel dolgozni nem tudnék. Érintésérzékeny részen nem lehet "pihentetni" az ujjakat. Nem tudom elképzelni se igazán, ha valaki használt ilyesmit majd kijavít. Ára sem baráti igazán
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest