- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacyc3
csendes tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A felhasználó tanuljon meg olvasni.
A Linux nem hülyéknek való. Aki nem képes néha Guglizni egy kicsit, elolvasni amit a gép kiír, az Ablakozzon csak, neki az (se) való. Szerintem ne várd el bármelyik disztrótól, hogy olyan legyen mint a másik rendszer.
Ha valaki váltani akar, akkor tegye azt meggyőződésből, tegye magától és akarjon tanulni. Mindkét rendszernek megvan a maga sajátossága. Se váltani nem kötelező, se használni. A Linux sok mindenre jó, de Windows-nak speciel sz?r.
Az elmúlt nyolc+ évben nekem semmi bajom nem volt a Linux világával. Velem teljesen kompatibilis a gondolkodása, de ismerek olyanokat, akiknek nem jön be. Ez ilyen, még szerencse hogy megvan a választás szabadsága.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- BestBuy topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Linux nem hülyéknek való. Aki nem képes néha Guglizni egy kicsit, elolvasni amit a gép kiír, az Ablakozzon csak, neki az (se) való. Szerintem ne várd el bármelyik disztrótól, hogy olyan legyen mint a másik rendszer.