- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joysefke #256 üzenetére
"Tehát azt állítod, hogy a Word céges környezetben való munkavégzésre teljessen alkalmatlan."
Tekintve, hogy pont beidezted, hogy mit irtam, nem ertem, hogy sikerult ez kihozni belole. Felhivnam a figyelmedet pl. a "szinte" szora.
"Mivel offline wordunk van ezért nálunk a verziókövetés egyetlen módja (és egyben univerzális, minden dokumentumra alkalmazhetó módja) a céges dokumentumkezelő rendszer, amely gondoskodik a doksik verziózásáról és a projekttagok közötti megosztásáról."
Es ez milyen dokumentumkezelo es mit tud? Mert persze, TFS-be (vagy akarmi masba) belerakhatod a doksit blobkent, de aztan diff, blame, merge, egyebek nem fognak mar menni ra. A Wordben ugyan van beepitett diff meg merge, de ezek baromira gyengen muzsikalnak, blame meg ugye (nyilvanvalo okokbol) nincs is.
"Stílusok alatt elképzelni sem tudom mit érthetsz ami nincs meg Wordben"
Megkerdezhetem, hogy Wordon kivul mit hasznaltal meg?
Mert ha semmit, akkor elhiszem, hogy tenyleg nem tudod elkepzelni, de amugy eleg problemas az, ha ha valahol elcsuszik a formazas, vagy veletlenul (vagy szandekosan) valahol megvaltoztatja az ember a formazast (es - teszem hozza - a Word kb. nulla erofeszitest tesz a stilusok betartasara, meglehetosen konnyu kicsuszni a hasznalatukbol vagy atformazni mar meglevo szoveget), a stilusok utolagos update-je is baromi maceras, merge eseten meg szinten nem igazan mukodik jol az, ha valtozas tortent a stilusokban.
Szoval igy osszesegeben nekem ugy tunik, hogy azert vagy olyan elegedett a Worddel, mert nem lattal meg ennel jobbat meg hasznalhatobbat - en meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest