Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz Frawly #759 üzenetére

Egy MSI Pr-210X 12"-os noteszen nyúzom most is a Manjaro-t. Nem az a tipikus buisness line gép, de azért akkoriban nem volt mindenhol általános a magnézium használata egy notebook-ban. Így szerintem elég prémium minőségű kis masina, 9 évesen is csak a billentyűzeten látszik egy kicsit a kor. Kifényesedett pár gomb, meg a ventilátorra jött rá a pusztulat. (kerreg, mint egy kávédaráló) Ha minden jól alakul hamarosan lecserélem, mert eléggé eljárt már felette az idő.
    Hogy mire? Terveim szerint egy 12,5"-os Core i5 4xxx-os HP-ra.
    A hsz-ommal csak annyit szerettem volna az olvtársnak mondani, hogy még(!) megvan a helye ezeknek a vén jószágoknak, de nem kell csodát várni.
    Az én gépem sem szereti a KDE-t, sem az új Gnome-ot (a GTK2 nem nyüglődik annyira rajt, a GTK3 felejtős, leolvad a CPU) Xfce-vel elvan, már megszoktam a felületet, (eléggé hajaz a Mint Mate-re) de hosszabb távon már nem szeretném használni.
    A Sparky egy teljesen jól használható Debian alapú disztribúció. Elég éhenkórász, azzal talán még kap a kis gépecske pár hónapot, max 1-2 évet.

Új hozzászólás Aktív témák