Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wlac

Ármester

Kösz a válaszokat! A kevésbé biztonságos terminal alatt azt értettem, hogy fogalmam sincs milyen oldalról szedtem a parancsot, amit bemásoltam oda. Szó szerint nem tudok a sorok között olvasni, emiatt kevésbé látom a dolog hátterét, mint amikor Win alatt leszedek egy exe fájlt a hivatalos oldalról és azt használom. Winen csak böngészőből használtam a Spotify-t, mivel valami hiba miatt brutálisan zabálta az erőforrásaimat az alkalmazás. Nem tudom biztosra, hogy van-e köze a két dolognak egymáshoz, de értsétek meg az én oldalamról: egy általam alig ismert rendszerre számomra fura módon felrakok egy alkalmazást, másnap reggelre pedig már nem férek hozzá az accountomhoz, de úgy, hogy semmilyen más fiókom (Netflix, Steam stb) nem kompromittálódott. Szerencsére egész gyorsan visszakaptam a kontrollt a fiókom felett, de ettől függetlenül inkább maradok egyelőre a böngészős megoldásnál, mivel az eddig is bevált. Viszont a gépről továbbra sem tudom eltávolítani a Spotify-t. Erre van valami Win szerű GUI alapú metódus?

Új hozzászólás Aktív témák