- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Multi Comverter kép, videó, dokumentum konvertáló. Én világéletemben Windows-t használtam (no meg DOS-t), úgyhogy most vadászom össze azon programokat, amivel majdnem full le tudom váltani a Windows-t. Mivel otthoni munkám többek között RDP kapcsolati távasztalizást is használ, így vagy fél óráig kerestem olyan távasztal progit, ami RDP protokolon dolgozik ÉS tudja kezelni a TS Gateway-t is. Nah így már nehéz volt találni. Egyelőre úgy néz ki, hogy az összes fontosabb programomnak meg lett az alternatívája, így az otthoni kevés szórakozás, és munka is menni fog Manjaro alatt. 1 miatt marad a Windows 10 dualboot-ban, de az nagyon ritka, hogy szükség legyen rá, úgyhogy 40 éves fejjel most kezdtem el komolyabban Linuxozni
Amúgy maga a frissítési rendszere fogott meg elspre a Manjaro-ban amikor a cikkedet írtam. Ott volt az első pont, hogy ezt most érdemes lenne komolyabban is kipróbálnom. Mondjuk én pár alapban feltelepített programtól megváltam, de amúgy az alap rendszert használom. Bár kíváncsi lennék a Gnome-ra és társaira, de ezért mégegyszer nem telepítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest