Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
válasz
#95462144 #11 üzenetére
Pedig rendes épített vízhez tényleg sz@r.... Már, ha egy vízhűtésnek nem a kirakat a célja első sorban, hanem a hatékony és halk hűtés. Mielőtt egy video alapján pálcát törsz valaki felett, talán próbáld ki milyen. De az írásod alapján nagyjából lövésed sincs a vízhűtésről, maximum videók szintjén. Showcase szinten- bár ez szubjektív- szép ház. De a komponensek hűthetőségében.... Hát messze nem a csúcs. Amúgy csak jelzem, erre a cikk is kitér. Video nélkül...
-
Geller72
veterán
Elég vicces neve lett.
. "Der Bauer" - A paraszt.
-
NightGT
senior tag
Netet böngészve olyan szellőzés-konfigurációkat látok ebben a gépben, hogy a fejem fogom. Kedvencem, amikor alul van kettő befúvó, hátul egy ki, felül AIO ki, oldalt a belsejében meg még 3 kifúvó venti, jó rgb-sen. Szépen telerakva. Sírni tudnék...vga mondjuk biztos hűvös, amilyen negative pressure van ott, legalábbis koppra tekerte ventivel még kap is vmi levegőt. Amelyik proci pedig egy jobb AIO-n ma még elmelegszik, annak úgyis a kupak/forrasztás a baja
-
törölt tag
Milyen levegő szorul be a VGA alá, amikor 3db venti van lent és fent plusz oldalt meg 2db? Ahova nem elég 8db ventillátor (egy ilyen pici házban) oda semmi nem elég. Ez viccnek is rossz. Nem szorul oda be semmi olyan légáramlat keletkezik ne viccelj már ez butaság. És eleve arra reflektáltam, hogy ebbe a házba csak játékvíz építhető be szerinted. Jött egy ellenpélda, arra meg jön az, hogy nem jó.
-
Attól, hogy befér a víz a gépházba, még nem lesz jó a hűtése.
Köszönöm a videót, remek példa egy jó hotbox-ra.
Tapasztalat alapján ez fog történni a házban: az alsó radiátor melegét telibe kapja a VGA, ami alá beszorul a meleg, így +6-8°C rá lehet számolni a hűtés által elérhető hőfokhoz; a beszorult levegő helyére az alaplap mellől jön majd be poros levegő.Szépek ezek a videók, de nem véletlenül nem volt büszke a játék alatti hőfokokra a készítő.
-
törölt tag
"Aki rendes vízhűtést akar építeni, az kerülje el inkább."
Miért is? Ez a ház minden csak nem rosszul szerelhető, és nem csak játékvízre alkalmas.
Igencsak minőségi darab. -
Zoltn
senior tag
-
Max játékvízhez jó ez a kis akvárium, vagy megfojtani benne bármilyen konfigot.
Aki rendes vízhűtést akar építeni, az kerülje el inkább.
Az érdeklődőket várjuk a vízhűtés topikban, tippekkel és rossz tapasztalatokkal egyaránt.Zoltn #3
Nem látom miért jó a VGA-t a proci melegében fürdetni. Beragad a meleg levegő, ha az AIO is kifúvásra van téve? -
Skynet258
veterán
Pár hónapja én is ilyen házat nyúzok, nekem baromira bejött a kis kompakt méret, meg pont ez az akvárium design. Jó kis ház.
-
thomeef
őstag
Jó ház, de a Lian Li most jelentette be a legújabb mini modelljét, az O11 mini air-t, ami augusztusban jön, ennél olcsóbban, full mesh front-al, ATX-es táp hellyel. Így minden szempontból überelni fogja ezt.
-
fatpingvin
addikt
lehet hogy én vagyok maradi de nekem ez a célfeladatra valami végtelenül túldimenzionált-túlbonyolított megoldásnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A der8auerrel közösen tervezett kétkamrás "akváriummal" az egyedi vízhűtésben gondolkodókat célozzák.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX 570 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest