Új hozzászólás Aktív témák
-
wody21
tag
válasz
RetepNyaraB #6503 üzenetére
Nyilván lehet sejteni, hogy nem mobilneten lógva, navigáltam, miközben ment Spotify, és 5 percenként Twitter / Fb is végig volt pörgetve... Nem, egyrészt nekem tulajdonképpen nincsenek háttérben futó, akksizabáló (=social media) alkalmazások, másrészt AOD is ki van kapcsolva, valamint ez gyakorlatilag az elmúlt hétvégi használat lenyomata'; ilyenkor nagyrészt aktív az Airplane mód, csak WiFi van bekapcsolva, és a szóban forgó időszakban döntően böngészés, YouTube, egy kevés zenehallgatás, e-book olvasás (szelíd fenyerő mellett) került terítékre. Elképzelhető, hogy sokaknak ez "extrém felhasználás". Majd megprobalok egy kevésbé szélsőségesen SOT pozitív ciklusról is beszúrni egy screenshot-ot.
Lényeg a lényeg, nekem nincs hatalmas problémán Pie-on, így én egyelőre maradok. -
wody21
tag
válasz
dajkapeter #6500 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest