Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Fail3D! #2181 üzenetére
Ui.: Ha jól emlékszem, miután volt egy FR -> újra telepítés -> FR, a csökkentett módban való újraindítást is nézted már, és úgy is járattad egy napig, hogy megbizonyosodj arról, hogy egyik app. sem akad. (Vagy először nem is telepítettél fel semmit, és úgy tesztelted a készüléket legalább egy napig.)
Ugye? -
E2E4
aktív tag
válasz
Fail3D! #2181 üzenetére
Bevallom, engem személyesen annyira nem izgatott eddig ez a téma, hogy ezt még csak nem is próbáltam.
Ebből is látszik, hogy még mindig van mit tesztelnem, nyomkodnom a V10-en. (Csak most kissé belemerültem a Hi-Fi teszt projektbe, illetve őszintén szólva, a Hi-Fi az jobban megdobogtatja a szívem, mint a kijelzőidő, ami nálam - mint írtam - eddig tök rendben volt. De most már biz' Isten nézegetni fogom ezt is, feltéve ha eszemben lesz.
)
Mivel szinte mindent kipróbáltál már szoftveres téren, lehetséges, hogy valamilyen hardveres probléma lesz a telefonnal. (Akkumulátor?)
Úgy tűnik, előbb utóbb - a megfelelő képernyőmentésekkel a "zsebedben" - elkerülhetetlenné válik az, hogy besétálj az LG márkaszervizébe egy baráti kézfogás erejéig - is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest