- Hobby elektronika
- XMLTV EPG letöltő progi
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SONY LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
"Csak arra kérlek, (csak kérés!) hogy ezt a - valótlan hitedet - ne itt terjeszd."
Ezt még kifejthetnéd kicsit,hol irtam valótlanságot..ha nem tudod igazolni akkor......Lumiapeiz:Jelenleg nem én akarom venni,egy fentebbi kérdezőnek próbáltam segiteni,csak lefékeztek...
-
Remekelek28
őstag
Úgy jön ide,hogy mindkét emlitett bolt budapesti. És Te az egyiknél felszámoltad a postaköltséget a másiknál nem De tudod ezt már kitárgyaltuk
Tudok róla,hogy hogy áfás számlával elfogadja az LG,nem kell már többször leirnod,megtettem én is. Kb 3x irtam le.
De mint irtam a gond ott kezdődik,ha az ügyfél ázsiai régióst kap számla nélkül. Ahogy én is jártam. Itt nincs LG gari. A partnero ilyet is árul,eztvis leirtam,hátha megérted egyszer.
Az meg tök jó dolog,hogy plusz költségek nélkül tudsz utazni pestre 200 km t,hogy megspórolj 3500 ft ot,de ez más vidékinek ez nem nagyon jön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest