- Socket AM4
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nyomtató topik
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Remekelek28 #1962 üzenetére
Úgy jön ide,hogy mindkét emlitett bolt budapesti. És Te az egyiknél felszámoltad a postaköltséget a másiknál nem De tudod ezt már kitárgyaltuk
Mit írtam, - de megpróbálom akkor még részletsebben elmondani - ez egyiknél (mobilkereskedes.hu) csak kiszállításos lehetőség van, tehát a postaköltség kötelező díjtétel!;
a másiknál (PartNero) van kiszállításos és személyes átvételi lehetőség is. Itt választható a személyes átvétel is, ami ingyenes. Így már világos?Tudok róla,hogy hogy áfás számlával elfogadja az LG,nem kell már többször leirnod,megtettem én is. Kb 3x irtam le.
#1943 Nincs semmi különbség,veheted nyugodtan az olcsóbb helyről is,a lényeg,hogy 27%os áfás számlát adjanak.
#1946 az LG álláspontja az,hogy áfás számlával viheted a szervizbe.Csak arra kérlek, (csak kérés!) hogy ezt a - valótlan hitedet - ne itt terjeszd."
Ezt még kifejthetnéd kicsit,hol irtam valótlanságot..ha nem tudod igazolni akkor......Utoljára írom le, nem kell 27%-os, ÁFÁ-s számla a garanciához!
Elegendő egy sima készpénzfizetési száma is, ami lehet 0% ÁFA tartalmú is!Lumiapeiz:Jelenleg nem én akarom venni,egy fentebbi kérdezőnek próbáltam segiteni,csak lefékeztek...
Ki fékezett le?
Csak arra lettél kérve, hogy ne terjessz olyan dolgokat, ami valótlan. (27% ÁFA)
Meg te és más is olvassa a téma-összefoglalót.Hozzászólásaid többi részre rendben van. Ha másnak szeretnél csak segíteni, az is rendben van.
(Tényleg csak zárójelben: megkért az a másik arra, hogy segíts neki? Hogy helyette felszólalj? ...)
Részemről itt ezt a témát befejeztem.
Köszönöm a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest