Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz Remekelek28 #1962 üzenetére

Úgy jön ide,hogy mindkét emlitett bolt budapesti. És Te az egyiknél felszámoltad a postaköltséget a másiknál nem De tudod ezt már kitárgyaltuk:)

Mit írtam, - de megpróbálom akkor még részletsebben elmondani - ez egyiknél (mobilkereskedes.hu) csak kiszállításos lehetőség van, tehát a postaköltség kötelező díjtétel!;
    a másiknál (PartNero) van kiszállításos és személyes átvételi lehetőség is. Itt választható a személyes átvétel is, ami ingyenes. Így már világos? :)

Tudok róla,hogy hogy áfás számlával elfogadja az LG,nem kell már többször leirnod,megtettem én is. Kb 3x irtam le.
    #1943 Nincs semmi különbség,veheted nyugodtan az olcsóbb helyről is,a lényeg,hogy 27%os áfás számlát adjanak.
    #1946 az LG álláspontja az,hogy áfás számlával viheted a szervizbe.

Csak arra kérlek, (csak kérés!) hogy ezt a - valótlan hitedet - ne itt terjeszd."
    Ezt még kifejthetnéd kicsit,hol irtam valótlanságot..ha nem tudod igazolni akkor......

Utoljára írom le, nem kell 27%-os, ÁFÁ-s számla a garanciához!
    Elegendő egy sima készpénzfizetési száma is, ami lehet 0% ÁFA tartalmú is!

Lumiapeiz:Jelenleg nem én akarom venni,egy fentebbi kérdezőnek próbáltam segiteni,csak lefékeztek...
    Ki fékezett le?
    Csak arra lettél kérve, hogy ne terjessz olyan dolgokat, ami valótlan. (27% ÁFA)
    Meg te és más is olvassa a téma-összefoglalót.

Hozzászólásaid többi részre rendben van. Ha másnak szeretnél csak segíteni, az is rendben van.
    (Tényleg csak zárójelben: megkért az a másik arra, hogy segíts neki? Hogy helyette felszólalj? ... :U )

Részemről itt ezt a témát befejeztem.
    Köszönöm a figyelmet.

Új hozzászólás Aktív témák