Hirdetés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
eladogeppc #3211 üzenetére
Bocsánat.
Igazából nem konkrétan Rád akadtam ki, hanem arra, hogy újra, meg újra be-be jönnek olyan felhasználók, akik újra meg újra kérdeznek és kérnek olyat, ami már többszörösen meg lett válaszolva. Csak azért akadtam fel ezen, mert csupán pár hsz-el előbb hasonló sztori volt. (Arween személyében.)Válaszolva ismét relevánsan is: SOT screenshot-ok is vannak fent a topikban, amihez csak a keresőt kellett volna használni a "SOT" kifejezéssel.
Sőt, itt van pár SOT:
Azonban ismét nyomatékosan szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy:
A SOT (screen-on-time = kijelző világítási ideje) érték megadásának nem sok értelme van, mivel az értéket egy többtényezős változó eredője adja.A SOT értékét többek között befolyásolhatja:
- Azonnal leválasztjuk a töltést, amikor az eléri a 100%-ot, vagy utána még rajta marad egy ideig. (kb. 30 + perc)
- A kijelző fényereje hány százalékos megvilágításon állt? (manuálisan)
- Automata módban, jellemzően benti, vagy kinti eset fordult elő, utóbbi esetben jellemzően árnyékos, vagy napsütötte helyen? (A legutóbbi eset a legkedvezőtlenebb, mivel ilyenkor az automatika akár 100+ %-ra is "felhúzhatja" a fényerő értékét, ami nyilvánvalóan jelentősen "akku zabáló".
- A tesztelés alatt volt -e beragadó app?
- Egyes appokat milyen intenzitással használunk? (Pl. egy UHD-s videó rögzítés jobban terheli az akkumulátort, mint egy HD-s.)
- Mennyi az akkumulátor tényleges elektromos kapacitása (Ez az idő múlásával egyre inkább eltér a gyári adattól.)
- Mennyire erőforrás igényes, ezáltal "akku zabáló" appokat használunk.
- stb.(#3214) tetobau
... itt a fórumon, néha kissé elgurult nálam a gyógyszer.
Ezt magam is látom.Azonban biztosíthatlak, hogy eléggé csodálkoznál akkor, ha egy kicsit is megismernél. Szóval itteni - tény, hogy időnként egóbol történő - kirohanásaimból nagyjából annyi valós képet kaphatsz rólam, mint amennyit egy vak, akinek elmagyaráznánk, hogy milyen japánban a cseresznyefa virágzása.
Ettől függetlenül értettem a célzást.
(#3212) luimapeiz és (#3213) Litván Zongora
Legyen meg a nép akarata. Hamarosan indulni fog egy másik OFF Topik is a V10 mellett.(#3215) gretzky77
Minden jót kívánok, s örülök, hogy - ha rövid időre is - itt voltál ebben a közösségben.
Sok sikertaz OP3-hoza Honor8-hoz!
(#3220) psg5
1,5 órán át ment töltés nélkül a teló navigációsként hétvégén 50% ra esett mikor megérkeztünk. Azonban egy óra múlva hirtelen leesett 10% ra. Ez miért?
A válaszhoz szerintem a Li-ion akkumulátor elektrokémiai reakcióit kellett volna megfigyelnünk, melyből megállapítható lenne az általad említett akkumulátor effekt. (Szerintem ezt más is képes reprodukálni, hasonló körülmények között.)Ja és hazafele, amikor ment a navi és színezőktől volt akkor nem töltött csak szinten tartott, ha lekapcsoltam navit, gps, wifi stb. akkor töltött lassan. Ez így normális?
Nem értem, mit jelent az, hogy "színezőktől", de az tény, hogy a navi, s ezáltal az aktív gps használat a légerőforrás-igényesebb ténykedések egyike. Ha csak egy mezei autós töltővel töltöd (500 mA, 1000 mA) akkor az nem fog tudni annyit tölteni, mint amennyire merül az akkumulátor, így töltés mellett is lemerülhet a telefon akkumulátora.
Tipp: Használj Qualcomm Certified autós töltőt, vagy olyan töltőt, amely képes legalább 2 A-es töltőáram leadására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Google Chrome
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Androidos tablet topic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest