- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Pénteken végre lehetőségem volt kipróbálni a V10-est (tudom, tudom, kint van már egy ideje, na de ilyen lassan megy ez vidéken
).
Nagyon tetszik! Egyszerre tudtam egy Nexus 6P-vel összehasonlítani, és hát egyszerűen nem tudtam dűlőre jutni...
Fura mód nagyon tetszik a V10-ben a súlya, masszív, minőségi, és főleg megbízható érzetet kelt. Viszont ugyanígy tetszik a 6P "súlya" is, az a V10-hez képest pehely könnyű - bár épp ezért már attól féltem, hogy a sima kézben tartással behorpasztom...
Én személy szerint el tudnám képzelni a V10-et a második kijelző és a dupla előlapi kamerák nélkül, így, ebben a méretben, és főleg ezzel az anyaghasználattal! (Tudom, akkor már ott van a G4, de az akkor sem ekkora, és a használt anyagoknak sincs közük ezekhez.)
Szóval az első személyes tapasztalat nagyon pozitív! Még kicsit őrlődöm e között és a 6P között, illetve még megvárom, mit hoz a OnePlus 3, de ha ez utóbbi valamiben hibázni fog (pl. szoftveresen, mint a OP2), akkor jó eséllyel csatlakozom majd a V10-táborba!

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 105.000ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

).