-
PROHARDVER!
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sleen
tag
válasz
kisocsi #5261 üzenetére
Tartalmazza a hotfix-et. Nekem időnként el mászott az óra. 2 órával kevesebbet mutatott automatikusra állítva. Át állítottam manuális moszkvai időre, így jó lett. 1 napig. Ekkor Automatikusra állítva jót mutatott, de később megint el mászott. Folyamatosan állítani kellett kb. 2 naponta.
Talán még annyi, hogy a színek nagyon sőt érnek tűntek. Úgy értem, hogy nexuson sokkal kontrasztosabb volt a holo design. A feketétől jól megkülönböztethető volt a sötétszürke, az l9-nél nem igazán. Mondjuk itt a pac-nél sem sokkal jobb. Lehet csak az slcd és az ips közti különbség miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest