- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Akit esetleg érint garancia unlock+root után... pár hete szörnyen elkezdett melegedni a telefonom felső része, és 2-3 óra alatt lemerült mindennemű állapotban (szerintem overclock miatt sokallhatott be).
B2CApp-pal visszaállítottam a gyári V20H-t és recoveryt, valamint EZT a metódust felhasználva eltüntettem a "Bootloader: Unlocked" jelzést S/W Upgrade módból. 8 nappal később szóltak, és kicserélték a telefonom főpaneljét, úgyhogy érdemes megpróbálni. Ráadásul a srác azt mondta, hogy ezt a típust csak az LG szervizben javítják, mert ők nem kapnak alkatrészeket L9-hez, úgyhogy nagy valószínűséggel működik a dolog az esetek nagy részében.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest