Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
nagyon merészek vagytok
-
-
pöttty
tag
válasz #99499520 #2696 üzenetére
Szóval akkor a következőt tettem:
http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/311477/lg-gt540-rom-updates-from-lg/
A fenti oldalon van egy olyan link hogy v10E german, azt letöltöttem.
Meg van egy olyan, hogy ideal for firmware flashing elötte egy rar fájl. Azt is letölt, azzal lehet feldobni a romot.
.rar fájlt kicsomagol a számítógépen, majd windows_enabler/windows enabler.exe ezt elindít. A tálcára dob egy kis ikont, rákattint kigyullad az on felirat.
Ezután UpTestEX_original.exe futtat, betallóz a .kdz fájlt, majd start upgrade, vár, kész. -
Sazoll
tag
Hella Márkatársak!
Használ közületek bárki is turbo simet? Én igen, de k_rvára nem vagyok vele megelégedve. Kinek milyen tapasztalata van?
-
storm05
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem az Optimust,de bárhogy próbálkozok felmenni marketre nem enged és ezt írja ki:
Can't establish a reliable data connection to the server. This could be a temporary problem or your SIM card may not be provisioned for data services. It continues, call Customer Care.Ha valaki tud megoldást azt megköszönném.
-
Takhanto
őstag
üssetek bele ezt a számot,de ezután ne firkáljatok bele semmit se 2945#*540#
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
gegus
csendes tag
erre a telefonra nem lehet olyan kis akaszto madzagot felrakni valahova?
-
-
bobace
addikt
http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/ABALBK/V10d_00/V10D_00.kdz
A frissítés elvégzéséhez kaptam/találtam ezt a linket. Direkt nem linkként adtam meg most.Némi linkelemzés után, manuálisan próbáltam a linket átírni a magyar adatokkal, most lejött egy ROM így, ha minden igaz akkor magyar.
Szóval a módszer:
A Romok elnevezésének kiismerése után googlebe bevágtam, hogy AHUN (még a végéről hiányzik két betű ugye). Így az egyik linken találtam egy ilyen sort:GT540 AHUNAP HUN/HUNGARY GT540 AHUNBK HUN/HUNGARY GT540 AHUNTS HUN/HUNGARY GT540 AHUNWP HUN/HUNGARY
Tudtam, hogy a mi verziónk még V10C. Így a fenti linket elkezdtem átírni az AHUN végződések alapján, és a következőre jutottam:
http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/AHUNBK/V10c_00/V10C_00.kdzEz az ami nekünk kell? Mi a BK rövidítés?
Esetleg valaki nem rakja fel?[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
pöttty
tag
Szóval akkor a következőt tettem:
http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/311477/lg-gt540-rom-updates-from-lg/
Ezen az oldalon van egy olyan link hogy v10E german, azt letöltöttem. Meg van egy olyan, hogy ideal for firmware flashing elötte egy rar fájl. Azt is letölt, azzal lehet feldobni.
rar fájlt kicsomagol a számítógépen, majd utils/KP500-Utils-EN.exe ezt elindít. A tálcára dob egy kis ikont, rákattint kigyullad az on felirat.
Ezután UpTestEX_original.exe futtat, betallóz a .kdz fájlt, majd start upgrade, vár, kész. -
pöttty
tag
Igen én is ezt találtam/használtam.
Érdekességképpen: feltoltam elsőre egy v10d eng, majd egy v10d deu romot. Szépen fel is ment mindkettő, automatán újraindítja a telót a "föző" progi, de amikor újraindul akkor magyarul jelenik meg minden. Majd nyomok egy durva visszaállítást és akkor már csak az új nyelvekből lehet választani. Valószínű a merevlemezt nem formázza, csak a újrarakja a fájlokat?
szerk: Tévedtem, most indítottam újra a német rommal és van benne magyar nyelv!!!!
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Én is megtaláltam ezt az oldalt, meg a másikat is, de sajnos magyar itt sem volt. Hogy lesz így gyári a kicsike
A telóról lehet leszedni romot? Valaki közkinccsé tehetné az övét[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Birki
tag
Érdekes, hogy mennyien panaszkodtok az akksira.
Én 2 napig folyamatosan bekapcsolt wifi és kijelzővel próbálgattam a programokat, felraktam-leszedtem, GPS-t próbáltam, root, app2sd, rendszer visszaállítás és miegymás, a második nap végén csak nehezen tudtam 30%-ról lemeríteni egy giroszenzort használó játékkal.
Csodálkoztam is, mert az utóbbi okos-telefonjaim 1 napnál nem bírtak többet.
Szóval normál használat mellett widgetekkel, programokat futtatva 3G nélkül 3 napig elmegy.
(Érzésem szerint, mióta nincsen rajta task killer, azóta nőtt az üzemidő!)Szerintem...
-
boba6
senior tag
leszedtem a fóliát én is, ég és föld
az akku elég szutyok sajna nálam is...rendelés alatt már egy crystal meg egy silicon tok +fólia hozzá
ha nem ront a használhatóságon csak védem amíg lehetaz miért van, hogy az Android System Info, több futó programot lát mint a Task Killer?
+egy csomó program amiket nem is használok magától elindulgat - ezt nem lehet megakadályozni? (alap email kliens, msn talk, SNS...)... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
csl1982
tag
Sziasztok,
kérdeznék a telóval kapcsolatban.
Zenehallgatás + google talk kombinációban játsza folyamatosan a zenét, amíg egy üzenet nem érkezik, majd lejátsza az üzenetjelző hangot (most épp néma módban van, tehát csak gyanítom, hogy "lejátssza", de annyi ideig nem szól a zene).
Mit/hogy kell beállítanom, hogy folyamatosan szóljon a zene és rákeverje az egyéb hangokat? Még az alap media playert használom - töltsek le valami jobbat?
Köszi,
CsL -
bobace
addikt
válasz csuzso72 #2663 üzenetére
Nekem Astro is jó helyre pakol.
Nem lehet, hogy a Titaniumnak kellene a Superuser engedély, és azért nem megy? Én felraktam, megy is, de a MyBackup Pro jobban bejött eddig, egyszerűbb nekem, és elmenti azokat amire szükségem van. Bár A Titaniummal még próbálkozni fogok.Nekem sem ment pár app, többek közt az általad felsoroltak sem, azokat újra kellett rakni.
-
Birki
tag
Aha! Akkor az előző, Voda 845-ömön volt fent a Launcher Pro.
Az ADW.Launcherrel az a bajom, hogy a SwitchPro Widget és az Extended Controlls kapcsolói is oldalcsúsztatáskor átváltanak valami 8bit-es szar színmélységre. Nagyon rontja az összképet. Más widgetekkel és ikonokkal nincsen ilyen gond.Akkor jó sok kellhet a játéknak, mert a pucolás után most 93,3 MB elérhető belső memória van.
Én is csak az LG progijait meg a maps-ot töröltem le, de mindegyik megvan külön, ha vissza szeretném tenni.
Szerintem...
-
csuzso72
tag
Az Astro nekem a telefon memóriába pakolta. Közben többet kipróbáltam, és az Installer már az SD-re dolgozik. Azért van kivétel: pl egy tabu navigációs progi a belső memóriát foglalja.
(#2659) kennyke: Köszi! Közben én is ezt találtam.
Más.: rootoltam a telót. Viszont a TitaniumBackup szerint nem, így nem is csináltam vele biztonsági mentést. Az App2SD felment, tehát rendben van a root.
Az SD mem élesítése után kivettem a memórikarit, úgy törölgettem dolgokat. Utána vissza a kártya. Meg is voltak a programok, viszont többet le kellett szedjek és újra felrakjak, mivel hibásak voltak (pl AnysoftKeyboard, OperaMini, ...). Arra nem emlékszem, hogy ezek maradtak-e a belső mem-ben is.
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Elküldtem.
Már csak arra kéne rájönni, hogy honnan lehet egy szűz romot szerezni, és azt mivel lehet feltenni... mondjuk gondolom a 2.1 kipuculja majd a nyomokat.
Szerinted a nyomok eltüntethetőek manuálisan? Jó lenne alkalomadtán..A LauncherPro 2.1-től elérhető, 1.6-on nem megy.
Játék: Nekem a meg nem nevezett navis programmal volt, hogy ugyan 12 mega, de 50 megát kellett felszabadítanom, mire engedte feltenni. Átmenetileg sokkal több kell neki..Még jó, hogy a gyári progikat nem szedtem le..
[ Szerkesztve ]
-
Birki
tag
Sőt! Azt is érdemes tudni, hogy ha gyári alkalmazásokat töröl az ember app2sd után a system/app mappából, utána pedig újra particionálja a kártyát, akkor a gyári adatok visszaállítása parancs sem hozza vissza a törölt app-okat.
Valamiért nem akar telepedni a Launcher Pro Plusz. Hibaüzenetet sem ad, csak azt írja, hogy nem települt.
A Castle Warriors nevű játék pedig helyhiányra panaszkodva nem megy fel, pedig app2sd után próbálom. Igaz hogy 26mega, na de akkor is illene neki. Nem?
Van valakinek ötlete, hogy miért lehetnek ezek?Szerintem...
-
DLDKox
aktív tag
Tegnap este próbálgattam swapot csinálni a telefonnak, kíváncsi lettem volna, hogy jótékony hatással lenne-e a sebességre vagy éppen ártana a lassú memóriakártya miatt.
Egyenlőre úgy néz ki a swap tiltva van a kernelbe, úgyhogy csak főzött ROM-al megoldható.
Ha lesz 1 kis időm akkor próbálok rá másik kernelt forgatni habár lehet kivárom a 2.1-et rá.
Természetesen sikerült elcsesznem a partícionálást, úgyhogy le kellett resetelnem a telót.
Mostmár bátran állíthatom, hogy mind a root-nak mind pedig az app2sd módosításai látszódnak reset után is. Sikeresen felülírtam a meglévő vold2-m is a kapkodásban.
Megköszönném ha valaki elküldené nekem a sajátját. Root explorerrel könnyen kimásolható, a /system/bin/vold2-re lenne szükségem. Előre is köszönöm. Mail címem az adataimnál. -
twingos
tag
üdv
keresek olyan emberekét aki segítene egy program lefordításában.No nem kell megijedni már kész van mindössze annyi a kérésem,hogy ellenőrizni kellene amit már megcsináltam,több szem többet alapon.illetve lehet ,hogy más máshogy értelmezné.Összesen 230 sorról van szó és ebből a legtöbb csak sz,szavak és van egy pár rövidke mondat is.
Ja és ,hogy mi ez a program a : JustPictures! aki nem ismeri annak csak ajánlani tudom.nem csak a helyi de a picasa,facebook és egyéb képeket tudja kezelni meglepő gyorsasággal.
Ha valaki jelentkezik megköszönöm itt vagy a twingos01 kukac gmail pont com -onüdv
www.pc2car.hu - Számítógép az autóba
-
neorow1
aktív tag
válasz Menthirist #2655 üzenetére
Az rendben, de itt Vitamax volt írva és tuti, hogy nem néztem el mert néztem vagy 3 percig.
-
veterán
-
neorow1
aktív tag
Egy kis érdekesség:
Mikor voltam bent megvenni az Optimust egy szigetszentmiklósi voda boltban eléggé meglepődtem. Mikor bementem elmondtam, hogy rendeltem tőlük egy ilyen telefont, mondta, hogy megérkezett, kis türelmet és hozza a raktárból. Mondom addig nézelődök, meg is láttam az Optimust kiállítva a kis vitrinben és ahogy a kis cédulára néztem, ért a meglepetés:
Vitamax ár: 30.990 Ft
Nagyon megörültem, hogy spórolok egy rakat pénzt , de nem így lett mert az aktuális listán a 45.990 Ft volt a készülék mellett feltüntetve, így azt kellett fizetnem. Érdeklődtem, hogy mi az az ár, de azt mondta fogalma sincs, nem ő rendezi a kirakatot..
Ötlet?
-
storm05
csendes tag
ÜDV!
Lenne egy problémám, hogy reggeltem Gmailre és felakarok lépni marketre (wifin keresztül) nem enged. Beírom az usert meg a pw-t gondolkozik 1 percet aztán ki ír valamit meg, hogy Try Again és nem enged fel.. Valami megoldás esetleg vagy máshogy kell???
-
radamsky
senior tag
na én holnap ráérek és ennyi pozitiv hir hallatán ugy döntöttem kicsit falhoz csapkodom tesztelek egyett.
haver ma akart venni ilyen telcsit, már múlthéten mondta mikor látta az enyém na majd holnap biztos megveszem, na majd holnap. Ma végre elment és hopp drágább volt mint ami volt
dühébe vett egy 845-öst. A kezembe picit tapecskoltam. Szép szép de én örülök hogy ezt a telcsit vettem megén elvagyok a gyári memoriával ami kell feltettem mondjuk van pár sallang ami nem kellene, de nem gyün le hiába vakarom. úgyhogy le van ejtve.
Csábitást érzek hogy lekapjam a foliát, de egyelőre nem visz rá a lélek, igy is érzékeny számomrama rájöttem mit hiányolok. A hanghivást ma jol jött volna mert mindkét kezem ugymod meg volt kötve
-
perecc94
tag
Nálatok se lehet videófelvétel közben zoomolni?
Elég zavaró tényező...„Az élet kaland, ha jól alakítod."
-
robertel
senior tag
A hátlap nagyon könnyen lejön az biztos, én 30-40 cm-ről ejtettem le parkettára, és azon kivül, hogy leesett a hátlap semmi baja nem lett.
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
5oultrain
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Gondolom azért nem olyan mint az iphone kijelzője ami gyakorlatilag karcolhatatlan, bár örülnék ha így lenne
[ Szerkesztve ]
PSN ID: legalkriminalz
-
veterán
válasz 5oultrain #2640 üzenetére
igen, sokkal másabb fólia nélkül... én mint említettem kényzerűségből vettem le, én is óvni akartam a karcoktól (a fólia maga amúgy sokkal jobban karcolódik, mint majd a kijelző tenné), de mivel ma leesett, így nincs mit tenni, egy ideig anélkül lesz... hogy mennyire fog karcolódni az passz... mivel itt többen leejtették, stb, így gondolom nem olyan kényes...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
5oultrain
aktív tag
válasz Menthirist #2636 üzenetére
Mármint a tapizás érzékenysége, vagy a karc ellenállás nőtt?
Amúgy még nekem is rajta van a fólia, mert el akarom kerülni a karcolódást.
Akiknek már nincs rajta tőlük kérdezem, hogy mennyire strapa bíró a kijelzője?PSN ID: legalkriminalz
-
Roth
tag
válasz 5150head #2630 üzenetére
Sziasztok!
Két hete vagyok egy Optimus boldog tulajdonosa (első "okostelefonom"), s ennek örömére tegnap el is dobtam az autóból kiszállva...
Rémület meg miegymás, de egy apró kis karcon (a tetején a fülhallgatónál) kívül semmi (!) baja nem lett, pedig írtó nagyot szólt és a hátlap is leesett...Szóval jó kis cucc ez és remélem, hogy hamarosan jön a 2.1-es frissítés is rá.
-
veterán
ma úgy alákapott a levegő a fólia alá, mint a szél... szóval már én sem rendelkezem fóliával a képernyőn, az érzékenység elég drámaian nőtt
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Naras
őstag
válasz molbali #2632 üzenetére
Ha feldugod a gépre adattár módban, a windows ugyan nem, de a Partícionáló progi sztem látni fogja azt is, és kiírja, hogy mennyi hely van...
Vagy a check.sh (ami az a2sd melég van mellékelve) is kiírja:
Teljes - Foglalt - SzabadDon't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
molbali
tag
Igeeeeeeeen! Ezt az app2sd-t vártam majdnem 2 hónapja mióta megvan a kicsike. Ahogy megjelen a leírás már ugrottam is neki. Szép egyértelmű leírás volt simán ment minden, köszönet érte
Szerintetek ha meglesz a 2.1 frissítés lehet ugyan ezt a scriptet használni hozzá, hogy azon is legyen, vagy ahhoz majd újat kell írni és természetesen várni kell majd rá? Ha várni addig akkor én nem is frissítek a hely többet ér jelenleg nekem mint a 2.1.
Még egy kérdés. Milyen programmal tudom megnézni, hogy a kártyán létrehozott ext2 partíción mennyi helyem van még? Mondjuk anélkül, hogy ki kellene vennem a kártyát a telóból. Nagy örömömben annyira pakoltam fel a programokat, hogy most meg lehet az 500 mega is kevés lesz. Azért még nem akadékoskodott, de jó lenne, ha tudnám mennyi hely van még.
-
5150head
senior tag
Hát gyerkek! Tegnap a teló megkapta az első komolyabb balesetet. Kicsúszott a tokjából mikor lóbáltam a kezem, repült egy fél métert és akkorát csattant a parkettán mintha felrobbant volna Meg is állt bennem az ütő... nézem: semmi baja, minden rendben, és még szét se esett jó kis teló ez
-
SPY0817
aktív tag
Nekem a senses csinálta ezt.. ha az volt berakva akor bénázott aztán azt csináltam hogy eszedtem azt beállítottam majd vissza váltottam a defre.. viszont így is megmaradt a menüben a háttérkép használat stb.. viszont nem baszkódott avval hogy mindig reseteli a home felületet... szerintem igazából ez az 1.6 és az ADW hülyesége nem mem gond..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
bobace
addikt
válasz quasimidi #2625 üzenetére
Köszi!
Ja és még egy kérdésem lenne: Az ADW.Launcher-t a gép mindig nulláról tölti be, mikor a home képernyőre megyek. Értem én, hogy kevés a Ram, de valahogy nem lehetne megoldani, hogy ezt ne lője ki. A beállításokban bepipáltam, hogy ne lője ki, bár ez gondolom Task Killerekre vonatkozik inkább..
-
bobace
addikt
Hány mA-s autós töltőt érdemes venni? Csak egy Usb aljzatos töltőre gondoltam, csak nem tudom melyik a jó. Köszi!
-
LouiS22
veterán
Számomra furcsa probléma elhárítására keresek megoldást.
Címjegyzékkel lenne a probléma (Desire-on nincs ilyen, ezért is lepődtem meg). Szóval: google címjegyzékből importált minden névjegy. Egy-egy névhez tartozik email, telefonszám is (tehát több bejegyzés van). SMS-t szeretnénk írni. A címzett mezőnél ha elkezdjük gépelni az illető nevét, akkor először minden esetben az email-címeket dobja fel, és görgetni kell a mobilszámig (néztem a google címtárban, ott is előrébb van az email, és csak utána a mobilszám). Ez így kicsit lassítja a folyamatot. Megoldható valahogy, hogy a mobilszám legyen az, amit először felajánl?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
kennyke
aktív tag
Nekem minden progit, amit apk-ból raktam fel, egy appInstaller nevű progival közvetlenül a belső memóriába tette, amit marketen keresztül raktam fel, az az sd-re mászott.
Mint kiderült ez a progi csak a belső membe tudta rakni, de már találtam egy másikat, ami ugyanúgy kérdezés nélkül rakja fel a progikat, de már az sd-re.
Szóval rendesen működik a app2sd, csak a megfelelő progival kell insatllálni.Kicsit így is csökken a belső mem, de már nem a teljes program méretével, hanem gondolom valami átmeneti tár miatt.
-
bobace
addikt
Újraindítottam a cuccot, most nem venném észre, hogy gond van. Pár programot újra kellett telepítenem, mert mikor elindítottam, váratlanul leállt, de egyelőre ennyi volt.
-
bobace
addikt
válasz kennyke #2598 üzenetére
Ezzel kapcsolatban én is észrevettem, hogy csökkent a belső memória mérete már elég sokkal. A program azért az appokon kivül itt tárolja a beállításokat, cacheket, szóval az csökkeni is fog.
Mikor még nem csináltam meg az app2sd-t már alig tudtam felrakni progikat, állandóan trükköznöm kellett, a végén már ha leszedtem valamit, akkor se nagyon maradt hely. Aztán reseteltem és fel tudtam tenni minden progit ami le volt mentve. Gyanús is volt, aztán elkezdtem elindítani mindet, és el kezdett csökkenni megint a belső memória, le is nullázta majdnem Szóval uninstalálltam párat, ment az app2sd, lett a belső memóriában vagy 90 mega, most megint 75 körül van, pedig oda semmit nem raktam. Amivel leteszteltem, hogy mégsem oda rakja a progikat, az Angry Birds volt, mert az kapásból 15 mega, több helyet foglal mint a navi, és mégis csak 1 megával csökkent a belső memó mikor felraktam...
neorow1: megnyugodtam, valahogy nem erre emlékeztem, köszi.
stefi68: na végre, egyszer nem lefelé megy egy teló ára, nem bukok Bár ez a 2-3 ezer forint amivel drágult még nem vészes. Annak idején beszéltünk is róla, hogy feltűnően olcsón jött ki, és igazunk lett.
radamsky: 2.1 jön, 2.0 gyakorlatilag nincs is (illetve van, de senki nem használja). Elég sok jó dolog várható vele: gyorsulás, BT végre "használható lesz", live wallpaperek, egy rakás program csak 2.1-től működik, meg nem is tudom még mi, de sooooooook..
[ Szerkesztve ]
-
radamsky
senior tag
áááh mire modositottam és bepötyögtem egy valag betüt lejárt a modositási idő
na akkor röviden kérdezném
itt irtátok hogy lassan jön a frissités. beszéltettek 2.0-ról meg 2,1-ről
most melyik fog jönni?? és mi a tényleges különbség amiért megéri feltennem??
-
stefi68
addikt
Új infó!
Felment az ára a Vodánál.... 40.990,- alap előfizuval!
Na ilyet se láttam még... fél év után..... ált. lefele szokott menni nem felfele.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Naras
őstag
válasz #99499520 #2615 üzenetére
Ha adattár módban hagytad, és úgy futtattad rajta a scriptet, akkor max nem tudta bemountolni, mert nem látta... nem hiszem, hogy az cseszte volna szét a kártyát...
(illetve annak a felismerését)A kártya rendben van? Gép látja szépen, ha beteszed egy kártyaolvasóba?
Max nyomj egy gyári beállítások visszaállítását... az lehet segít... persze előbb mondjuk csak egy szimpla újraindítást is meg lehet próbálni (bár gondolom ezen már túl vagy)
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
AXisBOLD
addikt
válasz Chuck Norris #2612 üzenetére
ezzel az opcióval?->"csak 2G"
off: milyen akció van a telenornál? nem elérhető az oldaluk.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Takhanto
őstag
Nekem nincs kártyaolvasóm,ha összedugom a telóval,le tudom formázni partition magic-el?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Ishi
csendes tag
Sziasztok,
Másnak is 1 napos használattól lemerül a telefonja? Úgy, hogy nem használok GPS-t, csak némi net, és telefonálás.
Hallottam olyat is, hogy a gyári akksi nem bírja annyira. Nem sütöttem ki, csak megvettem 3 hete, feltöltöttem teljesen. Azóta tulajdonképpen mindig 1 max 1,5 nap alatt lemerül.
Igyekeztem lekapcsolni minden áramhasználót.
köszi
Sanyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia