- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: B650 alapokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
én is mindent úgy tapasztaltam ahogy leírtad.
a fólia eltávolításával tényleg jobb lett a kijelző, eszméletlen kicsi linkekre is hajszálpontosan bökök hüvelyk ujjal is akár, böngészőben(ez lehet hogy fóliával is így működik, lényeg hogy nagyon pontos).
ugyan jobb megelőzni a bajt, de én se vagyok a fólia híve. eddigi telefonjaimat is úgy cipeltem, hogy amelyik zsebembe/övtáska rekeszébe/táska zsebébe tettem oda nem kerül más, csak a mobil és így nem volt gond a karcosodással.
(#2171) Lortech: vodafone-ban van műbőr tok. a design tetszik, csak a kivitelezés nem valami jó. varrva van és félnék hogy pár hónap és szétesik. 1,5k
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest