Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
raverke #8375 üzenetére
Szerintem ha szoltáltatótól veszed, szinte biztosan elkerülöd a hibát. Ha pedig az "új eresztésben" van a hiba, akkor is előrébb vagy sokkal a szolgáltatóval, mint a GSMbolttal. Még mindig megbízhatóbb hátterük van, több esélyed van egy normális szervizre, tesztre vagy cserére. Szerintem.
A Z1 mini... mióta várom én is, hogy legyen hivatalos hír, hivatalos specifikáció stb...
Nekem nem EU-s volt, de soha sehol nem hagyott cserben. Megjárta velem fél Erdélyt, végig navigált is, végig elérhető is maradtam, végig kitartott velünk motoron.
koxminator:
Totál egyet értek Veled. Annyira jól működött minden, hogy már unalmassá vált. Ezért is cseréltem le. De megmondom őszintén, kicsit hiányzik.tasakos:
Azon nem gondolkoztál el, hogy ez a két-három ember, akinek ennyi baja van a térerővel, mind mostanában vette? Szerintem ez is jelent valamit, nem? Lehet, hogy pont egy raklapról kapták pont azokat, amikben valami nem kóser. Vagy a fene tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest