Új hozzászólás Aktív témák
-
SBMke
tag
válasz
gumimokus #896 üzenetére
Én 2x ről jöttem.
Ég és föld a két teló ( érthető ).
Nekem 32 GB ből 25+ GB szabad még.
(2x be is csak egy 16 gigás kártya volt 15gb rammal).Kijelzője nekem tetszik, de nem tudok összehasonlítani se a samsunggal se a többivel, nekem csak LG volt, meg egy HTC tyntyn még régől
annál bizony szebb
Szerk:
Nekem az aksi ideje nagyon tetszik.
Még 43% van benne, és reggel 7 kor vettem le a töltőről , és azért használtam, fél óra telefonálás, viberezgetés.
1 óra képernyő on állapot. ( 3g+wifi+bt bekapcsolva ). -
gumimokus
tag
válasz
jooker82 #893 üzenetére
A forma hasonló,de ezt ha kézbe veszed egészen más érzés....!A kamerája jobb képet csinál.Általánosságban érezhetően gyorsabb mint a másik.Az akksideje is jobb ennek,hasonló használat ésbeállítások mellet /fényerő,üzemmód stb./,valószínű segít az ECO-mód bekapcsolása is.Lehet hogy beképzelem, de mintha a kijelző is szebbnek tűnik nekem,ezt esetleg a többiek megerősíthetik.Egyetlen hátrány a mmásikhoz képest a memória bővíthetőség hiánya,de ezt tudtam amikor megvettem. Ez erősen szubjektív az vélemény az eddigi tapasztalataim alpján...
-
ferrari1
őstag
válasz
Tsebacsi #880 üzenetére
Először öltsd le ezt .
Utána innét a neked megfelelő romot.
Telepítsd fel a drivert ha még nem lennének fent .
Ha mindez megvan kapcsold ki a telefont.
Nyomd egyszerre a hangerő le és fel gombokat és közben dugd rá a gépre kábellel. Fel fogja telepíteni a neki kellő drivereket.Ezekután csomagold ki a KDZ_FW_UPD.rar fájlt. Azon belül van egy szintén KDZ_FW_UPD névre hallgató alkalmazás. Indítsd el és a kép alapján állítsd be:
Mindennel megvagy akkor katt a " Launch software update " gombra. Kicsit gondolkodik, kiírja, hogy a progi nem válaszol de ne aggódj, teszi a dolgát.
Végigmegy és a telefon újraindul. Addig ne húzd le a kábelről, míg ki nem írja, hogy " IParam=1 "
Miután kiírta, lehúzhatod és készen is vagy.Remélem így érthető. Leírni nehezebb mint megcsinálni.
-
SBMke
tag
válasz
Tsebacsi #880 üzenetére
Tudom, de az a baj hogy ezek közül többet ( viber, whatsapp, easymoney, msecure, swiftkey ) mindig használom, igy ezek biztosan visszamennének.
Még gondolkozom rajta.
Pedig a KDZ s frissítéshez nem kell sok ész
Nekem azzal ment fel az összes SW update , a hivatalossal 1x próbálkoztam ( még 2x nél, és nem ment ). -
Én javasolnék egy gyári resetet, sok problémát meg tud oldani, aztán szépen fokozatosan csak a legfontosabb progikat feltenni rá.
Én a kdz-s szoft frissítésbe nem merek belevágni. Nem egyértelmű nekem az a 2 leírás, ami ide korábban be lett linkelve. És félek, hogy amilyen szerencsés vagyok, még téglásítanám a kicsikét...
-
SBMke
tag
Na ez az, biztosan nem a telcsi hibája, föleg hogy asszonynak is pont ugyanilyen telója van, (illetve nem, mert enyém SWS neki meg HKG).
Valami program miatt lehet.
Tudnál segíteni hogy ezek közül mi van fenn neked, illetve a többiek is :Akku ( Akkumlátor HD valami a neve )
Astro File Manager
Dropbox
EasyMoney
Facebook
Jorte Calendar
mSecure
Opera Mini
OutOfMilk
SwiftKeyboard
Viber
WhatsAppEzek közül fogja valamelyik okozni a bajt, ez van fenn mind a kettőnkénl.
Kérnék mindenkit hogy akinek ezek a progik közül valamelyik fenn van, és tapasztal vagy nem tapasztal ilyen "hibát" az irja le a programot, hogy ki tudjam szűrni, melyik a bűnös.
Köszi előre is
-
SBMke
tag
Szóval ezt ugy kell érteni hogy megnyomod a bekapcs gombot, majda képernyő nem, csak a gombok háttérvilágítása kapcsolbe.
Kicsit nyomogatod a bekapcs gombot, akkor a kijelző is "bekapcsol" de a lockscreen nincs ott, valamint egy két müvelet ( értsd bemész a menübe, megprobálod kikapcsolni, stbstb ) után "lefagy" és semmire nem reagál, majd mehet a reset..
-
SBMke
tag
Hello,
Ismét én.Szóval a kérdés illetve "véleményírás"
A telefon k*a jóViszton van 1 dolog ami nagyonnagyon idegesítő.
Nem igazán tudom hogy mi okozza, mivel van összefüggésben a dolog, de a "kijelző nem csak a gombok világítása kapcsol be" probléma, még mindig előjön, utána restart segít, de nagyon zavaró.Esetleg másnál is előfordult már ? Esetleg valaki tudja miért ? Illetve hogyan kell "eltünteni" ?
előjőtt a 10A val is, a 10B vel is és a 10E vel is.
(Fullos gyári reset még nem volt, de nem tartom valószínűnek, hogy megoldaná)(Szerintem valami program csinálja, de nem tudom melyik)
-
gumimokus
tag
Üdv! A 4hd-ét cseréltem erre a gyönyörűségre lassan több mint egy hónapja.Teljesen "elaléltam" kézbevételkor annyira prémium-érzésü a telefon! A hardver atom-stabil,a kijelző gyönyörű,a formája nagyon tettszik, a kamera lehetne jobb is,de ez ilyen! Nyaralásra a fényképezőmet viszem magammal.Rendeltem hozzá elő és hátlap fóliát,meg egy fekete szilikon-tokot,így tuti karcolásmentes marad a teló! csak ajánlani tudom mindenkinek, ez jó vétel!
-
jooker82
nagyúr
az csak a Bt fülesnél van. A kamerán meg javithatnak,mert pl. a 4x-nél is,most,hogy JB-t kapott,jelentősen javult a kamera.
És furcsálltam is hogy az itteni G-nél,nagyitva,kissé mosódottnak látszik a kép,a tavaly kiadott Usabeli,meg koreai G-nél pedig teljesen jó volt,az S3-al vetekedett. Na ott meg a video volt csak 9 mb/s-os itt meg már 17...
Szóval tudnak még ebből jobbat kihozni. -
kigoi
senior tag
-
rizso
addikt
Természetesen ezt akartam írni: "de közel sem úgy"
jacis & jooker82: persze, lehet vele használható képeket lőni, de a konkurenciához képest én gyengének érzem. Ettől függetlenül még mindig esélyes nálam - bár kicsit zavar ez a pár másodperces késleltetés hívásfogadáskor...
-
-
ferrari1
őstag
Egy újabb nemértem dolog
Telefon töltőn lóg, hívnak és mikor felveszem lenémít és kis idő után bontja a kapcsolatot
Töltőről való lehúzás után minden rendben. Újra csatlakoztatva ismételten az előző jelenség. 10E.
-
kigoi
senior tag
milyen panorámát tud gyárilag?
megnéztem ezt is,igazából nem tudom milyen téren érted azt hogy milyen.beltérben lámpafénynél próbáltam ki.
csak akkor jó ha lassan mozgatom,másként elmosódik kicsit szóval kevés fénynél nem valami jó az eredmény.
napfényben még nem próbáltam úgy valószínűleg gyorsabb mozgással is jobb lesz.
egyébként nem időre készíti a felvételt,érzékeli hogy mozgatod oldalra és jelzi hogy hogy mennyit lehet még mozgatni.
azt is ki írja ha túl gyorsan mozgatod.kevés fényes fotózásnál még olyan gond van hogy minden kicsit erősebb fényt túlexponál,tehát ha lámpa fénye tükröződik egy papíron akkor az baromi fényes lesz és életlen,vagy akár egy ablak amin elég fényes a függöny a szoba belteréhez képest.
lehet állítani éjszaki fotózást stb de mindnél ilyen.amit még észre vettem hogy kicsit nehézkes vele a fotózás,könnyen bele lóg a képbe az ujjam,valamint a lenti kapacitív gombokra is ügyelni kell mert közel a peremhez már érzékel is.
egyébként a hang fel és hang le megnyomására is készít képet nem csak a kijelzőn megjelenő ikon érintésére. -
kigoi
senior tag
ebben is vannak szoftveres okosságok, mint pl. a HTC One-nál?
nem tudom nekem nincs htc one-om,nem tudom hogy abban mik vannak.videófelvétel közben lehet ki/be kapcsolgatni a vakut?
gyárilag biztosan nem,az elején lehet kiválasztani csak,utána videó kezdetekor eltűnik a lehetőség.mennyire romlik videó közben a minőség, ha zoomol az ember?
nem tudom mihez viszonyítani de szerintem ez elég jónak mondható. -
sheep
addikt
tudnál olyat is lőni amit félhomályos helyen (nem nappali fénynél, automata vakuval), csinálsz?
pl bent a szobában v egy szórakozóhelyen, stb
sajnos az én telefonom is olyan hogy csak nappali fénynél csinál jó fotókat, ha mesterséges fényforrás van csak akkor kuka...
a múltkor egy csapatépítésen csináltam egy csomó fotót egy szórakozóhelyen, de mindegyik kép rossz lett sajnos
kiváncsi lennék hogy a G mit tud
itt a fórumban valaki linkelt régebben egy képet egy kisgyerekről, benti térben, az sajnos elég rossz minőségű volt, de lehet azóta a szoftveren is változtattak
köszi előre is -
rizso
addikt
Nem tudom, hogy az LG miért nem kicsit több energiát a kamerába. Samsung egész patent munkát végzett az S4 kamerájával.
És ha már kamera, lenne pár kérdésem:
- milyen panorámát tud gyárilag?
- ebben is vannak szoftveres okosságok, mint pl. a HTC One-nál? Ha igen, miket lehet vele csinálni?
- videófelvétel közben lehet ki/be kapcsolgatni a vakut?
- mennyire romlik videó közben a minőség, ha zoomol az ember? Oké, hogy digitális, de pl. egy Sensation meg egy S2 között is elég komoly minőségbeli eltérés van... -
kigoi
senior tag
távolabbi képek,automatán szintén
http://i39.tinypic.com/2d6u6u.jpg
http://i41.tinypic.com/343i792.jpg
http://i39.tinypic.com/11jrmhh.jpg
http://i41.tinypic.com/30usec0.jpg
-
kigoi
senior tag
itt van még pár kép amit a G-vel csináltam.
http://i40.tinypic.com/168ajc1.jpghttp://i44.tinypic.com/5jtb2w.jpg
http://i39.tinypic.com/2zhijps.jpg
http://i39.tinypic.com/28le134.jpg
-
jooker82
nagyúr
-
g1ml1
csendes tag
Nagy èrdeklödèssel olvasgatom ezt a topikot minden nap. Egyenlöre csak egy kèrdèsem van, mèghozzá, hogy T-rè mobilnál lesz ez a gyönyörüsèg?? Válaszaigokat elöre is köszönöm!!!!
Amúgy nagyon jó a topik csak így tovább!! -
jooker82
nagyúr
-
kigoi
senior tag
válasz
jooker82 #839 üzenetére
Ezen már működik.
A kép egyébként nem lett kicsinyítve csak a tetejéből vágtam le egy kicsi részt.
http://i43.tinypic.com/33cytkz.jpgBal oldalt a kövek homályosodtak kicsit,túl erős volt a fény,jobb oldalt látható hogy a kép szélei egyébként élesek ha jók a fény viszonyok.
Holnap ha jó idő lesz és időm is engedi készíthetek még pár képet ha érdekel valakit. -
kigoi
senior tag
Szerintem nem kell aggódni a képei miatt,emlék képek megörökítésére tökéletes fotográfust meg nem telefonnal kell játszani.
Szerettem volna egy részletes képet is feltölteni amit a G-vel csináltam de a képfeltöltés.hu nekem nem ment,azt írta túl nagy a fájl. -
ferrari1
őstag
válasz
Daralo:) #835 üzenetére
Kijelzőtől ne félj! SGS 3-ról jöttem át. Hidd el, szebb, a szememnek sokkal nyugtatóbb nézni mint azt! Igen, a kamera nem éri el a galaxy szintjét, de nem rossz. Kissé zajosabb és mosottabb a széleken, de ismétlem: nem vészes! Ha nem ismerném az S3-at, mondhatnám nagyon jó.
-
Daralo:)
tag
válasz
jooker82 #833 üzenetére
A kérdés jogos de megannyi videót néztem tisztába vagyok vele, hogy az nem adja vissza de összehasonlításokba látom inkább nem is szürkés hanem hidegebb mint a többi de igazából ez teljesen mind1 ahány kamera annyi féle felvétel úgyhogy ezt inkább visszaszívok a kamerától félek még egy kissé!
-
jacis
nagyúr
válasz
Daralo:) #831 üzenetére
Szia,
Az az igazság, hogy nem vagyok valami.nagy fotós, de érezhetően jobb képeket tudok.ezzel csinálni mint az eddigi telefonjaimmal. A kijelző nagyon szép szerintem. Amoledről váltottam és nyugodtan kijelenthetem, hogy tényleg semmi baj nincs vele.
Nem tudom meg lehet-e valahol tapizni. -
Daralo:)
tag
Szia lenne egy pár kamera képed amit a g vel lőttél? láttam párat amit annó felraktál az a maximum amit ebből kamerábol ki tudsz hozni?
kijelző meg elég éles és szép? én kicsit szürkésnek találom! neked élőbe milyen?
Válaszod köszönöm!
sehol sem lehet megnézni a készüléket bolt stb? -
alexander12
aktív tag
A T-mobilnál nem lesz kapható?
-
dodicsaba
aktív tag
Valakinek volt itt az optimus G előtt nexus 4? Tudja valaki mi a különbség ill menyivel másabb a G?
-
Goldguy
tag
Hello!
Sikerült feltenni a D szoftot.
Majd meglátom miben lesz más.Egyébként nekem fehér hongkongi van és én is imádom ezt a telefont.Viszont nekem szerintem túl erősen melegszik,mert ilyen proci nem szokott ennyire melegedni.
Már 10 perc múlva meleg egy játéktól vagy jobb videótól,,illetve volt,hogy egy komolyabb játékkal játszottam rajta egy órát.És a végén már tűzforró volt az egész telefon... -
tamcsu10
tag
Sziasztok. Olvastam feljebb h a telenor árulni fogja. Ez mennyire biztos? Köszi
-
válasz
RigoJancsi #815 üzenetére
Nem is tudom mit kéne válaszolnom erre a kérdésre... Igen?
-
Ma délelőtt majdnem belevágtam az E-szoft felrakásába, de aztán elbizonytalanodtam, és inkább nem
Bluetooth fülesen én is filózom, vagy valami autóstartón, inkább utóbbi lenne jó, használ valaki ilyesmit, vagy ami bevállt és jó?
Plusz galád módon: Milyen navit ajánlanátok rá, természetesen privátban!
-
SBMke
tag
válasz
jooker82 #809 üzenetére
Helló,
Bocsi hogy csak most, nem nagyon volt időm tesztelgetni.
Megnéztem énis a kékfogas füleses késéses dolgot, és kb nekem is van 2-3 mp késés a "megnyomom a fülesen a gombot" és a felveszi a telefont között.
Elképzelhető hogy valami software ezen javítana, bár engem nem zavar.Szal a lényeg, hogy én is tapasztalom ezt a késést.
(Jabra fülesem van)Üdv
Szerk: Nekem is meg asszonynak is az E van fenn, és aksi használat jobb lett ( kevesebbet eszik ).
(SWS10E) -
Vizinyenyec
aktív tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de megfelelő szoftveres támogatással a G is képes lehet olyan lassított felvételre mint az S4?
-
jacis
nagyúr
Imádom ezt a telefont srácok. Megvan két hete és még mindig imádom kézbevenni és nyomkodni
-
Goldguy
tag
Köszi!Nem fognak az adatok elveszni a telefonról?
-
jooker82
nagyúr
-
Goldguy
tag
Sziasztok!
Valaki lenne szíves leírni nekem a lépéseit annak,hogy hogyan lehet a szoftvert frissíteni?
A 10D-t már letöltöttem a gépre. -
Kerestem iGo-t, nekem nincs benne a listában.
Kicsit bohóckodtam a hangfelismeréssel. A google keresője valami fantasztikus, egy szót nem hibázott még el, ellentétben a telefon sms-írásos felismerőjével. Az 100-ból 1-et ha felismert. Én ilyet, ha fejlesztő lennék, ki nem mernék adni a kezemből, mert már a teszten megbukna, és a főnököm rövid úton penderítene kifele...A Sygic első látásra ingyenesnek tűnt, gondolom a térképekért kell külön fizetni?!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest