Hirdetés
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitics
tag
válasz
MortRainey #15574 üzenetére
Nem is rakom
és egy szóval sem szídtam senkit a hibák miatt. mivel nekem nincsenek is hibák. Pontosabban semmi jelentős, mert ugye hibátlan szoftver nincs, ahogy mondod
Ez így van.
Csak arra hívtam fel a figyelmét azoknak, akik még nem frissítettek vagy újoncok, hogy ti azt írjátok, hogy semmi baj a JB-vel, miközben helyesen mondva nektek nincs vele bajotok és a kettő között hatalmas a különbség, mivel nagyon sok embernek meg van vele baja, nem is kevés. Az ICS-nél ilyen mértékben nem voltak bajok. De ennél jobban nem tudom elmagyarázni, hogy nem a JB-t fikázom, hanem a hibák előfordulásának arányaira hívom fel a figyelmet a két szoftverrel kapcsolatban. És ha valakinek semmi szüksége a JB plussz tudására, akkor egyértelmű, hogy felesleges frissítenie, mert a stabil rendszert lecseréli egy olyanra, ahol durván fogalmazva 50-50%, hogy jól fog-e nála működni vagy sem.
Ahogy régebben is írtam, szerintem 1-2 frissítést még ki kell dobni a JB-re, hogy megbízható legyen.
Azzal egy szó erejéig sem foglalkoztam egyébként, hogy a hibákat mi okozza a JB-nél, mert nincs tapasztalatom. De ahhoz a véleményemhez, amit most hangoztatok, nincs is szükség, hiszen százával virítanak itt a fórumon a többieké és ez bőven elég.
És addig, amíg a JB nem lesz olyan megbízható a 4X-en, mint az ICS, nem is változtatok a véleményemen, amit én is ugyanúgy elmondhatok egy újoncnak az ICS mellett, ahogy ti is a JB mellett és majd ők eldöntik, hogy felrakják-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robogó, kismotor
- Androidos fejegységek
- Programozás topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest